Cyberdemon87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γεια σε ολους. Προσφατα μετεφερα μερικες παλιες κασσετες mini dv που ειχα στον υπολογιστη μεσω firewire. Τα αρχεια .avi που μου δημιουργησε για την καθε κασετα ειναι γυρω στα 11GB επειδη ειναι ασυμπιεστα λογικα. Δεν εχω καθολου γνωσεις video και γι'αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας. Απλα εξηγηστε μου και προτεινετε μου τροπο/προγραμμα το οποιο να ειναι οσο πιο ευκολο και απλο γινεται (σχεδον αυτοματο δηλαδη) και αν ειναι δυνατον με το ελαχιστο πιθανο χασιμο ποιοτητας λογω μετατροπης/συμπιεσης. Επειδη ειναι διαφορετικες ενοτητες/θεματα τα video, ομως στο ιδιο αρχειο, θα ηθελα να οριζω εγω απο που θα ξεκιναει και σταματαει. Προσπαθησα γενικα λιγο με το Movie Maker αλλα ειδα οτι χαλουσε αρκετα την ποιοτητα και "κατεβαζε" τα frames του video με αποτελεσμα να ειναι καπως choppy. Σας ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα.
TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το Free make Video Converter είναι από τα ποιο εύκολα και έχει καλές ρυθμίσεις από την μάνα του,έχει και απλές λειτουργίες editing για να κόψεις ότι θες. Επέλεξε το to mkv και 1080p(αν είναι hd, αλλιώς ότι είναι ποιο κοντά στην αρχική ανάλυση ),αν δεν βγει όπως το θες τότε άνοιξε το αρχείο με το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα για να δούμε πως είναι το αρχικό βίντεο.
Cyberdemon87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ, φενεται αρκετα ευκολο
thomson Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αν βρείς το FormatFactory είναι ιδανικό για ότι είδους μετρατοπές θέλεις (friendly and easy to use) http://www.pcfreetime.com/ και εγώ αυτό χρησιμοποιώ από miniDv σε MKV κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα