adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν κατάλαβες τίποτα .... Ξαναδιάβασε τι γράφω.
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ρε heat δεν βγάζεις άκρη με δαύτους,μας λέει πώς γίνεται να έχει διπλάσιες επιδόσεις και δεν έχει διπλάσια κατανάλωση αγνοεί το performance per watt και κάθεσαι και συζητάς πώς αντέχεις?
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το σχολείο σας περιμένει .... Αν είστε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο σας δικαιολογώ. Αν είστε στο Λύκειο φωνάξτε μου τους καθηγητές σας !
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Eλαβα απαντηση απ' το [email protected] στην ερωτηση μου σχετικα με την διαθεσιμοτητα. Δεν γνωριζουν τιποτα και το καλυτερο που εχω να κανω συμφωνα με τη συμβουλη τους ειναι να δωσω το email μου στο notify me και να ενημερωθω αυτοματα με το που ξανα-υπαρξει stock. Ερωτηση: I'm emailing you because I'm very interested in buying a GTX 760 from your European Shop, however I've been checking for a while now and there aren't any cards availabe. I'm willing to wait another 2 weeks or so for the availability to be restored on your shop, however I would like to be sure that I will have a good chance of buying one from the stock that will be available. Could you make an assessment as to when there will be new stock for the GTX 760? Απαντηση: Hello, Unfortunately we are currently not able to advise any certain dates and quantities concerning availability in our EU online store. However, please use our Notify Me - function to receive an automated e-mail, whenever the item is available again. Kind Regards 2
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ρε heat δεν βγάζεις άκρη με δαύτους,μας λέει πώς γίνεται να έχει διπλάσιες επιδόσεις και δεν έχει διπλάσια κατανάλωση αγνοεί το performance per watt και κάθεσαι και συζητάς πώς αντέχεις?Προσπαθώ να πείσω κάποιους πως όταν αναφέρουμε κάτι, θα πρέπει να μιλάμε με αποδείξεις. Σε ότι γράφω παραθέτω μερικές, αλλά δυστυχώς δεν είναι έγκυρες για κάποιους. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν τα χαλάμε. Υγεία να έχουμε πάνω απ' όλα. Απλά περιμένω τουλάχιστον τις έγκυρες. Λογικό νομίζω. Το σχολείο σας περιμένει .... Αν είστε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο σας δικαιολογώ. Αν είστε στο Λύκειο φωνάξτε μου τους καθηγητές σας !Για μένα μιλάς φίλε μου; Αν όχι τότε μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς μαζί μου. Διαφορετικό μπαίνεις στο ignore list. Δεν θα το ήθελα. Όπως σου είπα κουβέντα κάνουμε. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Λες ότι το SLI αξίζει μόνο όταν η μία κορυφαία κάρτα δεν μας φτάνει γι' αυτό που θέλουμε και όχι για Mid range. Πολύ ωραία. Σου έδωσα μετρήσεις με Midrange κάρτες που αποδίδουν κοντά στην κορυφαία και πολύ πιο ακριβή Single. Μιλάς για κατανάλωση χωρίς να έχεις παραθέσει ένα πιο έγκυρο link με μετρήσεις. Που κάνω ακριβώς λάθος;
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κάνεις λάθος που κοιτάζεις το συγκεκριμένο review ! Δεν γίνεται δυο κάρτες μαζί να υπολειτουργούν (δεν παίζουν στο max) και αυτό το βλέπουμε από την κατανάλωσή τους και να βγάζουν υπερδιπλάσια FPS. Το πιο καλό σενάριο (θεωρητικά πρακτικά δεν γίνεται και δεν έχει γίνει ποτέ) είναι να πιάσουν το 100% απόδοσης με 100% πάνω σε κατανάλωση κρατώντας το ίδιο performance /watt σε σχέση με την μια κάρτα. Ακόμα και κάρτες διπύρηνες που έρχονται σεταρισμένες στο τέρμα δεν το πετυχαίνουν.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Επειδή εσύ μίλησες για κατανάλωση, δείξε μας ένα πιο έγκυρο.Υ.Γ.: Μήπως γνωρίζεις πως παίρνουν μετρήσεις από παιχνίδια σαν το Crysis 3 που δεν έχουν Benchmark;
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το σχολείο σας περιμένει .... Αν είστε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο σας δικαιολογώ. Αν είστε στο Λύκειο φωνάξτε μου τους καθηγητές σας ! ρε φίλε πραγματικά κοιτάω μερικά μηνύματά σου και που είναι αρκετά ψαγμένα και φένεται οτι ξέρεις πολλά πράγματα για τους υπολογιστές.Κάποια άλλα είναι εκτός τόπου και χρόνου και τα περισσότερα απο αυτά είναι όταν θές να επιβληθείς στις απόψεις των άλλων.Νομίζω οτι τα λές εντελλώς αυθόρμητα ή το πάθος σου να την βγείς πάνω απο τον άλλον σου θολώνουν τα μυαλά. peace
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το πως παίρνουν μετρήσεις δεν με ενδιαφέρει το αν είναι έγκυρα αυτά που λένε με νοιάζει.
kyriakosm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Eλαβα απαντηση απ' το [email protected] στην ερωτηση μου σχετικα με την διαθεσιμοτητα. Δεν γνωριζουν τιποτα και το καλυτερο που εχω να κανω συμφωνα με τη συμβουλη τους ειναι να δωσω το email μου στο notify me και να ενημερωθω αυτοματα με το που ξανα-υπαρξει stock. Απαντηση: Hello, Unfortunately we are currently not able to advise any certain dates and quantities concerning availability in our EU online store. However, please use our Notify Me - function to receive an automated e-mail, whenever the item is available again. Kind Regards Aν δεν μπορεις να περιμενεις η δεν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω γι αυτην http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=760 248 η την giga 261 τοτε πανε στην xt που λες αν και τιμια σου λεω οτι αν δεν μπορουσα να ανεβω με τιποτα η να περιμενω θα πηγενα εδω που ειναι και καλυτερη υλοποιηση απο την xt http://www.skroutz.gr/s/2276502/Asus-GeForce-GTX660-Ti-2GB-DirectCU-II.html
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το πως παίρνουν μετρήσεις δεν με ενδιαφέρει το αν είναι έγκυρα αυτά που λένε με νοιάζει. Δεν έχει σημασία πως παίρνουν μέτρηση από ένα παιχνίδι που δεν έχει Benchmark test; Δεν έχει άμεσο αντίκτυπο με την εγκυρότητα των μετρήσεων κάτι τέτοιο και που υπάρχει σφάλμα; Για τρίτη ή τέταρτη και τελευταία φορά, θα προσπαθήσω να ζητήσω τεκμηρίωση στις απαντήσεις σου. Μπορείς να μας παραθέσεις σχετικά με την κατανάλωση μετρήσεις;
liakjim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 @Heaspeader αφου εχεις τις 2 650boost, γιατι δεν τρεχεις ενα metro last light κ ενα tomb raider με sli on κ με off να δουμε τι scaling εχεις?
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο SLI όταν το αγόρασα, αλλά και αργότερα σε σχέση με μία GTX 770. http://www.insomnia.gr/topic/485615-sli-gigabyte-gtx-650ti-boost-amd-fx/ http://www.insomnia.gr/topic/490446-gigabyte-gtx-770-unboxing-benchmarks/ Παρόλα αυτά κάθε παραγγελία δεκτή.
liakjim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ωραιος. Βαζω το θεμα offtopic ομως , οποτε αν θες κ ενα metro last light σε 1920Χ1080 ολα full /χωρις SSAA με SLI κ χωρις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα