kotmotu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα!!Θέλω να "μεταφέρω" το ασύρματο σήμα απο το σπίτι μου που είναι στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, σε ένα σπιτάκι κήπου που απέχει περίπου 25 μέτρα από την πολυκατοικία.. Έχω ένα ρουτερ (Thomson TG585v7) το οποίο έχω συνδέσει μέσω ethernet με ένα access point για να πιάνει σήμα σε όλο το σπίτι (το σήμα χανόταν στην άλλη άκρη του σπιτιού). Σκέφτομαι λοιπόν να μεταφέρω το access point στο μπαλκόνι που κοιτάζει προς το σπιτάκι του κήπου και να παίρνω Internet από εκεί. Σήμερα που το δοκίμασα πρόχειρα, το σήμα έφτανε στο σπιτάκι αλλά ήταν πολύ χαμηλό. Διάβασα λίγο εδώ στο forum αλλά δεν τα ξεκαθάρισα πλήρως... αν αγοράσω δύο Tp-Link TL-WA901NDκαι αντικαταστήσω το παλιό access point που έχω και βάλω το άλλο μέσα στο σπιτάκι θα είμαι οκ? Επίσης 1) με αυτόν τον τρόπο wireless σύνδεσης, θα έχω ικανοποιητική ταχύτητα στο Internet ή θα "σέρνεται"? 2) μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τη διαφορά repeater και access point γιατί κάπου το χω χάσει?Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 repeater.πιανει το σημα ασυρματα και το δινει ασυρματα access point.Παιρνει σημα με καλωδιο και δινει ασυρματα client και διαφορες αλλες ονομασειες.παιρνει ασυρματα δινει με καλωδιο. στο access point αν βγαινει η κεραια μπορεις να βαλεις κατευθυντικο πανελακι για να φτασει εκει που θες καπως καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα