Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το λαπτοπ μου δυστηχως μολυνθηκε απο εναν πραματικα εκνευριστικο ιο.το ιντερνετ παγωνει,χανεται η συνδεση

.οταν μπαινω σε σελιδα μου βγαζει μυνημα το flash   απετυχε να φορτωθει κατι τετιο και μετα τρεχει η σελιδα αφου παγωνει στην αρχη,, και μερικα apps  που εχει στο δισκο αλλες φορες εμφανιζονται και αλλες φορες οχι δηλ δεν τα βλεπω.

εχω εγκαταστησει διαφορα antivirus  που η πλακα στην αρχη δεν εβλεπαν τον ιο. αλλα βρηκα ενα καλο το avast που ενω το βρηκε τον ιο και μου βγαζει μυνημα κρισιμος δεν μπορει να τον διαγραψει η να το βαλει τουλαχιστον σε καραντινα 

το θεμα ειναι αν το παw σε μαγαζι με υπ.στον σκληρο δισκο εχω βαλει ολα μου τα σιντι και ταινιες αυτα θα διαγραφουν με φορματ;;

ειπαρχει κανενας καλος αλλος antivirus    που να μπορει να διαγραφει ιους που δεν διαγραφονται ευκολα;

Η η μονη λυση ειναι το φορματ; απλα μου τι σπαει να πρεπει να δωσω 60 για αλλη μια φορα  

Δημοσ.

Για κάθε format σε χρεώνουν 60 ευρω;

Και ακομα χειροτερο οτι ειναι λαπτοπ που η επαναφορα ειναι μερικα κλικ!

Αληθεια σε χρεωνουν 60 ευρω;

• Like 1
Δημοσ.

Για κάθε format σε χρεώνουν 60 ευρω;

Και ακομα χειροτερο οτι ειναι λαπτοπ που η επαναφορα ειναι μερικα κλικ!

Αληθεια σε χρεωνουν 60 ευρω;

ούτε καν φορματ δεν κανουν οι περισσότεροι περνάνε από πάνω πειρατικα windows ultimate κιόλας, και αν ρωτήσεις γιατί σου λένε είναι καλύτερα αυτά...
  • Like 4
Δημοσ.

Τρέξε το supernatispyware και το antivir αλλα και γενικά οτι κανεις απο ασφαλή λειτουργία.

Aν το avast σου βρίσκει τον ιο και βγάζει το όνομα του γράψτο μια

Δημοσ.
τελικα εγκατεστησα αυτο το προγ superantispyware και μου βρηκε αρχικα 613 απειλες.τα εβαλε σε καραντινα και το πισι ετρεχε σφερατα.Ελα ντε ομως την αλλη μερα παλι η σελιδα παγωνε.εκανα παλι  σκαν με αυτο το προγ για threads   και μου τους αφαιρεσε.Ελα ντε ομως που οι σελιδες ΠΑΛΙ παγωναν. :eek:

δεν ξερω τι γινεται λες και αυτο το προγ τους βαζει τους ιους σε καραντινα και αυτα ξαναχτυπανε το πισι.

μηπως πρεπει να γινει φορματ ο υπ; 
Δημοσ.

spybot s&d σε safe mode αφού πρώτα το έχεις κάνει update, πλήρη απεγκατασταση όλων των extra browser επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον Internet explorer και απεγκατασταση γενικά ότι δεν χρειάζεται από προγράμματα, και μετά έναν καθαρισμο των αρχείων ( όχι registry ) με το ccleaner, αν έχεις ακόμα προβλήματα και γενικά μπορείς να πάρεις εύκολα backup κανε φορματ πιο γρήγορα θα τελείωσεις.

Δημοσ.

τελικα εγκατεστησα αυτο το προγ superantispyware και μου βρηκε αρχικα 613 απειλες.τα εβαλε σε καραντινα και το πισι ετρεχε σφερατα.Ελα ντε ομως την αλλη μερα παλι η σελιδα παγωνε.εκανα παλι  σκαν με αυτο το προγ για threads   και μου τους αφαιρεσε.Ελα ντε ομως που οι σελιδες ΠΑΛΙ παγωναν. :eek:
δεν ξερω τι γινεται λες και αυτο το προγ τους βαζει τους ιους σε καραντινα και αυτα ξαναχτυπανε το πισι.
μηπως πρεπει να γινει φορματ ο υπ; 

Το super όσες φορές και αν το τρέξεις θα σου βγάλει και κάτι. Δεν σημαίνει ότι είναι ιός όμως. 

Ποιον browser έχεις; Δοκίμασες να κάνεις reset τις ρυθμίσεις του; Αν δεν ξέρεις πως, πες μας ποιον έχεις να σου πούμε. 

Επίσης δοκίμασε να ξαναπεράσεις τον flash κάνοντας πρώτα απεγκατάσταση όπως λέει εδώ

Δημοσ.

Το super όσες φορές και αν το τρέξεις θα σου βγάλει και κάτι. Δεν σημαίνει ότι είναι ιός όμως. 

Ποιον browser έχεις; Δοκίμασες να κάνεις reset τις ρυθμίσεις του; Αν δεν ξέρεις πως, πες μας ποιον έχεις να σου πούμε. 

Επίσης δοκίμασε να ξαναπεράσεις τον flash κάνοντας πρώτα απεγκατάσταση όπως λέει εδώ

χρησιμοποιω το  chrome   αρα πως γινεται το ρισετ;

Δημοσ.

πιστεύω πως αν κάνει επαναφορά μια μέρα πριν κωλύσει τον ιο από safe mode θα του δουλεύει μια χαρά.

Νομίζω ότι δεν χάνει τα αρχεία μόνο τα  προγράμματα που μπήκαν από την μέρα του ιου και μετά, δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχών απώλειες

Δημοσ.

Αρχεία δεν χάνονται από την επαναφορά συστήματος. Το έχω κάνει κάποιες φορές.

Την τελευταία φορά μάλιστα για έναν ιό και εγώ.

Ο δικός μου ιός ήταν κολλημένος στους browsers και μόνο.

Εκτός από τον IE που δεν απεγκαθίσταται, όποιον άλλο browser είχα τον απεγκατέστησα και μετά την νέα εγκατάσταση, ο ιος πλέον δεν ήταν εκεί. Από τον IE όμως δεν μπορούσα να τον αφαιρέσω με τίποτα και έτσι με έσωσε η επαναφορά σε προηγούμενη χρονική στιγμή.

Δημοσ.

ούτε καν φορματ δεν κανουν οι περισσότεροι περνάνε από πάνω πειρατικα windows ultimate κιόλας, και αν ρωτήσεις γιατί σου λένε είναι καλύτερα αυτά...

Πράγματι. Δυστυχώς αυτό κάνουν... Και ρωτάω εγώ: Το πας για να βγάλεις τον ιό και από αυθεντικά Windows σου βάζουν και τα ψεύτικα? Καλύτερα να κάνεις ένα Format εσύ, να βάλεις και τα Windows τα καλά σου και να είσαι κομπλέ... 

Για Reset στον Chrome: >Ρυθμίσεις--> Βρες την κατηγορία "Χρήστες" -->Πάτα "Διαγραφή αυτού του χρήστη". Και τελείωσε. Ο Chrome θα γίνει όπως πρώτα... Λάβε υπόψιν σου, ότι όλοι οι σελιδοδείκτες σου θα χαθού, δλδ ότι έχεις κάνει στον Browser...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...