giorgarakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια ειμαι πρωταρης σε αυτο εδω το σιτε και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε. Απο χθες ο υπολογιστης μου σβήνει ενω δουλεουν τα παντα ολα κανονικα.Μετα απο 5-6 ρεσταρτ που κανω ξαναδουλευει και ξανασβινει μετα απο 35-40 δευτερολεπτα αυτο γινετε συνεχεια, οποτε παω να τον αναψω ξανασβινει στα ακριβως ιδια δευτερολεπτα,δηλαδη στο ιδιο σημειο..Αν μπορεσετε να με βοηθησετε σας ευχαριστω.
giorgarakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 φιλε οπως ειπα και πριν δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ο υπολογιστης σβινει κατευθειαν σε λιγοτερο απο 1 λεπτο...
maik42 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ριξε κανενα καθαρισμα την ψυκτρα του επεξεργαστη, (και οχι μονο) το κοβω οτι ανεβαζει θερμοκρασια. και καλο θα ηταν να γραψεις απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου.
giorgarakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ευχαριστω φιλος θα το καθαρισω αργοτερα..δεν μπορω να δω απο τι αποτελειται ο υπολογιστης μου γιατι σβινει...το μονο που ξερω ειναι οτι εχει καρτα μνημης nvidia7600gt μνημη ραμ 1GB και οθονη LG 1919s
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 μας μπέρδεψες.. η οθόνη σβήνει η ο υπολογιστής σου;;
maik42 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 μας μπέρδεψες.. η οθόνη σβήνει η ο υπολογιστής σου;; ο υπολογιστης του κλεινει, αλλα το αποτελεσμα αυτος το βλεπει στην οθονη του.
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ο υπολογιστης του κλεινει, αλλα το αποτελεσμα αυτος το βλεπει στην οθονη του. τίτλος θέματος * κλείσιμο οθόνης πρέπει να το κάνουν edit.κλείσιμο υπολογιστή κανονικά μας μπέρδεψε να μας πεί και απο αποτελείτε το συστημά του.
giorgarakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 οκ παιδια επειδη βλεπω οτι μπερδευτικατε,ο πύργος μου δουλευει κανονικα, η οθονη ειναι που σβινει ,μου λεει εξοικονόμηση ενεργειας και μετα σβινει. και οσο απο τι αποτελειται ο υπολογιστης μου συγνωμη παιδια αλλα δεν μπορω να σας πω γιατι δεν αναβει ο υπολογιστης μου σβινει αμεσως τα μονα που ξερω ειναι αυτα που εγραψα και παραπανω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526660 οριστε και αυτο
atropa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 οταν τον αναβεις βλεπεις τα ασπρα γραμματα στην οθονη πριν σβηση? η δε διχνει απολυτος τιποτε? με αλλη οθονη μπωρεις να δοκιμασεις? την ωρα που πατας το κουμπι για να αναψει πατα παρατεταμενα το πληκτρο del/delete και δες αν μπενει στο bios. κανε αυτα για αρχη.
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 έχουμε την ίδια οθόνη και πρίν ενα μήνα περίπου άλλαξα πυκνωτές(έμπαινε σε sleep mode) ίσως και εσυ να έχει το ίδιο πρόβλημα. για να το σιγουρέψεις για οθόνη πρέπει να κάνεις δοκιμή σε άλλη. οπότε καλά τα λέω για οθόνη φίλε maik 1
atropa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο μπορεί να φταίει και ο ανάδρομος ερμης άλλα δε βοηθάς πετώντας τυχαία σχόλια!
giorgarakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 φιλε μου ατροπα που τα δειχνει ολα κανονικα οπως ξεκιναει ενας υπολογιστης και στα βιος να μπω και οπουδιποτε αλλου θα σβισει οτι και να γινει μεσα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο δηλαδη φτανει μεχρι εκει που τελειωνουν τα γραμματα που μας δειχνει ενας υπολογιστης οταν ξεκιναει,δοκιμασα να κανω φορματ αλλα δεν μπρολαβαινω να κανω τιποτα ουτε πατηστε space για να συνεχισετε δεν φτανει...
atropa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 λογικα εχεις θεμα με θερμοκρασιες.. ανοιξε τον και καθαρισε τον απο σκονες και αμα μπωρεις βγαλε το cpu cooler και καθαρησε το και αλλαξε παστα στη cpu. αμα τα κανεις αυτα και παλι δεν ανοιγει το πιανουμε απο εκει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα