billakossss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μ....τον πηρα προχθες και εβαλα τα windows 8 εχω εναν ssd 128 gb στον οποιο εχω και το windows 8 εγκατεστημενο επανω...και εναν WD 1TΒ εκανα το format ολα κανονικα αλλα δεν μου εμφανιζει στον υπολογιστη μου τν σκληρο δισκο...τι να κανω.....Oταν τν εκανα format φαινονται και οι 2 και στα Bios φαινονται...αλλα δεν μου τους εμφανιζει στον υπολογιστη μου..ειχα τα Windows 7 πριν βαλω τα 8 εκει φαινοταν κανονικα και οι 2 δισκοι....στα Windows 8 μου εμφανιζει τον 1 απο τους 2....αν μπορειτε να βοηθησετε σας παρακαλω...ΕΥΧΑΡΙΣΣΤΩ
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Administrative tools στο control panel .. disk managment και δώσε γράμμα στον δίσκο! 1
billakossss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Φιλε μου θα το δοκιμασω και θα σ ενημερωσω...σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου....να εισαι καλα....
billakossss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Στν περιπτωση που δεν το εμφανιζει στο disk management τι γινεται μετα?
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αν δεν το εμφανιζει στο disk managmnet δεν πρέπει να στον εμφανίζει και στο bios.
billakossss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 στα bios το δειχνει....οποτε δεν θα εχω προβλημα λογικα...σε ευχαριστω πολυ φιλε...να εισαι καλα... 1
billakossss Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 φιλαρακι σε ευχαριστω παρα παρα πολυ...ενταξει το εκανα...χιλια ευχαριστω φιλαρακι....να εισαι καλα!!! 1
Nebemires Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 συγνωμη για το σκαψιμο του τοπικ απλα με την αναζητητη που εκανα βρηκα αυτο το τοπικ που εχω και εγω το ιδιο προβλημα...μπορει καποιος να μου πει τι ενοει με το να δωσουμε γραμμα στον δισκο?
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής μου> διαχείριση> διαχείριση δίσκων. Τον βρίσκεις εκεί κάνεις δεξί κλικ πάνω του και κάνεις αλλαγή γραμματος και προσθέτεις γράμμα. (αν με δεξι κλικ στον υπολογιστή σου δεν βλέπεις πουθενά διαχείριση, βρες το εικονίδιο από το μενου εναρξη) 1
dajannis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα, η διαφορά είναι οτι μου εξαφανίζεται ο σκληρός sata iii σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετα απο επανεκκίνηση ή βγάλσιμο του sata καλωδίου και επανασύνδεση, επανέρχεται ετσι έβγαλα και τον προηγούμενο σκληρό τώρα έχω δύο ssd και αυτόν που που κάνει προβλήματα δεν καταλαβαίνω τη είναι
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ....ένδειξη ότι "παύει η επικοινωνία του δίσκου με την μητρική". Και συνήθως οφείλεται σε πρόβλημα τροφοδότησης. Τώρα τί σημαίνει ΑΥΤΟ, και σε τί ακριβώς αντιστοιχεί (...πού ακριβώς δηλαδή βρίσκεται το πρόβλημα), ε είναι ένα θέμα... Γενικά : Βάλε και άσε για κάποιο διάστημα (...μέρες; Αν είναι εφικτό, καλύτερα αυτό...) τον δίσκο σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να δεις την εκεί συμπεριφορά του. Αν στο άλλο μηχάνημα δεν κάνει εξαφανίσεις, τότε το μοτέρ, η πλακέτα, οι SATA υποδοχές - ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, είναι ΟΚ... ...που σημαίνει ότι ένα ενδεχόμενο είναι να φταίει : α)...ή το τροφοδοτικό σου γενικώς (ή έστω η συγκεκριμένη "γραμμή" που παρέχει ρεύμα στον εν λόγω δίσκο) β) ...ή κάποιο από τα καλώδια, βύσματα, pins να έχουν πρόβλημα (...το ξεκαθαρίζεις αν τον συνδέσεις σε άλλο βύσμα και δουλεύει απροβλημάτιστα) Τα άλλα (και συνήθως λιγότερο πιθανά) ενδεχόμενα είναι 1) ...ή ακόμη και το SATA καλώδιο δεδομένων να έχει πρόβλημα (δοκίμασε κάποιο άλλο που υπάρχει εντός του πισιού) 2)....ή και ο disk controller (ή η μητρική γενικώς) να έχουν θέμα...(δοκίμασε πάντως και άλλη θύρα πάνω στη μητρική). Με "trial & error" λύνονται ως επί το πλείστον αυτές οι καταστάσεις πάντως... (...Πάντως η δική μου τουλάχιστον εμπειρία, λέει όπως είπα, "πρόβλημα τροφοδότησης", το οποίο παίζει -εμπειρικά και πάλι- να είναι πρόβλημα κάπου με το τροφοδοτικό/με τα καλώδια/βύσματά του που πάνε στον δίσκο. Ή έστω "συνδεσιμότητας", αν υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο δεδομένων -να έχει "τσακίσει" δηλαδή, ή την σύνδεσή του : τσέκαρε μήπως κάπου δεν "κουμπώνει" καλά, είτε στον δίσκο, είτε στην μητρική.) 2
dajannis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ....ένδειξη ότι "παύει η επικοινωνία του δίσκου με την μητρική". Και συνήθως οφείλεται σε πρόβλημα τροφοδότησης. Τώρα τί σημαίνει ΑΥΤΟ, και σε τί ακριβώς αντιστοιχεί (...πού ακριβώς δηλαδή βρίσκεται το πρόβλημα), ε είναι ένα θέμα... Γενικά : Βάλε και άσε για κάποιο διάστημα (...μέρες; Αν είναι εφικτό, καλύτερα αυτό...) τον δίσκο σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να δεις την εκεί συμπεριφορά του. Αν στο άλλο μηχάνημα δεν κάνει εξαφανίσεις, τότε το μοτέρ, η πλακέτα, οι SATA υποδοχές - ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, είναι ΟΚ... ...που σημαίνει ότι ένα ενδεχόμενο είναι να φταίει : α)...ή το τροφοδοτικό σου γενικώς (ή έστω η συγκεκριμένη "γραμμή" που παρέχει ρεύμα στον εν λόγω δίσκο) β) ...ή κάποιο από τα καλώδια, βύσματα, pins να έχουν πρόβλημα (...το ξεκαθαρίζεις αν τον συνδέσεις σε άλλο βύσμα και δουλεύει απροβλημάτιστα) Τα άλλα (και συνήθως λιγότερο πιθανά) ενδεχόμενα είναι 1) ...ή ακόμη και το SATA καλώδιο δεδομένων να έχει πρόβλημα (δοκίμασε κάποιο άλλο που υπάρχει εντός του πισιού) 2)....ή και ο disk controller (ή η μητρική γενικώς) να έχουν θέμα...(δοκίμασε πάντως και άλλη θύρα πάνω στη μητρική). Με "trial & error" λύνονται ως επί το πλείστον αυτές οι καταστάσεις πάντως... (...Πάντως η δική μου τουλάχιστον εμπειρία, λέει όπως είπα, "πρόβλημα τροφοδότησης", το οποίο παίζει -εμπειρικά και πάλι- να είναι πρόβλημα κάπου με το τροφοδοτικό/με τα καλώδια/βύσματά του που πάνε στον δίσκο. Ή έστω "συνδεσιμότητας", αν υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο δεδομένων -να έχει "τσακίσει" δηλαδή, ή την σύνδεσή του : τσέκαρε μήπως κάπου δεν "κουμπώνει" καλά, είτε στον δίσκο, είτε στην μητρική.) θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ, πάντος το βρίσκω λογικό αυτό με την τροφοδοσία και το καλώδιο
4saken Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Administrative tools στο control panel .. disk managment και δώσε γράμμα στον δίσκο! Αυτο λειτουργει μονο στα 8 η και στα 7?Εχω παρομοιο προβλημα με τον φιλο παραπανω!
washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Oύτε τα Administrative Tools ούτε το Disk Management είναι καινούρια χαρακτηριστικά στα Windows. Ούτε φυσικά η δυνατότητα να δώσει κανείς γράμμα σε δίσκο. Αλλά προς τί η ερώτηση; Πιό απλό δεν είναι να πας στο Disk Management και να δεις αν όντως δεν έχει γράμμα ο δίσκος που σ' ενδιαφέρει και να του δώσεις ένα...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα