Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα pc και έχω μερικά λεφτά και θέλω να το κάνω ένα μικρό update τι θα μου προτείνατε να αναβαθμίσω πρώτα  και μετά το pc μου είναι στην υπογραφή . Bugdet είναι γύρο στα 200-220

και μένω θεσσαλονίκη  παίζω μερικά παιχνιδάκια αλλα  δεν με  νοιάζει  αν θα τα δείχνει τέλεια απλός να παίζονται normal  η ανάλυση είναι full hd 

Δημοσ.

αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2763-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

ειναι τρομερα καλες τιμες στις συγκεκριμενες καρτες +τα οποια μεταφορικα υπαρξουν(δεν το ξερω αυτο)

και με ενα overclock τον επεξεργαστη στα 3 GHz η οσο παραπανω μπορει να παει δε θα εχεις καποιο προβλημα.

εναλλακτικα θα σου προτεινα μια 7870 PCS+ Myst που ειναι με πυρηνα απο τις 7950.

Περιμενε και απο αλλους να σου κανουν καποια προταση βεβαια.

Δημοσ.

αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2763-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

ειναι τρομερα καλες τιμες στις συγκεκριμενες καρτες +τα οποια μεταφορικα υπαρξουν(δεν το ξερω αυτο)

και με ενα overclock τον επεξεργαστη στα 3 GHz η οσο παραπανω μπορει να παει δε θα εχεις καποιο προβλημα.

εναλλακτικα θα σου προτεινα μια 7870 PCS+ Myst που ειναι με πυρηνα απο τις 7950.

Περιμενε και απο αλλους να σου κανουν καποια προταση βεβαια.

Σε cx500m θα παιζει αυτη η καρτα ή θα εχουμε θεματα;

Δημοσ.

Ποια είναι τα παιχνίδια που παίζιες ?

Ποια είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

Μπες στο bios και πες μας αν στον sata controller έχουν δώσει υποστήριξη AHCI MODE ! Απ` όσο θυμάμαι η P5K που είχε περάσει κάποτε από τα χέρια μου δεν είχε ... Σε ρωτάω για να δω αν σε συμφέρει να πας σε SSD ή εν τέλη τι σε συμφέρει να κάνεις !

Δημοσ.

ότι βρω δη έχω θέματα απλός μπήκα σε κάτι παιχνίδια και έπαιζαν σωστά   αλλα τύπου lol παίζω απίστευτα ok με αυτήν που έχω  τώρα βίος δη ξέρω πως να το δω  αυτό

1920x1080

Δημοσ.

Για εμένα πάρε μια κάρτα γραφικών σαν την HD7850 αν μπορείς 2GB ,  και με ότι σου μείνει αγόρασε έναν SSD !

Βέβαια κοίταξε πρώτα αν στο bios υπάρχει επιλογή για AHCI MODE στον SATA CONTROLLER .

Διαφορετικά αν δεν αναβαθμίσεις σύντομα το σύστημά σου, μπορείς να κοιτάξεις και για +4GB RAM μεταχειρισμένη.

Τέλος επειδή διάβασα παραπάνω για OVERCLOCK να σου πω πως η μητρική σου δεν κάνει για κάτι τέτοιο !

Ηταν μια μητρική η οποία είχε μεγάλο ποσοστό αστοχίας υλικού, οπότε μην την πιέζεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...