yiannis71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παρέλαβα χθες το tv-monitor lg http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106157&cmicc και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι προορίζεται πρώτα για tv και μετά για μόνιτορ σε pc.Επιπλέον έχω μια απορία- πρόβλημα.Συνδέω το pc με το μόνιτορ με HDMI (δεν έχει σύνδεση DVI η οθονη) και δεν γεμίζει με εικόνα όλη η οθόνη εφόσον δηλώσω στις ρυθμίσεις της οθονης οτι το σύνδεσα με pc. αν δηλώσω σαν πηγή κάτι άλλο π.χ dvd η ψηφιακό αποκωδικοποιητή τότε η εικόνα γεμίζει όλο το μόνιτορ αλλά δείχνει χάλια. Από την άλλη αν κάνω την σύνδεση μέσω του D-sub η οθόνη γεμίζει αυτόματα αλλά παρατηρω μια πτώση της ποιότητας της εικόνας ίσως λόγω περιορισμού του D-sub. καμία ιδέα η λύση ; πριν καταλήξει στο υπνοδωμάτιο σε ρολο τηλεόρασης...
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε απλα να αλλάξεις την ανάλυση μηπως φτιάξει
yiannis71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Την κατέβασα σε 1600 επί 900 και γέμισε ολόκληρη την οθόνη αλλά δείχνει αρκετά χοντροκομμένα ίσως γιατί δεν έχει την εγγενή αναλυση που έχει σχεδιαστεί.
Sog96Ch Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 καπου στις ρυθμισεις ειναι και το φτιαχνεις, ειχα το ιδιο προβλημα στην αρχη μεχρι που το βρηκα. Δεν θυμαμαι ακριβως που πηγα εαν δεν ειχε προβλημα τωρα η δικια μου θα σου ελεγα ακριβως τι να κανεις (νομιζω ειναι κοντα εκει που ειναι και οι ρυθμισεις για το PIP, κατι τετοιο αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
yiannis71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τελικά τα κατάφερα Έφταιγε μια ρύθμιση της κάρτας γραφικών και επιπλέον δεν είχα περάσει και τους drivers της οθόνης από το CD ( Στην ιστοσελίδα της LG δεν υπαρχουν).
yiannis71 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Άλλη μια απορία το Over Driving Circuit η ODC στις ρυθμισεις είναι απενεργοποιημενο .έχει επιλογή χαμηλό και υψηλό αν το επιλέξω. Να το ενεργοποιήσω; και τι ακριβώς κάνει; Η χρήση που κάνω είναι προβολή ταινιών και περιήγηση στο ίντερνετ.
Millennium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Είναι για το response http://www.tftcentral.co.uk/advancedcontent.htm#overdrive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα