Doc1355 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δυο περάσματα της ίδιας 780 με τα ίδια ρολόγια τάσεις κ.λ.π. σε metro L. Στην πρώτη έχει βουτήξει ελαφρά (throttle) στην δεύτερη όχι . Αυτά περι σταθεροτητας, πρακτικότητας boost κ.λ.π. Συμπερασματικά με ένα screen από τέτοιες κάρτες για τα Α , Β , Γ ρολόγια δεν λένε και πολλά πράγματα, αν με το που τις πιέσεις κατεβάζουν ρολόγια . Αυτό βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τίποτα , είναι οριακό αλλά το έχει ψάξει πολυ το παλικάρι. Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο σε 770-760 δεν θα δεις τετοιο πραγμα... Οι Titan-780 κανουν throttle και αυτο το ξεπερνας αν θες με custom bios κτλ που λογικα θα εχεις διαβασει! Οπως και να εχει παιδες δεν νομιζω πως λεει το να τρωγομαστε ετσι ρε γαμωτο για τις καρτες,ας παρει το παιδι οτι βρει σε καλυτερη τιμη αναμεσα στις 2 ετσι και αλλιως ειναι και οι 2 καρτες πολυ καλες Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 4
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο σε 770-760 δεν θα δεις τετοιο πραγμα... Οι Titan-780 κανουν throttle και αυτο το ξεπερνας αν θες με custom bios κτλ που λογικα θα εχεις διαβασει! Οπως και να εχει παιδες δεν νομιζω πως λεει το να τρωγομαστε ετσι ρε γαμωτο για τις καρτες,ας παρει το παιδι οτι βρει σε καλυτερη αναμεσα στις 2 ετσι και αλλιως ειναι και οι 2 καρτες πολυ καλες Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Εγώ δεν το έβαλα για να πω για 780 , 680 κ.λ.π. ! Το έβαλα για να δω αν ξέρει να κλοκαρει, αν ξερει να αναλύσει μια κατάσταση ώστε να δω πόση βαρύτητα έχουν τα λόγια του. Αυτός μας αποχαιρέτησε . Πιστεύω να καταλαβαίνεις . Οπότε δεν ασχολούμαι άλλο και δεν απαντώ γιατί σοβαρές απαντήσεις δεν θα πάρω ποτέ. Εχει από το πρωί που με βρίζει και μου επιτίθεται και έως τώρα δεν του έχω αφήσει τίποτε αναπάντητο με τεχνική ανάλυση ταυτόχρονα. 9
Hawk7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο σε 770-760 δεν θα δεις τετοιο πραγμα... Οι Titan-780 κανουν throttle και αυτο το ξεπερνας αν θες με custom bios κτλ που λογικα θα εχεις διαβασει! Οπως και να εχει παιδες δεν νομιζω πως λεει το να τρωγομαστε ετσι ρε γαμωτο για τις καρτες,ας παρει το παιδι οτι βρει σε καλυτερη τιμη αναμεσα στις 2 ετσι και αλλιως ειναι και οι 2 καρτες πολυ καλες Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Ναι να παρει μια,ΑΛΛΑ να ειναι nvidia! Το ιδιο μετα θα λενε οι αλλοι για amd,οποτε δυστυχως ακρη δεν θα βγει. Οταν τοσο απλα πραγματα,τα κανουμε δυσκολα,στα δυσκολα,τι θα πρεπει να περιμενει κανεις; Φιλικα φιλε Doc1335.Αστειευομαι ξεκαθαρα.Απλα καταλαβες τι θελω να πω. Εγω παντως συμβουλεψα αντικειμενικα αναμεσα στις δυο την 760.Οταν και εκει,συμφωνω με τους υποστηρικτες της nvidia,λογω ερωτησεως του ts,και ψαχνουν λογο να αρχισουν τα ιδια και τα ιδια,για μια υποθετικα,και μελλοντικη προσεγγιση που εκανα,απο εκει να καταλαβεις,οτι πισω δεν κανουν σε τιποτε. Αυτο προσωπικα,δεν μπορω να το καταλαβω.Απο μενα.Τελος τα OT. 1
sobi1984 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 διαβαζω αυτο τον πολεμο και απλα μου ερχεται να γραψω μια εκφραση η οποια ειναΙ για σιγουρο μπαν ....κρατιεμαι ακομα... εχετε χασει το τοπι ετσι ? η μας δουλευετε ολους μαζι .... κανετε λες και σας πηδανε τις γκομενες... λες και στηνετε τις καρτες στην μαυρη και κανονιζετε κοντρες με 1000αρικα... ελεος... εχει ξεφτυλιστει το θεμα.... το ποιος προσφερει και ποιος οχι στο φορουμ γενικα απο καποιον με νοημοσυνη ειναι ευδιακριτο. ποιος ανηκει στο καθε στρατοπεδο το ιδιο... αποτελεσμα της διαμαζχης σας..? ο ts να παει να αγορασει μια 3850 να κανει την δουλεια του....απλα και μονο εχοντας εικονα γιατι τον εχετε ΚΟΥΡΑΣΕΙ με τις γραφικοτητες σας και τις δηθεν γνωσεις καθενος που η καθε εταιρεια εχει βγαλει ενα προγραμμα και απλα μειωνεται και αυξανεται τα ρευματα και αμα κατσει εκατσε μετα απο 15 δοκιμες με αποτελεσμα ειτε nvidia ειτε ati να τους μαματε την διαρκεια ζωης... πολλοι εδω μεσα θελουν τις καρτουλες απλα για να παιζουν παιχνιδια και να τα ευχαριστιουνται... ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και να ποσταρουν benchmarks ... Ξεκολλατε.... εχετε χασει το νοημα ΟΛΟΙ οσοι διαπληκτίζεστε με αυτον τον τροπο και η προσφορα σας στο φορουμ μονο προσφορα ΔΕΝ λεγεται.. 10
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Heat εσυ εκανες sli με νεες καρτες που κυκλοφορησαν πιο μετα απο τα μεγαλα μοντελα. Που θα ησουν αν ειχες κανει sli με 650ti? Mid δεν ηταν κ αυτες? Το ιδιο δεν κοστιζαν λιγο πριν βγουν οι boost? Θα καταλογισουμε το αποτελεσμα στην τεχνολογια sli? Που καταληγουμε? Στο να εντοπιζεις καθε φορα το vfm... που οφειλει να ερχεται μαζι με τα καινουρια μοντελα. Αυτο πιστευω χωρις να ειμαι αρνητικος σε cf-sli. Απλα μην εθελοτυφλεις σε αυτα που σου λεει ο adtakhs. Το οτι σε ενθουσιασε η προοδος στο sli δεν σημαινει οτι κερδισε την μαχη με τις single.. Δυστυχώς οι 650 ti δεν έκαναν SLI. Στο τέλος του κύκλου των 6xx, έβγαλε την 650 ti boost που κάνει. Επιτυχία του SLI είναι αυτό, ναι. Δεν περίμενα από κανέναν adtakhs να μου μεταφέρει Copy/Pasted εμπειρίες και μύθους. Οπότε δεν εθελοτυφλώ.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν περίμενα από κανέναν adtakhs να μου μεταφέρει Copy/Pasted εμπειρίες και μύθους. Οπότε δεν εθελοτυφλώ. Κοιταξε απο τα χερια μου περνουν περιπου 40 - 50 μηχανακια το χρονο για φτιαξιμο, σετάρισμα, προβλήματα, αλλαγές και αναβαθμίσεις. Οποτε σκεψου πολυ πριν μιλησεις για copy paste εμπειρίες !! Ειδικά όταν εσύ έχεις εμπειρία μόνο από 1 σύστημα που στήνεις για την πάρτη σου κάθε 2-3 χρόνια ... Αλάνθαστος δεν είμαι, αλλά όσα έχω γράψει σε αυτό το θέμα μέχρι τώρα αφορούν τεχνικά θέματα του cross του sli κ.λ.π. !
Ashmadia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς οι 650 ti δεν έκαναν SLI. Στο τέλος του κύκλου των 6xx, έβγαλε την 650 ti boost που κάνει. Επιτυχία του SLI είναι αυτό, ναι. Δεν περίμενα από κανέναν adtakhs να μου μεταφέρει Copy/Pasted εμπειρίες και μύθους. Οπότε δεν εθελοτυφλώ. Ομολογω οτι δεν τα ξερω τα κολπα τους (sli-cf). Φαντασου ειχα μεινει με την εντυπωση οτι το cf γινεται με διαφορετικες καρτες. Φανταζομαι οτι αυτο δημιουργησε προβληματα, αλλα το θεμα ειναι ποσο πισω ειχα μεινει. Παντως δεν ειναι μυθοι ολα, ειδικα οτι στηριζεται σε νουμερα, δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις. Και 2 νουμερα πονανε στο sli-cf, θερμοκρασιων και καταναλωσης.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορείς να μου το δείξεις αυτό με νούμερα;Επίσης ψάχνουμε τώρα να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι και ξαφνικά μας απασχολεί η κατανάλωση και όχι οι επιδόσεις;
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορείς να μου το δείξεις αυτό με νούμερα; Επίσης ψάχνουμε τώρα να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι και ξαφνικά μας απασχολεί η κατανάλωση και όχι οι επιδόσεις; Νούμερα σε τεχνολογικό επίπεδο, σε επίπεδο performance /watt, σε απόδοση/ κόστος , σε απόδοσης / ποιότητα , σε απόδοση χρηστικότητα ? Νομίζω πως έχω αναφερθεί σε πολλά στην αρχή της συζήτησης ! Ακόμα και τα reviews που μου έδωσες αναφέρουν 75% αύξηση της απόδοσης του SLI σου (σε benches να υποθέσω περισσότερο 3dmark κ.λ.π.) με 100% επάνω σε κατανάλωση. Σε τι νούμερα αναφέρεσαι ?
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πόσο ρεύμα καίνε δύο 650ti boost σε σχέση με μία GTX 680/670/770. Κουβέντα κάνουμε.Επειδή λέτε ότι καίνε πολλά σε σχέση με την απόδοση, να το δούμε και με νούμερα. Δεν είπα το αντίθετο. Εγώ όμως δεν το ανέφερα. Εσύ που το ανέφερες, θα ήθελα νούμερα. Εγώ ανέφερα καλύτερες επιδόσεις και έδωσα νούμερα.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πόσο ρεύμα καίνε δύο 650ti boost σε σχέση με μία GTX 680/670/770. Κουβέντα κάνουμε. Επειδή λέτε ότι καίνε πολλά σε σχέση με την απόδοση, να το δούμε και με νούμερα. Δεν είπα το αντίθετο. Εγώ όμως δεν το ανέφερα. Εσύ που το ανέφερες, θα ήθελα νούμερα. Εγώ ανέφερα καλύτερες επιδόσεις και έδωσα νούμερα. Ξερεις τι σημαινει performance /watt ? Είδες τι γράφω στο αρχικό μήνυμα μου ? 1) Κανένα SLI και κανένα CROSSFIRE δεν μπορεί να δώσει απόδοση X2 όταν σε μια κάρτα γραφικών προσθέσουμε μια δεύτερη ! Το καλύτερο που έχω δει εγώ προσωπικά είναι ένα +80% απόδοσης και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ! 2) Άρα η απόδοση προς την κατανάλωση (PERFORMANCE /WATT) του SLI ή το CROSSFIRE ειναι ΠΑΝΤΑ χειρότερη από το να έχεις μια μεγαλυτερη καρτα ! Αυτό γιατί οι δυο κάρτες σου θα καταναλώνουν το ΔΙΠΛΑΣΙΟ ενώ θα δίνουν απόδοση μόνο 80% παραπάνω από το να είχες μια μεγαλύτερη!!! 3) Όταν λοιπόν έχεις χειρότερο performance /watt με οποιοδήποτε SLI/CROSSFIRE πάει να πει πως θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση για να πάρεις τα ίδια FPS απ`ότι με μια άλλη κάρτα ! Η μεγαλύτερη κατανάλωση λοιπόν σου δίνει και μεγαλύτερη ΑΠΑΓΩΓΉ θερμότητας από το σύνολο των CHIP για την ίδια δουλειά ! Άρα μέσα στο κουτί θα έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες από το να έχεις μια κάρτα μόνο μεγαλύτερη. ! 4) Ο συνδυασμός πάνω στην μητρική μειώνει την κυκλοφορία του αέρα οπότε οι θερμοκρασίες που παίζουν οι κάρτες και τα άλλα parts του pc είναι μεγαλύτερη ! Αυτό είναι ένα ακόμα κακό ! 5) Όταν βάζεις 2 κάρτες γραφικών στο σύστημά σου και σε συστοιχία που δεν επιτρέπει και τον καλύτερο αερισμό, τότε έχεις υψηλότερο θόρυβο, από το να είχες μια κάρτα , από τους δυο ανεμιστήρες ! Και αυτό κακό για ένα σύστημα που προσπαθούμε να το έχουμε όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο ! 6) Όταν βγαίνει ένα παιχνίδι οι εταιρίες προσπαθούν να παρέχουν υποστήριξη για τις κάρτες τους ! Συνήθως το πρώτο δίμηνο δίνουν κάτι σχετικά καλό από οδηγούς για single κάρτες !!! Για να μπορέσει να τρέξει με σωστούς οδηγούς η εκάστοτε SLI / CROSSFIRE διάταξη, περνά πολύ περισσότερος χρόνος ! Ενώ πολλές φορές δεν πετυχαίνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα ! 7) Ορισμένα παιχνίδια ΔΕΝ κάνουν χρήση του SLI /CROSSFIRE οπότε μένεις με τις μισές επιδόσεις ! 8) Στις συστοιχίες καρτών υπάρχουν και άλλα θέματα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με την απόδοση και την κατανάλωση αλλά με το ΟΠΤΙΚΟ αποτέλεσμα ! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουμε Stuttering & Tearing http://en.wikipedia....icro_stuttering 9) Πληρώνεις για διπλάσια μνήμη πάνω στο PCB της κάρτας από αυτή που χρησιμοποιείς ! Χάνεται και το VFM εξ ορισμού.. Τις περισσότερες φορές σε τέτοιες συστοιχίες δεν ξεμένεις από ισχύ σε νεότερους τίτλους αλλά από μνήμη !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ε, λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους μια SLI και CROSSFIRE διάταξη ειδικά με μικρές κάρτες ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί συμφέρουσα λύση ! Όλα τα παραπάνω ελαττώματα των διατάξεων αυτών μπορείς να τα επωμιστείς μόνο αν δεν υπάρχει κάποια μεγαλύτερη κάρτα η οποία να μπορεί να σου δώσει ίδια απόδοση. Μην το πηγαίνεις σε VFM εκεί είναι άλλο πράγμα ... Απλός συμβιβάζεσαι με τα παραπάνω που είπα για να μην πληρώσεις και το ανάλογο αντίτιμο ! Οταν θα έρθει η ώρα που θα παλιώνουν οι κάρτες θα δεις ότι ακριβώς σου λέω σε θέματα μνήμης και υποστήριξης σε νεότερα games σε πολύ μεγάλο βαθμό! Εσύ λοιπόν απο σήμερα να λες στον κόσμο να παίρνει 7990 και όχι ΤΙΤΑΝ ! Και φτηνότερη είναι και δυνατότερη . Εγώ όχι . Όλα όσα αναφέρω είναι τεχνικά θέματα που ποτέ του δεν θα λύσει το CROSSFIRE και το SLI γιατί πολύ απλά είναι στην φύση τους !! Οπως ο τυφλοπόντικας γεννιέται τυφλός και το θεωρούμε φυσιολογικό έτσι και εδώ. Με τον Α, Β τρόπο οι εταιρίες προσπαθούν να τα μειώσουν (ελαχιστοποιήσουν) τα προβλήματα, ποτέ όμως δεν θα φτάσουν στον βαθμό να δουλέψουν το ίδιο απροβλημάτιστα όπως μια κάρτα . Το CROSSFIRE και το SLI χρειάζονται ! Δνε πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ! Και αυτό γιατί πολλές φορές στην αγορά ΔΕΝ υπάρχει διαθέσιμη κάρτα για να καλυψει τις απαιτήσεις ενός νέου τίτλου ! Εκεί για να παίξεις στο τέρμα, χρειάζεσαι κάποια συστοιχία από νέες κάρτες. Επίσης πολλές φορές δεν έχεις το budget για να σε νέα κάρτα οπότε επεκτείνεσαι σε συστοιχία με κάποια μεταχειρισμένη. Το CROSSFIRE δεν το έσπασα από έλλειψη ισχύος για να πάω σε 1 7950 . Το έσπασα για λόγους μνήμης κυρίως η αποία να σου θυμίσω για το τότε ήταν υπεραρκετή . Να σου πω και ένα άλλο λάθος που κάνεις ! 1) Το τι θερμοκρασία έχει η κάθε κάρτα γραφικών ή η κάθε συστοιχία καρτών ΔΕΝ έχει να κάνει με την θερμότητα που απαγάγει !! Μπορεί να έχεις μια κάρτα γραφικών η οποία να απαγάγει το μισό ποσό θερμότητας προς το περιβάλλον κουτί αλλά να έχει υψηλές θερμοκρασίες και μια άλλη (ή άλλες) να απαγάγει την διπλάσια θερμότητα προς το περιβάλλον και να έχει τις μισές θερμοκρασίες .... Αρα δεν μπορείς να συγκρίνεις με βάση την θερμοκρασία τους , τι γίνεται μέσα στο κουτί (τι δημιοθργούν) Το θέμα είναι τι γίνεται όταν το κουτί δεν μπορεί στην μονάδα του χρόνου να κάνει απαγωγή θερμότητας τόση όση βγάζουν οι κάρτες γραφικών . Αν λοιπόν δεν μπορέσει να το πράξει το κουτί σου, τότε ο είδη θερμός αέρας καλείται να μειώσει την θερμοκρασία στις κάρτες, οπότε όλο και περισσότερο αυξάνεται η θερμοκρασία τους ή οι στροφές των ανεμιστήρων τους ! Άρα μια διάταξη SLI /CROSS θέλει και ακριβότερο κουτί με καλύτερο αερισμό. Στα περισσότερα reivews δεν υπάρχει κάν κουτί στα συστήματα που μετρούν.
Ashmadia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορείς να μου το δείξεις αυτό με νούμερα; Επίσης ψάχνουμε τώρα να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι και ξαφνικά μας απασχολεί η κατανάλωση και όχι οι επιδόσεις; Το σημαντικοτερο κατα την αποψη μου, αυτο της θερμοκρασιας ειναι πανευκολο να το διαπιστωσεις μονος σου, βγαζοντας τελειως την μια και μετρωντας. Αυτο της καταναλωσης αν θελεις ακριβεια θελει μεγαλυτερη προσπαθεια, αλλα στο νερο πρεπει να ειναι μικρη διαφορα 50W κοντα. Με την 7870XT λες να με απασχολει προσωπικα η καταναλωση? Απλα ειναι εκει, και ειναι νουμερα, ξεκολλα λιγακι ρε Heat, δεν βρηκες το δισκοποτηρο. Απλα, μην εισαι απολυτος. Και αν γινοταν sli με τις 650ti ουτε επιδοσεις θα ειχες. Εκει στεκομαι εγω προσωπικα. Εκμεταλευτηκες τις νεες κυκλοφοριες και το κανες και αποδιδει, δεν θα το καταλογισουμε στο sli, στα μοντελα θα το καταλογισουμε.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ξερεις τι σημαινει performance /watt ? Είδες τι γράφω στο αρχικό μήνυμα μου ? Ναι ξέρω. Μπορείς όμως να μου δείξεις νούμερα; Είδα τι γράφεις και σου απάντησα σε όλα. Το σημαντικοτερο κατα την αποψη μου, αυτο της θερμοκρασιας ειναι πανευκολο να το διαπιστωσεις μονος σου, βγαζοντας τελειως την μια και μετρωντας. Αυτο της καταναλωσης αν θελεις ακριβεια θελει μεγαλυτερη προσπαθεια, αλλα στο νερο πρεπει να ειναι μικρη διαφορα 50W κοντα. Με την 7870XT λες να με απασχολει προσωπικα η καταναλωση? Απλα ειναι εκει, και ειναι νουμερα, ξεκολλα λιγακι ρε Heat, δεν βρηκες το δισκοποτηρο. Απλα, μην εισαι απολυτος. Και αν γινοταν sli με τις 650ti ουτε επιδοσεις θα ειχες. Εκει στεκομαι εγω προσωπικα. Εκμεταλευτηκες τις νεες κυκλοφοριες και το κανες και αποδιδει, δεν θα το καταλογισουμε στο sli, στα μοντελα θα το καταλογισουμε. Σκοπός είναι όταν διαβάζει κάποιος να καταλαβαίνει τι γράφουμε. Μιλάς για θερμοκρασίες και κατανάλωση. Μπορείς να το δείξεις σε κάποιο Review; Πως το έχει βγάλει το συμπέρασμα. Δεν είναι θέμα να πειστώ εγώ, το θέμα είναι όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε. Εκεί θέλω να καταλήξω. Κατανάλωση με 650ti boost σε SLI. Πάρα πολύ καλά νομίζω. http://www.techspot.com/review/661-nvidia-geforce-gtx-650-ti-boost-sli/page8.html Να ξεκολλήσω από τι φίλε μου; Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπεις ότι έχω κολλήσει. Αν γινόταν SLI με 650ti, φυσικά και δεν θα είχα ίδιες επιδόσεις μιας και οι boost είναι upgraded όχι απλά overclocked.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τα νούμερα που δείχνεις από το review έχουν φάβα μέσα . Βρες το λάθος μόνος σου ! Στο CRYSIS 3 ας πούμε ο τύπος λέει πως οι 2Χ κάρτες έχουν 102-105% αύξηση σε σχέση με μια κάρτα. Σου λέει δηλαδή πως με μια κάρτα παίρνεις πχ. 30FPS και με δυο κάρτες παίρνεις 62fps. Από την άλλη στην κατανάλωση που την μέτρησε στο CR3 μας λέει πως οι κάρτες ΔΕΝ δουλεύουν στο 100% (από την στιγμή που δεν διπλασιάζεται η κατανάλωση τους το καταλαβαίνουμε) και αυτό είναι δεδομένο για κάθε διάταξη !!! Που την βρήκαν λοιπόν την ισχύ από τον θεό ... ? 2
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τα νούμερα που δείχνεις από το review έχουν φάβα μέσα . Βρες το λάθος μόνος σου !Δεν βλέπω κάτι. Στο CRYSIS 3 ας πούμε ο τύπος λέει πως οι 2Χ κάρτες έχουν 105% αύξηση σε σχέση με μια κάρτα. Που το λέει αυτό; Από την άλλη στην κατανάλωση που την μέτρησε στο CR3 μας λέει πως οι κάρτες ΔΕΝ δουλεύουν στο 100% (από την στιγμή που δεν διπλασιάζεται η κατανάλωση τους) δεδομένο είναι το ξέρουμε για κάθε διάταξη !!!Εννοείς ότι δεν κάνουν 100% Scaling, άρα δεν παίρνεις τη μέγιστη κατανάλωση; Και έτσι να είναι τι να κάνουμε; Αφού δεν κάνουν, μετράμε την κατανάλωση που πιάνουν με βάση το Scaling. Θες να διπλασιάσουμε απλά την κατανάλωση επειδή έχουμε δύο κάρτες; Εσύ δεν είπες performance per watt; Εσύ το άρχισες το θέμα με την κατανάλωση, όταν είδες ότι από performance τα πάνε άριστα. Δώσε μας κάτι πιο έγκυρο. Για άλλη μία φορά δεν υπάρχει πάντως εποικοδομητική κουβέντα. Το να μηδενίζεις τελείως το SLI δείχνει κατά τη γνώμη μου τη πλήρη έλλειψη αντικειμενικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα