JimRdesign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 H 760 είναι καλύτερη απο την 7950 και σίγουρα καλύτερη απο την 7870.Μετά απο πρόσφατη κατοχή amd κάρτας που είχα και μπορώντας να συγκρίνω τις δύο εταιρίες και όχι σαν κατι άλλους που δεν ξέρουν τί τους γίνεται,βρίσκω την nvidia πιο εντάξει σε θέματα drivers και feautures.Επίσης η nvidia κάρτες κλοκάρονται απο μόνες τους με ασφάλεια και όχι σαν την amd που σε βάζει να πειράζεις ρεύματα και ρολόγια με δικιά σου ευθύνη.Αν λάβεις και υπόψη σου το adaptive vsync και το physx καταλαβαίνεις οτι η nvidia είναι πολύ πιο ψαγμένη εταιρεία.
giokou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι βλέπω ένα τσούρμο από σας, που έχετε κάνει εγγραφή στο forum τις 4-5 τελευταίες εβδομάδες, με μοναδικό σκοπό τη διάδοση ανακριβειών, το flaming και το ασύστολο trolling με fanboys' wars...................... ΟΜΩΣ εδώ είμαστε εμείς και κρατάμε τα μπόσικια, δε θα σας περάσει! 11
kyriakosm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πιο πολυ θα πηγαινα στην 7950 για την παραπανω μνημη ! Η ιστορια μας εχει δειξει πως καλλιστα δυνατες καρτουλες του παρελθοντος που εχουν την ισχυ να παιξουν συγχρονα παιχνιδια χανουν λογω ελλειψης μνημης . Για αυτο επειδη θελω η καρτα γραφικων μου να μπορει να τραβηξει οσο το δυνατον περισσοτερο, προτιμω οτι μου δινει παραπανω ddr. στην αντίστοιχη κατηγορία. η επιπλεον μνημη δεν ειναι διαχειρισιμη ουτε σημερα,θα ειναι αυριο JimRdesign η 760 κλοκαρεται πιο ευκολα, οχι απο μονη της,εχει κι αυτη τα στανταρ της στα στοκ!
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πες τα εσυ γιατι αμα μιλησω εγω θα φαω ban.. Μου ερχεται ο νεος,με λεει funboy γιατι ...ετσι καπου το ειδε... Δεν συνεχιζω πανω σε αυτο αλλο.. Σαϊνομπι προκειται να ασχοληθεις καθολου με το OC? Εγώ πάλι βλέπω ένα τσούρμο από σας, που έχετε κάνει εγγραφή στο forum τις 4-5 τελευταίες εβδομάδες, με μοναδικό σκοπό τη διάδοση ανακριβειών, το flaming και το ασύστολο trolling με fanboys' wars...................... ΟΜΩΣ εδώ είμαστε εμείς και κρατάμε τα μπόσικια, δε θα σας περάσει! 1
JimRdesign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 η επιπλεον μνημη δεν ειναι διαχειρισιμη ουτε σημερα,θα ειναι αυριο JimRdesign η 760 κλοκαρεται πιο ευκολα, οχι απο μονη της,εχει κι αυτη τα στανταρ της στα στοκ! δεν έχεις ακουστά το gpu boost πού ζείς?Kλοκάρεται απο μόνη της μέχρι εκεί που πρέπει και δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι με ρολόγια.Εσύ παίζεις και η nvidia σε φροντίζει λέμε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σαϊνομπι προκειται να ασχοληθεις καθολου με το OC? Δεν εχω ασχοληθει στο παρελθον αν και δεν αποκλείω το ενδεχομενο να ασχοληθω στο μελλον. Προς το παρον ομως οι ρυθμισεις μου θα ειναι out of the box.
kyriakosm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πες τα εσυ γιατι αμα μιλησω εγω θα φαω ban.. Μου ερχεται ο νεος,με λεει funboy γιατι ...ετσι καπου το ειδε... Δεν συνεχιζω πανω σε αυτο αλλο.. παρεξηγησες!!!!! Το ιδιο θα ελεγα και για μενα η για οποιον εχει συμπαθεια προς καποια κατευθηνση JimRdesign καταλαβα!αλλα οταν συγκρινουμε τα στοκ συμεριλαμβανεται και το boost σε αυτο,στα στοκ ρολογια της και φυσικα κλοκαρεται παραπανω
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δεν εχω ασχοληθει στο παρελθον αν και δεν αποκλείω το ενδεχομενο να ασχοληθω στο μελλον. Προς το παρον ομως οι ρυθμισεις μου θα ειναι out of the box. Αφου θελεις Pure Δυναμη στα στοκια πηγαινε για 760,αν δεν βαρεθεις να περιμενεις να τις φερει η EVGA και αν την προλαβεις ετσι,θα προτεινα να πηγαινες για αυτην την υλοποιηση http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html κρυα,αθορυβη,3 χρονια εγγυηση + εχει το μεγαλυτερο factory OC απο ολες τις υπολοιπες 760 παρεξηγησες!!!!! Το ιδιο θα ελεγα και για μενα η για οποιον εχει συμπαθεια προς καποια κατευθηνση JimRdesign καταλαβα!αλλα οταν συγκρινουμε τα στοκ συμεριλαμβανεται και το boost σε αυτο,στα στοκ ρολογια της και φυσικα κλοκαρεται παραπανω Tεσπα δεν εγινε κατι..
JimRdesign Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) επειδή παραμυθιάζετε τον κόσμο οτι οι amd κλοκάρονται καλύτερα βγάλτε μου καλύτερα αποτελέσματα απο κλοκαρισμένη amd κάρτα χωρίς να πάρει φωτιά όμως,στα λεφτά της 760. περιμένω αυτούς που κατηγόρησαν για trolling και ανακρίβειες να απαντήσουν .Καιρός η ασχετοσύνη σας και ο φανμποισμός σας να βγoύν στην φόρα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από JimRdesign
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απο κανα παιχνιδι παιζει να μας δειξει κατι ή μονο σε αυτα κλοκαρει καλα?? Just sayin.. Εγω δεν μπορω ακομα να ανεβασω τιποτα,αλλα στα παιχνιδια να ξερεις ακομα και στα ρολογια που εισαι,7950 1170/1600 δεν την περνας.. Αν θες να με διαψευσεις ανεβασε benchmark απο παιχνιδι,οποιο θελεις εσυ.
kyriakosm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=52480112 το θεμα να ξερεις δεν ειναι μονο τα νουμερα, ειναι να εισαι stable, τρεξε εσυ της καρτα σου σε αυτα τα ρολογια αν σου παει η καρδια 24/7. γιατι οταν αναφερόμαστε σε 760 μιλαμε για μια ήδη OC καρτα. παντως τα ρολόγια σου στο heaven και στο valley δεν συνάδουν νομίζω. 2016 valley ειναι απίστευτα καλα, πως μενεις στο 926 στο heaven? εσυ τι νουμερα βγαζεις στo valley και το haeven? γιατι ποσταρεις νουμερα απο τους αλλους εχεις και εσυ 7950 βλεπω
JimRdesign Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=52480112 το θεμα να ξερεις δεν ειναι μονο τα νουμερα, ειναι να εισαι stable, τρεξε εσυ της καρτα σου σε αυτα τα ρολογια αν σου παει η καρδια 24/7. γιατι οταν αναφερόμαστε σε 760 μιλαμε για μια ήδη OC καρτα. παντως τα ρολόγια σου στο heaven και στο valley δεν συνάδουν νομίζω. 2016 valley ειναι απίστευτα καλα, πως μενεις στο 926 στο heaven? χαχαχα θεωρείς πιο stable την κάρτα που μου δίχνεις που είναι 300mhz και βάλε κλοκαρισμένη σε σχέση με την δικιά μου που την κλόκαρα 70mhz.
The__Blade Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 επειδή παραμυθιάζετε τον κόσμο οτι οι amd κλοκάρονται καλύτερα βγάλτε μου καλύτερα αποτελέσματα απο κλοκαρισμένη amd κάρτα χωρίς να πάρει φωτιά όμως,στα λεφτά της 760. 00002.png περιμένω αυτούς που κατηγόρησαν για trolling και ανακρίβειες να απαντήσουν .Καιρός η ασχετοσύνη σας και ο φανμποισμός σας να βγεί στην φόρα. Από Τετάρτη αρχίζουν να τρέχουν τα νέα bench. Μερικά από το αρχείο μέχρι τότε. Fully Stable 1235/1625. Με nvidia για hybrid Physx (όπως της αξίζει ) . 1
kyriakosm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 edit! μπορεις να τρεξεις και ενα valley? να δουμε και εκει
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα και όποιος θέλει ας μου το εξηγήσει υπάρχει κάποιος που θέλει να λέγεται "παλιός κ διαβασμένος" και ανάμεσα στις 2 κάρτες στην ίδια τιμή προτείνει την 7870 ? ..και να προσθέσω και κάτι .. τα fanboys σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκουν την ίδια ζημιά κάνουν.. Στερούν την γνώση.. Ο Κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτη .. αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει θα βγάλει την καρτουλα του από το κουτί όπως την αγόρασε και θα την μετρήσει με ένα και μόνο bench είναι αρκετό.. μετά θα πάρει την σειρά που του ανήκει.. όλα αυτά στο ίδιο - ένα Pc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα