Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια δεν ξερω αμα βρισκομαι στην σωστη κατηγορια για μια τετια ερωτηση λοιπον θα ηθελα να φτιαξω εναν υπολογιστη κομματι κομματι αλλα μου φενεται δυσκολο δεν εχω καταλαβει αρκετα πραγματα οπως αμα παρω ενα πυργο σκετο μετα πως θα βαλω μεσα την ram,την καρτα γραφικων, το τροφοδοτικο την, μητρικη κτλ. πως θα τα τοποθετησω μεσα? ειμαι τελειος ασχετος σε θεμα πυργου καθως ειχα λαπτοπ.

λοιπον πως εξοπλιζετε ενας σκετος πυργος ποια αντικιμενα μπενουν πρωτα για να παρει μπροστα ο υπολογιστης?

(θελω να φτιαξω εναν gaming υπολογιστη αλλα επειδη δεν διαθετω πολλα χρηματα δεν μπορω να παρω εναν ετοιμο και θα ηθελα αμα ειναι ευκολο να τον κτισω κομματι κομματι και σιγα σιγα να παιζω ολο και καλητερα παιχνιδια)

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντησησου αλλα δεν γνωρισω αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβω τι λεει στα βιντεο οπως και αν διαβασω το κειμενο των βηματων :/

διαθετω 180 ευρω

θελω να παιζω παιχνιδια οχι αναγκαστικα σε full γραφικα και οχι να παιζω τελευταια γενια παιχνιδιων για αρχη θα παιζω παιχνιδια οπως το leuge of legend farCry 2 και τετια σε οση καλη αναληση μπορω δεν εχω προβλημα.

δεν χρειαζομαι ουτε οθονη ουτε ποντικι ουτε πληκτρολογιο ουτε ηχεια τιποτα εχω ηδη...

θα προτιμουσα μεταχειρισμενα προιοντα για να μου ειναι πιο φθηνα δεν με ενδιαφερει να ειναι μεταχιρισμενα.

θα προτιμουσα να το συναρμολογισω μονος μου

(θα επερνα μεταχιρισμενο υπολογιστη αλλα δεν μου αρεσουν το bulid τους ουτε τα κουτια τους για αυτο θελω κατι δικο μου)

Δημοσ.

Πολύ λίγα χρήματα, ακόμα και για μεταχειρισμένα parts.

Η ποιότητα ενός τέτοιου συστήματος θα είναι κάτω του μετρίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...