dieccast Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο προγραμμα που κανει tune up και γενικο καθαρισμο στο pc! Εχω το ccleaner τωρα! Εχω ακουσει για το advanced system care καλα λογια! Τι λετε εσεις?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλημερα βασικα Θες την γνωμη μου? Μεινε με το ccleaner και να λειτουργεις ΜΟΝΟ την επιλογη καθαρισμο αρχειων. Ποτε την επιλογη που λεει διορθωση του μητρωου. Ποτε δεν θα χρησιμοποιεις προγραμματα που σου πειραζουν το μητρωο που και καλα στην καθαριζουν και στην φτιαχνουν απο σφαλματα. Τετοιου ειδους προγραμματα αντιθετως σου κανουν ζημια παρα καλο. Cccleaner για γενικο καθαρισμο. Απεγκατεστησε προγραμματα που δεν χρησιμοποιεις και σου βαρενουν το συστημα με το revo uninstaller και θα εισαι ωραιος! 3
άδικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον γνώμες από το φόρουμ, ορίστε & η δικιά μου: Καλημερα βασικα Θες την γνωμη μου? Μεινε με το ccleaner και να λειτουργεις ΜΟΝΟ την επιλογη καθαρισμο αρχειων. Ποτε την επιλογη που λεει διορθωση του μητρωου. Ποτε δεν θα χρησιμοποιεις προγραμματα που σου πειραζουν το μητρωο που και καλα στην καθαριζουν και στην φτιαχνουν απο σφαλματα. Τετοιου ειδους προγραμματα αντιθετως σου κανουν ζημια παρα καλο. Cccleaner για γενικο καθαρισμο. Απεγκατεστησε προγραμματα που δεν χρησιμοποιεις και σου βαρενουν το συστημα με το revo uninstaller και θα εισαι ωραιος!
dieccast Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον γνώμες από το φόρουμ, ορίστε & η δικιά μου: δηλαδη φιλε μ? Καλημερα βασικα Θες την γνωμη μου? Μεινε με το ccleaner και να λειτουργεις ΜΟΝΟ την επιλογη καθαρισμο αρχειων. Ποτε την επιλογη που λεει διορθωση του μητρωου. Ποτε δεν θα χρησιμοποιεις προγραμματα που σου πειραζουν το μητρωο που και καλα στην καθαριζουν και στην φτιαχνουν απο σφαλματα. Τετοιου ειδους προγραμματα αντιθετως σου κανουν ζημια παρα καλο. Cccleaner για γενικο καθαρισμο. Απεγκατεστησε προγραμματα που δεν χρησιμοποιεις και σου βαρενουν το συστημα με το revo uninstaller και θα εισαι ωραιος! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
άδικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 δηλαδη φιλε μ? Τι δε κατάλαβες απ'αυτό; Καλημερα βασικα Θες την γνωμη μου? Μεινε με το ccleaner και να λειτουργεις ΜΟΝΟ την επιλογη καθαρισμο αρχειων. Ποτε την επιλογη που λεει διορθωση του μητρωου. Ποτε δεν θα χρησιμοποιεις προγραμματα που σου πειραζουν το μητρωο που και καλα στην καθαριζουν και στην φτιαχνουν απο σφαλματα. Τετοιου ειδους προγραμματα αντιθετως σου κανουν ζημια παρα καλο. Cccleaner για γενικο καθαρισμο. Απεγκατεστησε προγραμματα που δεν χρησιμοποιεις και σου βαρενουν το συστημα με το revo uninstaller και θα εισαι ωραιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα