Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αυτα τα "cpu αστα" ειναι και το προβλημα σου προφανος.. αμα δε ξερεις βρες ενα φιλο σου που ξερει να το κανει.

το να καθαρισεις του περιφεριακους ανεμηστηρες δε θα σε βοηθησει καθολου αμα εχεις υπερθερμανση του επεξεργαστη.

Δημοσ.

ναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον υπολογιστη τον εχω απο το 2006 και δεν εχει αλαχθει απολυτως τιποτα τωρα του ηρθε να υπερθερμανθει?

Δημοσ.

άνω κάτω μας έχεις κάνει με τα καμωματά σου σήμερα.

έχουμε μπερδέψει την κούρσα με την βούρτσα :P :lol:

Δημοσ.

φίλε δεν το κατέχεις το θέμα, φώναξε ένα φιλαράκι που εμπιστεύεσαι ότι ξέρει 5 πράγματα να κάνετε έναν καθαρισμό στον υπολογιστή σχολαστικο αφού είναι τόσα χρόνια βρώμικος να αλλάξετε και τις θερμαγωγιμες παστες, αν είναι η 7600 είναι η silent κιόλας έχεις σίγουρα θέμα με θερμοκρασίες. αφού το καθαριστεί τότε δοκιμάζεις πάλι και αν συνεχίζονται τα ίδια δοκιμάζεις και σε άλλη οθόνη η τηλεόραση LCD ότι έχεις ευκαιρο.

Δημοσ.

λοιπόν πρώτον καθάρισε τα ανεμιστιρακια την κάρτα γραφικών  την μητρική κάρτα γενικά και τον επεξεργαστή... και δοκιμασε καποια αλλη οθονη.... μαλλον ειναι η οθονη σου.... πρεπει να εχει χαλασει το θερμικο τις οθονης... εχω φτιαξει αρκετα τετοια.... μου ειναι ρουτινα πια αυτα....

Δημοσ.

Μετά από ενδελεχής παρατήρηση και δοκιμές αποφανθηκα ότι όλα τα ηλεκτρονικά πριν χαλάσουν δούλευαν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ακομη δεν εχω εμπεδωσει αν κλεινει η οθονη ή ο πυργος τελικα για να σε βοηθησουμε, οτι ναναι λεει ο καθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...