Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια....το σεπτεμβρη ελπιζω να ειμαι και εγω πλεον ενας πτρωτοετης του πολυτεχνειου κρητης.θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για ενα dell laptop http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=53436 εχω βρει και μια προσφορα για το hp 650....http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E1FD94B1A4AEC5F19B8F0014C2625C7B&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB..ποιο απο τα δου θα μου προτεινατε???ή εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο στα ιδια οικονομικα κυβικα???το θελω για καθημερινη χρηση και οσο γινεται να μην κρασαρει....ευχαριστω....

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο θα σε ικανοποιησει το dell και η καρτα γραφικων που εχει πανω

για δουλειες γραφειου+ταινιες Full HD δεν νομιζω θα εχει καποιο προβλημα(εδω παλι παιζει ρολο ποια ιντελ HD graphics εχει)

ομοιως και το HP

θα σου ελεγα να κοιτας κατι το λιγοτερο σε i3 για να εισαι ανετος στα παντα με 4 γιγα ραμ τουλαχιστον.Βεβαια για παιχνιδι ουτε λογος

Πες ποσο ειναι το συνολικο ποσο που μπορεις να διαθεσεις.Γνωμη μου ειναι να παρεις κατι καλο μιας κ θα εισαι φοιτητης+θα θες κατι αξιοπιστο,να ετοιμαζεις εργασιες για τη σχολη,παρουσιασεις κλπ(φοιτητης ειμαι κ εγω και ξερω)

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο θα σε ικανοποιησει το dell και η καρτα γραφικων που εχει πανω

για δουλειες γραφειου+ταινιες Full HD δεν νομιζω θα εχει καποιο προβλημα(εδω παλι παιζει ρολο ποια ιντελ HD graphics εχει)

ομοιως και το HP

θα σου ελεγα να κοιτας κατι το λιγοτερο σε i3 για να εισαι ανετος στα παντα με 4 γιγα ραμ τουλαχιστον.Βεβαια για παιχνιδι ουτε λογος

Πες ποσο ειναι το συνολικο ποσο που μπορεις να διαθεσεις.Γνωμη μου ειναι να παρεις κατι καλο μιας κ θα εισαι φοιτητης+θα θες κατι αξιοπιστο,να ετοιμαζεις εργασιες για τη σχολη,παρουσιασεις κλπ(φοιτητης ειμαι κ εγω και ξερω)

κοιτα να δεις μπορω μεχρι ενα 400αρι ...ξερεις ειναι και περιεργοι καιροι.....οποτε σε τετοια λεφτα το hp μου φαινοταν ποιο καλο....δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια και τα σχετικα απλα θελω να εχω ενα εξιοπιστο λαπτοπ ωστε να μπορω να κανω ολα οσα χρειαζονται...

αν μπορεις κανε μια επεξεργασια του τιτλου και γραψ'τον παλι στα ελληνικα. καλως ηρθες στο φορουμ!

ευχαριστω....πως θα το κανω αυτο??

Δημοσ.

τοσο πολυ απαθεια ρε παιδια με τα hp??μου το εχουν ξαναπει...

οκ καλυτερα απο acer και απο turbo x.καλα για value for money αλλα τιποτε παραπανω.

Δημοσ.

καπου ειδα οτι λεγανε για lenovo και toshiba οτι ειναι πολυ καλα και τα σχετικα...και μιλαμε παντα για τα ιδια λεφτα....αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο...

Δημοσ.

δεν μου φαινοντουσαν και πολυ σοϊ τα pavilion...

αλλα αυτο καλο φαινεται αν μπορεις πες μου λιγο πιο συγκεκριμενα τη γνωμη σου... ;)

Ειχα pavilion και δεν ειχα θεμα.

Αν θες καλυτερες προσφορες απο τις υπαρχουσες, περιμενε μεχρι τα μεσα Αυγουστου που θα ξεστοκαρουν τα περισσοτερα μαγαζια.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα pavilion και δεν ειχα θεμα.

Αν θες καλυτερες προσφορες απο τις υπαρχουσες, περιμενε μεχρι τα μεσα Αυγουστου που θα ξεστοκαρουν τα περισσοτερα μαγαζια.

καλα ετσι κι αλλιως δεν το θελω αμεσα...το θελω απο οκτοβρη που θα ξεκινησει η σχολη.....απλα ερευνα κανω τωρα....και για να τα εχω ετοιμα γιατι τον αυγουστο δεν θα μπορω να ψαξω...

Δημοσ.

καπου ειδα οτι λεγανε για lenovo και toshiba οτι ειναι πολυ καλα και τα σχετικα...και μιλαμε παντα για τα ιδια λεφτα....αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο...

toshiba εχω της δουλειας.το εχω σκισει τελειως φαντασου εχουν σπασει πλαστικα εχει ανοιξει η οθονη εχει bad sectors ο δισκος απο τουμπες.και δουλευει ακομα.πλεον εχει και μια καθετη γραμμη στο Panel μετα απο ενα ατυχημα που ειχε το λαπτοπ.

Lenovo ηταν το παλιο της δουλειας μου.επισης παρα πολυ καλο και εδινε και ωραιο προγραμμα για την διαχειριση της μπαταριας για να μην την σκιζεις στις φορτισεις.

Δημοσ.

toshiba εχω της δουλειας.το εχω σκισει τελειως φαντασου εχουν σπασει πλαστικα εχει ανοιξει η οθονη εχει bad sectors ο δισκος απο τουμπες.και δουλευει ακομα.πλεον εχει και μια καθετη γραμμη στο Panel μετα απο ενα ατυχημα που ειχε το λαπτοπ.

Lenovo ηταν το παλιο της δουλειας μου.επισης παρα πολυ καλο και εδινε και ωραιο προγραμμα για την διαχειριση της μπαταριας για να μην την σκιζεις στις φορτισεις.

δηλαδη εσεις θα μου προτεινατε κατι σε τοσιμπα η λενοβο???(για παραδειγμα κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904380)

γιατι ενταξει κακα τα ψεματα εχω ενα λαπτοπ εδω και 5 χρονια και του εχω αλλαξει την παναγια....καθε μηνα φορματ του κανω να φανταστειτε...και αυτος ειναι και ο βασικος λογος που θελω να αλλαξω και να παρω και ενα που να με αντεχει...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904407

η κατι τετοιο που εχει και καλο επεξεργαστη και περισσοτερη μνημη στο σκληρο???

Δημοσ.

και dell μπορεις.πριν απο λιγο καιρο πηρα ενα dell για εναν φιλο το οποιο δεν ειχε καν λειτουργικο πανω οποτε η τιμη του εβγαινε αρκετα πιο φτηνα:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...