Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπ'οτι κατάλαβες τόσο αξίζει η 7870 έναντι της 760 που άρχισαν οι προσφορές σε 7950.

Οι οποίες επίσης δεν αξίζουν γιατί έχουν πολλά μεταφορικά και μικρή εγγύηση.. και χάνουν 7/10 τουλάχιστον από την 760,που με +12 ευρώ ειναι στην πόρτα σου 220 συνολικά δώρο παιχνίδι και 3 χρόνια εγγύηση EVGA η οποία με +12 ευρώ μπορεί να γίνει 5 χρόνια και αν μέσα σε 3 μήνες θέλεις για δικούς σου λόγους να πας σε μεγαλύτερη την στέλνεις πίσω πληρώνεις την διαφορά κ παίρνεις μεγαλύτερη.. χωρίς να χάσεις ευρώ από την χρήση που έκανες..

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βλεπω σε αλλο νημα μια 7950 να πασχιζει να ανεβασει τον πυρινα πανω απο τα 1000mhz

τι λες αυτη θα ειναι πιο δυνατη απο την 760?

Επειδη λογικα αναφερεσαι στην δικια μου, 1080 εφτασα με 1,15v, Λογικα παει 1100 stable μιας και οταν ετρωγα τα crash στο Crysis δεν ειχα δωσει +20power. Stock ρευματα μεχρι χθες, γιατι το GPU Tweak της Asus δεν μ αφηνε να τα πειραξω. Με Afterburner αλλαζει το τοπιο, και θα κατασταλαξουμε μεχρι αυριο το πολυ να δουμε που βρισκεται η 7950 μου.

Φιλικα παντα και sorry για το off-topic.

In topic, η 7870tahiti le αποτελει μια "wannabe 7950", ενω η 760 ειναι σχεδον ιση με μια 7950, ισως και καλυτερη. Και οσο για το θεμα υλοποιησης, την evga την θεωρω καλυτερη και απο club3d και απο powercolor. Απο tahiti le 7870 μονο η Sapphire ΧΤ αξιζει και σε θεμα ψυξης αλλα και θορυβου. Ολα αυτα κατ'εμε παντα.

Για μενα καλυτερα να περιμενεις να γινουν διαθεσιμες παλι οι 760 και τσιμπας μια και εισαι ωραιος με ολοκαινουργια κυκλοφορια, και απιστευτο vfm αυτη την περιοδο.

Και μια συμβουλη, προσπαθησε να αγνοησεις ολα τα off-topic που θα δεις απο benchmarkers, θα σε μπερδεψουν ασκοπα αυτα τα post χωρις να δεις καμμια διαφορα in real world.

Καλοδουλευτη οποια κι αν διαλεξεις.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες, θα περιμενω για αρχη την διαθεσιμοτητα της Evga..

και SAPPHIRE 7950  στα 234€

http://www.amazon.fr/Sapphire-graphique-Radeon-HD7950-PCI-Express/dp/B009VB6OCW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1373793002&sr=8-4&keywords=HD+7950

http://www.amazon.fr/Sapphire-11196-01-40G-graphique-Radeon-PCI-Express/dp/B007Y6MVWS/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1373793002&sr=8-9&keywords=HD+7950

Αν μπορούμε να αγοράσουμε , γιατι'από Γαλλία δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν ξέρω τίποτα, τότε αξίζει με τα χίλια.

βασικα μαζι με το ελληνικο ΦΠΑ και τα 10ε μεταφορικα που εχει φτανει ακριβως στο "Συνολικό ποσό: EUR 257.65"

Δημοσ.

Η  VTX 3D ή η SAPPHIRE ?

Αν η VTX3D είναι κανένα 20€ κάτω είναι super προσφορά.

Πάντως και στα 257€ πολύ καλή περίπτωση είναι, αν τα δίνεις.

Δημοσ.

Aπ'οτι κατάλαβες τόσο αξίζει η 7870 έναντι της 760 που άρχισαν οι προσφορές σε 7950.

Οι οποίες επίσης δεν αξίζουν γιατί έχουν πολλά μεταφορικά και μικρή εγγύηση.. και χάνουν 7/10 τουλάχιστον από την 760,που με +12 ευρώ ειναι στην πόρτα σου 220 συνολικά δώρο παιχνίδι και 3 χρόνια εγγύηση EVGA η οποία με +12 ευρώ μπορεί να γίνει 5 χρόνια και αν μέσα σε 3 μήνες θέλεις για δικούς σου λόγους να πας σε μεγαλύτερη την στέλνεις πίσω πληρώνεις την διαφορά κ παίρνεις μεγαλύτερη.. χωρίς να χάσεις ευρώ από την χρήση που έκανες..

τα περιορισμένα κομμάτια πλέον έχουν γίνει κανόνας; 

πάντως μεταξύ 7870 xt και 760 κι εγώ προτείνω 760 και ας είναι πιο ακριβή, αν είναι τελείως σφιχτό το budget και δε γίνεται αλλιώς μόνο τότε 7870 

Δημοσ.

Η Vtx δεν ερχεται απο αμαζον αλλα απο αλλον πωλητη και θελει και δεν ξερει τι παιζεται απο θεμα εγγυησης. Οι sapphire που λινκαρες adtakh για να στο πω ελληνικα ειναι ολιγον μουφα, μαπα το καρπουζι ρε παιδι μου, αμα ειναι να εχει 75C και ηχο ελικοπτερο ας παρει κατι αλλο καλυτερα.. Η οΕΜ που ειδες εχει γινει λαθος, μια 7770 ειναι.

Mεχρι χθες που κοιταγα, το γαλλικο ειχε τοσο καιρο την dualX στα 267€ μαζι με τα μεταφορικα, τωρα πηγε 280 :/

Δες και για αυτή που λένε 210€ αρχική

http://www.amazon.fr/VTX3D-VX7950-3GBD5-2DHX-1A1-G001093VXG-PCI-Express/dp/B007G5HMA8/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1373793002&sr=8-10&keywords=HD+7950

Πρέπει να έχει και καλύτερο σύστημα ψύξης από την sapphire !

Ελα πες την αληθεια, εχεις πιει ε??. :P

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να ρωτήσει για θέματα εγγυήσεων κ.λ.π.

Τα γαλλικά μου είναι μηδαμινά ... νηπιακού επιπέδου !

Το ότι η VTX3D έχει καλύτερο σύστημα ψύξης από την συγκεκριμένη sapphie το ξέρω. Απλά το είπα πιο κομψά ... :-D

Εντάξη το ζήτημα θα λυθεί σε 1 εβδομάδα που όπως λέει ο Moviem. η 7950 θα κοστίζει 200€ ......... :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατι ασχετο, εψαξα να βρω σε ολα τα αμαζον την φθηνοτερη υλοποιηση της gigabyte 760 oc( την καλυτερη υλοποιηση δλδ :P) και την πιο φθηνη την ειχαμε εμεις! Μωρε μπραβο :P

• Like 2
Δημοσ.

Κλαίω πραγματικά από το τι διαδραματίζεται για να αντιμετωπιστεί μια EVGA 760... και αυτός ο @pro όλο αναβολές είναι :P :P

Κατι ασχετο, εψαξα να βρω σε ολα τα αμαζον την φθηνοτερη υλοποιηση της gigabyte 760 oc( την καλυτερη υλοποιηση δλδ :P) και την πιο φθηνη την ειχαμε εμεις! Μωρε μπραβο :P

Ανάψτε κερί στην Evga λέμε... :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Το καλο πραγμα αργει να γινει :P

Ωχ μολις τωρα μου απαντησε η Evga και μου λεει οτι η καρτα δεν θα επανακυκλοφορισει και οτι θα ηθελε να μου προτεινει εναλλακτικα την 7950 SE (Savakis Edition) :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...