Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε netbook σίγουρα είναι 2.5 ιντζες ? ναι είναι sata!

ναι 2,5 inches ειναι.σε ελαχιστα πολυ ακριβα λαπτοπς που ειναι και super slim φορανε δισκο 1,8 Inches που ειναι και ακριβοι.ακριβα πραγματα σε ακριβα λαπτοπς.αν ειναι και sata Μια χαρα.με 10 ευρω πηρα απο το eshop ενα κουτακι για εξωτερικο σκληρο.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.800028

αυτο νομιζω ειχα παρει.μεταλλικο απεξω μια χαρα.

αφου ειναι netbook και acer ειναι σιγουρα 2,5 inches.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε θα το παραγγείλω και εγώ έχω λειτουργικό σύστημα μέσα θα μπορώ να το διάβασω απο το σταθερό μου ή πρέπει να τον βάλω να κάνει boot απο το usb ?

Δημοσ.

Ωραίος φίλε θα το παραγγείλω και εγώ έχω λειτουργικό σύστημα μέσα θα μπορώ να το διάβασω απο το σταθερό μου ή πρέπει να τον βάλω να κάνει boot απο το usb ?

να κανει boot ο ιδιος ο δισκος απο Usb το ξεχνας.εκτος αν το λαπτοπ εχει ιδιο chipset με το δικο σου pc.αλλιως θα φας το κλασσικο μπλε οθονη.απλα bootareis με το δικο σου λειτουργικο και μετα τον βλεπεις σαν εξωτερικο δισκο.και παιρνεις τα αρχεια που θες.αν για χ ψ λογο εχεις θεμα με δικαιωματα δηλαδη να μην μπορεις να ανοιξεις κατι κτλ υπαρχει λυση και για αυτο αλλα μην σε  τρομαζω αδικα αφου με xp που λογικα ειχε το παλιο netbook δεν θα εχεις τετοια θεματα.αν εχεις βεβαια καποιο θεμα επειδη ειχες πχ αλλο λειτουργικο παλι εδω ειμαστε.προβλημα μπορει να εχεις μονο αν ειχες κανει μεσα απο τα windows μια βλακεια επιλογη που σου λεει τα εγγραφα κτλ να ειναι απορρητα και καπως ετσι.εκει ισως να μην μπορεις να τα δεις,δεν θυμαμαι πως ακριβως  ειναι η επιλογη αυτη αλλα μην το αναλυσουμε απο τωρα χωρις λογο.

Δημοσ.

Οκ φίλε κατάλαβα στο σταθερό μου έχω windows xp και στο netbook που θέλω να διαβάσω windows 7 starter, θα τον διαβάσω σαν εξωτερικό κατάλαβα μόλις πάρω την εξωτερική θήκη θα σου πώ!

Δημοσ.

Οκ φίλε κατάλαβα στο σταθερό μου έχω windows xp και στο netbook που θέλω να διαβάσω windows 7 starter, θα τον διαβάσω σαν εξωτερικό κατάλαβα μόλις πάρω την εξωτερική θήκη θα σου πώ!

λογικα δεν θα εχεις θεμα οπως ειπα αν δεν ειχες κανει καμια παραξενια με κλειδωμα αρχεων μεσα απο το λειτουργικο στο netbook.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Κανει και απο usb boot, αλλα ειναι μια επιπονη διαδικασια.

απλα νομιζω αν ειναι διαφορετικο chipset θα φαει μπλε οθονη .θα πρεπει πιο πριν με καποιο τροπο να περασει κανα driver για να μπουταρουν.εκτος αν μπαινει σε safe mode κανονικα μεσα επειδη δεν φορτωνει τιποτα.το εχεις δοκιμασει?η ξερεις αλλο τροπο απο περιεργεια για να bootareis οταν εχεις διαφορετικα chipset κτλ και τρως μπλε οθονη σε κανονικο boot.

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω Sata2 σκληρο δίσκο σε αυτή την μητρική ?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526703

Η παίρνει μόνο sata1?

και sata 1 να παιρνειμια μητρικη μπορεις να βαλεις και σατα 2 δισκο απλα ισως χρειαστει να αλλαξεις θεση ενα jumper Πισω.κατα τα αλλα θα παιξει απλα υποτιθεται δεν θα πετυχεις το max της ταχυτητας.εφοσον δεν ειναι ssd δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.

Τι εννοείς να αλλάξω θέση ένα jumper πίσω ?

οταν παρεις ενα δισκο sata 2 και τον βαλεις σε sata 1 τις περισσοτερες φορες παιζει χωρις να κανεις τιποτα.αν για χ υ λογο εχεις θεμα μονο τοτε στο πισω μερος του δισκου εχει ενα jumperaki που αμα το μετακινησεις το Jumper υποτιθεται οτι το κανεις να παιξει σε sata 1 .συνηθως ομως δεν εχεις θεμα.παιζει κατευθειαν.δεν εχω δοκιμασει αλλα νομιζω δεν θα εχεις θεμα sata 3 δισκο σε sata 1 mobo.αλλα νομιζω οτι και εκει παιζει απλα υποτιθεται δεν εκμεταλευεσαι την full ταχυτητα .στην πραξη μεγαλη διαφορα δεν θα υπαρχει εφοσον μιλαμε για μηχανικο δισκο.

Δημοσ.

Α μάλιστα μπορώ και sata3 οκ... Απλά νόμιζα οτι μπορεί να μην τον υποστηρίζει η μητρική μου και να μην κάνουν τα βίσματα... θα πάρω sata3 αμα είναι!

Δημοσ.

τα βυσματα ειναι το ιδιο.ειχα βαλει sata 3 σε sata 2  οσο θυμαμαι και ειχε παιξει.λογικαι και sata 3 σε sata 1 θα παιξει.στους sata 3 δεν θυμαμαι αν υπαρχει Jumperaki αλλα λογικα δεν θα χρειαστει.ας μας πει και καποιος αλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...