kwsths09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ήρθε πάλι αυτή η ώρα να σας πρήξω με τα προβλήματά μου.... Έφτιαξα λοιπόν πριν από δυο μέρες ένα PC. Έχω βάλει δυο σκληρούς: HDD: https://www.skroutz....ACA100-1TB.html SSD: https://www.skroutz....5-inch-SSD.html M/B: http://www.skroutz.g...Asus-Z87-K.html Και έχω και έναν CD reader Τα καλώδια είναι ok και όλα έχουν ρεύμα. Στα BIOS τα δείχνει και τα δυο άλλα όταν πάω να φτιάξω την σειρά που θα κάνει boot βγάζει μόνο τον ένα από τους δυο σκληρούς και το CD. Άμα βγάλω το καλώδιο του SSD μου δείχνει τον HDD. Άμα βγάλω το καλώδιο του HDD μου βγάζει τον SSD. Άμα έχω και τα δυο μου βγάζει αυτό που είναι στην πρώτη θέση sata μαζί με το CD. Λύσεις;;;; Ευχαριστώ από τώρα.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Νομίζω μεσα στο bios οτι υπάρχει μια επιλογή ποιον δίσκο θέλεις να εχει διαθέσιμο για να στον δείχνει στις συσκευές με το boot και εκει να το ορίσεις εσυ στην συνέχεια, οποτε στην περίπτωση μας θέλεις να εχει τον ssd που προφανώς εχει τα windows και το cd, ο αλλος δεν χρειάζεται αφου δεν εχει λειτουργικό σύστημα αλλα στα windows θα τον εμφανίζει κανονικά
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πρέπει να πας control panel -> System and security -> Administrative Tools -> Computer Management -> Storage -> Disk management , βρίσκεις τον δίσκο και του κάνεις format ωστε να φτιάξει ενα partition να πάρει γράμμα και μετα θα τον εμφανίζει κανονικα και στο my computer
kwsths09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Στα windows λες αυτα;; Εχω βρει τον δισκο στην διαχειριση συσκευων αλλα εχει μονο να κανω: Ενημερωση προγραμματος οδηγησης ...... που το εκανα Απενεργοποιηση. το εκανα και το ξαναενεργοποιησα Καταργηση εγκαταστασης Ανιχνευση για αλλαγες υλικου Ιδιοτητες Τι να κανω εχω μπερδευτει
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Στα windows λεω ναι , αυτο που σου λεω εγω δεν ειναι στην διαχείρηση συσκευών καμια σχέση δεν ξέρω ρε γαμώτο πως ειναι στα ελληνικά (windows) αυτα που σου γράφω πανω. Πίνακας Ελέγχου -> σύστημα και ασφάλεια - > Εργαλεία διαχείρισης -> Διαχείριση Υπολογιστή - > αποθήκευση -> διαχείρηση δίσκων και μετα βρίσκεις τον δίσκο που θέλεις και κανεις format
kwsths09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μου γραφει να φτιαξω καινουργιο τομο στον hdd η να τον μετατρεψω σε δυναμικο η να τον μετατρεψω σε δισκο GPT Εσυ ποιο εννοεις;;;
kwsths09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 No comments γιαυτο που ειπες Σε ευχαριστω παντος το εφτιαξα.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 No comments γιαυτο που ειπες Σε ευχαριστω παντος το εφτιαξα. :) Δεν πήγαινε σε εσένα το ελεος αλλα γενικα στα windows με ορισμένες μεταφράσεις ελληνικά σε αγγλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα