Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλαίω απο τα γέλοια με αυτά που προτείνουν και με αυτά που λέγονται  εδω μέσα απο τους κοκκινοφρουρούς.Κρίμα στους άσχετους που θα πάρουν στο λαιμό τους.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε ας πάρουν και αυτοί κανένα στο λαιμό τους, τόσο καιρό δεν έκαναν το ίδιο οι πρασινοφρουροί όταν πρότειναν 660 και 660ti; 

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και όχι .. πρότειναν τουλάχιστον κάρτες με psyhx και cuda cores. μετά είναι άλλο να προτείνεις και άλλο να στην πέφτουν ομαδικά ακόμα κ με μεταχειρισμένες.. :D

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω την GTX 760 της EVGA με το γαμ@ cooler που μπόρεσε να προμηθευτεί από τους Κινέζους μιας και  είναι η μόνη εταιρία που προμηθεύεται από αυτούς και έχει την τεχνογνωσία να κουμπώνει καλά την ψήκτρα πάνω στο PCB ... :-D  την στιγμή που οι άλλοι τα ξύνουν ..... :P

Παρακαλώ τον MoviemakerGr

να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή της, μιας και το πρωί πήγα στην εκκλησία άναψα μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου,  έκανα ένα τάμα να την φέρει ο "Κύριος" αλλά εως τώρα δεν έπιασε ....

Αν έχει τα κονέ ας ενημερώσει !

Ευχαριστώ ! :-D

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω την GTX 760 της EVGA με το γαμ@ cooler που μπόρεσε να προμηθευτεί από τους Κινέζους μιας και  είναι η μόνη εταιρία που προμηθεύεται από αυτούς και έχει την τεχνογνωσία να κουμπώνει καλά την ψήκτρα πάνω στο PCB ... :-D  την στιγμή που οι άλλοι τα ξύνουν ..... :P

Παρακαλώ τον MoviemakerGr

να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή της, μιας και το πρωί πήγα στην εκκλησία άναψα μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου,  έκανα ένα τάμα να την φέρει ο "Κύριος" αλλά εως τώρα δεν έπιασε ....

Αν έχει τα κονέ ας ενημερώσει !

Ευχαριστώ ! :-D

Πανω στο θεμα κουμπωμα να πω το σχολιο μου, επειδη εχω περασει απο καμποσες non-reference καρτες, μπορω να πω οτι αυτη που πηρα τωρα (εχοντας βαλει μυαλο η Asus απο την πατατα που εκανε στην πρωτη εκδοση), η V2 ειναι η πιο στιβαρη που εχει περασει απτα χερια μου. Pcb και ψυχτρα ειναι σαν ενα ενιαιο κομματι, εχει τοσα βιδακια γυρω γυρω η ψυχτρα που δεν χαμπαριαζει τιποτα με ψυχτρα 3ων slot.

Just my 2 cents

• Like 3
Δημοσ.

Ούτε ο Κύριος δεν μπορεί να κάνει το θαύμα του μαζί σου.. πόσο μάλλον εγώ.. :P :D :D

Πραγματικα αν μου βρεις μια στα 220 θα την παρω.

Δημοσ.

Όποια και να είναι η πραγματικότητα, η ATi θα βγει καλύτερη. 

Ένας που επιμένει χωρίς να ξέρει, είναι πιο εύκολο να νικήσει κάποιον που μιλάει με επιχειρήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο τελευταίος κουράζεται γι' αυτά.

Απλά να ξέρετε μερικοί ότι λόγω του κόμπλεξ και της ζήλιας σας, παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας και το ξέρετε με αυτά που το προτείνετε.

• Like 1
Δημοσ.

Όποια και να είναι η πραγματικότητα, η ATi θα βγει καλύτερη. 

Ένας που επιμένει χωρίς να ξέρει, είναι πιο εύκολο να νικήσει κάποιον που μιλάει με επιχειρήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο τελευταίος κουράζεται γι' αυτά.

Απλά να ξέρετε μερικοί ότι λόγω του κόμπλεξ και της ζήλιας σας, παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας και το ξέρετε με αυτά που το προτείνετε.

Το λες εσυ αυτο που εχεις 2 X 650TI σε SLI ?

Δηλαδή θεώρησες πιο σωστό συνδυασμό το SLI με τα προβλήματά του, πιο αθόρυβο και λιγότερο ενεργοβόρο , με καλύτερο performance /watt από αντίστοιχες λύσεις  με μια μεγαλύτερη κάρτα γραφικών ....

Αν είναι έτσι βρε φίλε, να το δούμε αλλιώς το θέμα και να μην κοιτάμε 7950, 760 αλλά ειδικά εγώ που έχω 6 slot για SLI / X-FIRE να πάω να αγοράσω 5-6,  HD6570 , GT430 να κάνω πάρτι ... την 990FX-UD7 έχω.

gigabyte-990fxa-ud7-layout-1.jpg

Να κάνω κανένα τέτοιο

multiple-gpu-password-cracker.jpg?w=580&

Εεεεεεεεεεεε......ήθελες να τα ακούσεις ...

Μετά λες εμάς κατευθυνόμενους και χαζούς ΟΚ ... το έπιασα

Ξέρεις πρώτα απ`όλα οι πράξεις μας (αυτές που πράττουμε για τους εαυτούς μας) μας αντιπροσωπεύουν !

Δημοσ.

Το λες εσυ αυτο που εχεις 2 X 650TI σε SLI ?

Δηλαδή θεώρησες πιο σωστό συνδυασμό το SLI με τα προβλήματά του, πιο αθόρυβο και λιγότερο ενεργοβόρο , με καλύτερο performance /watt από αντίστοιχες λύσεις  με μια μεγαλύτερη κάρτα γραφικών ....

Αν είναι έτσι βρε φίλε, να το δούμε αλλιώς το θέμα και να μην κοιτάμε 7950, 760 αλλά ειδικά εγώ που έχω 6 slot για SLI / X-FIRE να πάω να αγοράσω 5-6,  HD6570 , GT430 να κάνω πάρτι ... την 990FX-UD7 έχω.

gigabyte-990fxa-ud7-layout-1.jpg

Να κάνω κανένα τέτοιο

multiple-gpu-password-cracker.jpg?w=580&

Εεεεεεεεεεεε......ήθελες να τα ακούσεις ...

Μετά λες εμάς κατευθυνόμενους και χαζούς ΟΚ ... το έπιασα

Ξέρεις πρώτα απ`όλα οι πράξεις μας (αυτές που πράττουμε για τους εαυτούς μας) μας αντιπροσωπεύουν !

πρώτον το sli είναι μιά χαρά και δεύτερον καλά ρε στραβάδι πήγες και πήρες μητρική με 6 slots και μιλάς για ασχετοσύνη?

Δημοσ.

Πραγματικα αν μου βρεις μια στα 220 θα την παρω.

Υπομονή η EVGA δεν είναι απο τις εταιρίες που δεν λύνουν τα προβλήματα τους έστω και αν αυτά είναι μόνο διαθεσιμότητας..

Τους έστειλα mail για το backplate και μου απάντησαν ότι ήταν απρόσμενη η τόσο μεγάλη ζήτηση,ζήτησαν συγνώμη και μου είπαν οτι μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχει λυθεί το θέμα.. φαντάζομαι οτι το ίδιο θα ισχύσει και για τις κάρτες τους που από εκεί περιμένουν και έσοδα ενώ το  backplate είναι απλά δωράκι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρώτον το sli είναι μιά χαρά και δεύτερον καλά ρε στραβάδι πήγες και πήρες μητρική με 6 slots και μιλάς για ασχετοσύνη?

Για να δούμε ποιος είναι ο άσχετος εδώ μέσα !

Την αγόρασα κλειστή του κουτιού  με 130€ !!! από άνθρωπο στο THELAB.GR ! Η μητρική είχε τότε κόστος 250-260€  στην αγορά !

Μέχρι τότε είχα μια GIGABYTE 990FXA-UD3 με 4 X PCI-E slot την οποία την έχω σε δεύτερο σύστημα .

Τα πολλά pci-e  τα έχω γιατί στο σύστημα κουμπώνουν:

α) 2 θύρες καταλαμβάνει η  κάρτα γραφικών !

17633652-9543.jpg

β) Μια κάρτα δορυφορικής τηλεόρασης PCI -E TECHNISAT Skystar 2 eXpress HD 3D και εγγραφής :

skystar2expresshd.jpg

γ) Μια κάρτα WIFI TP-LINK PCI-E  !

images?q=tbn:ANd9GcSJ3JjbBpeTdrNkyseOVYh

δ) Έναν PCI-E SATA CONTOLLER  ο οποίος βγάζει E-SATA προς το κουτί μιας και οι υπόλοιπες sata καταλαμβάνουν

οι 5X HDD

-W.D. 640GB CAVIAR BLAKC

-W.D. CAVIAR BLUE 500GB

-SEAGATE 2TB

-HITACHI 7K1000D 1TB

-W.D. 2TB BLUE SATA III

+ 1X SSD :

-CRUCIAL M4 256GB SATA III

+DVD-RW :

-PLEXTOR XXX

+ BLUE-R RW :

-LG XXX

CMP-PCIE4E.jpg

3) Στην PCI θύρα υπάρχει μια ASUS 7131HD  κάρτα ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης με την οποία κάνω εγγραφή η οποία αν και παμπάλια μέσω DVB-T VIEWER και μέ codecs περασμένους δουλεύει τέλεια για λήψη στα νέα πρότυπα .

PER.808045.jpg.jpeg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ολες οι θύρες λοιπον είναι χρηστικές !

Μάλλον δεν θα ήξερες πως σε PCI-E X16 θύρα μπορούμε να κουμπώσουμε οποιαδήποτε PCI-E  συσκευή !!!

Νομίζω πως δεν περίμενες τέτοια απάντηση, εμπεριστατωμένη.

Το ποιος λοιπόν  είναι στραβάδι το βλέπουμε !

Εσύ μην μου πεις , αρέσκεσαι με τα κουτσά τσιπάκια  ...  με τα 16lanes  που για να δουλέψει η μια PCI-E X16 πρέπει να απενεργοποιηθεί η από κάτω PCI-E X1  ή X4  ....

Κομπλέ .... αρκεί να έχει ωραίο χρωματάκι και χοντρές ψυκτρούλες .... και η κάρτα να βάζει +1 μια μονάδα σκορ στο 3dmark .... Κομπλέ λέμε, κομπλέ .... Πάρε και έναν αράπη να σου αλλάζει τις κάρτες κάθε φορά που θες να κάνεις κάτι διαφορετικό να βγάζει την wifi, να βάζει την tv card ... :-D :shifty: :shifty:

Τώρα τι κάνει το SLI σε σχέση με μια μεγαλύτερη κάρτα παρόμοιας απόδοσης να μην σου πω και σε τρομάξω καλύτερα ....

Και για να μαθαίνετε οι μικροί SLI και CROSSFIRE κάνουμε όταν στην αγορά ΔΕΝ υπάρχει μια μονή κάρτα που να μας προσφέρει τις επιδόσεις 2 καρτών !!! Αρα μόνο σε περιπτώσεις τύπου 7970/770/780/ΤΙΤΑΝ  θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει χρηστικότητα !.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 3
Δημοσ.

Κλαίω πραγματικά από το τι διαδραματίζεται για να αντιμετωπιστεί μια EVGA 760... και αυτός ο @pro όλο αναβολές είναι :P :P

Ανάψτε κερί στην Evga λέμε... :P :P

καλα ακρη δεν βγανει αν το θεμα δεν καταληξει στο ati να ναι  και οτι να ναι, δεν θα ησυχασουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...