Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα κανοντας οπισθεν απο μαλακια απροσεξια βιασυνη και ενος μαλακα που ειχε παρκαρει την κλουβα του σε ενα μερος παρανομα και μην εχοντας καθολου ορατοτητα χτυπησα πανω σε ενα μπεντενι..το μονο που επαθε ηταν να σπασει το πλαστικο του πισω φαναριου και ενα μικρο βαθουλωμα πανω απο το φαναρι.Ας πουμε το 2/3 μιας μπασκετας(το καλαθι εννοω).Περα απο οτι μου εχει μαμησει την ψυχολογια και το σκεφτομαι συνεχεια σαν ζημια ποσο μπορει να κοστισει?ενα παλιο Opel corsa ειναι μην φανταστείται,..

Δημοσ.

Παιδια σημερα κανοντας οπισθεν απο μαλακια απροσεξια βιασυνη και ενος μαλακα που ειχε παρκαρει την κλουβα του σε ενα μερος παρανομα και μην εχοντας καθολου ορατοτητα χτυπησα πανω σε ενα μπεντενι..το μονο που επαθε ηταν να σπασει το πλαστικο του πισω φαναριου και ενα μικρο βαθουλωμα πανω απο το φαναρι.Ας πουμε το 2/3 μιας μπασκετας(το καλαθι εννοω).Περα απο οτι μου εχει μαμησει την ψυχολογια και το σκεφτομαι συνεχεια σαν ζημια ποσο μπορει να κοστισει?ενα παλιο Opel corsa ειναι μην φανταστείται,..

στο car.gr θα βρείς σίγουρα στα μτχ.

ποιά σειρά/μοντέλο corsa είναι;;

Δημοσ.

99' το βαθουλωμα λετε να μπορει αν φυγει με εκεινη την τεχνικη σεσουαρ+συμπιεσμενος αερας?

αυτη ειναι η ζημια.Ποσο υπολογιζεται οτι μπορει να πιασει?του βαθουλωμα μορει να φυγει με την τακτικη που ανεφερα η ειναι αρκετα μεγαλο?

2013-010.jpg

Δημοσ.

έχει πέσει επάνω στο νεύρο του φτερού,είναι πολύ δύσκολο να το ξαναφέρεις στην θέση του.θέλει φανοποιό!

φανάρι περίμενε θα σου πω σε λίγο.

opel corsa b 5θυρο

opel corsa b 5θυρο

το 3θυρο έχει άλλο κ@λοφαναρο δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Ο φανοποιος σε τέτοιες περιπτώσεις πόσο παίρνει περίπου γιατί δεν μου εχει ξανατυχει

αναλόγως,μπορεί να σου πεί να αλλάξεις ολο το φτερό,γιατί απ' οτι βλέπω έχει και άλλο βούλιαγμα.

σίγουρα πάνω απο 70/80 ευρώ(χωρίς την αλλαγή φτερού)τοπικό βάψιμο,ΚΑΙ αν το κάνει αυτό που αναφέρω

Δημοσ.

Οκ φίλε μοΥ ευχαριστώ να σαι καλα!!

αλλάζεις το φανάρι και είσαι κομπλέ,δεν αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για το υπόλοιπο "συμμάζεμα".

αποψή μου

Δημοσ.

οπως το βλεπω εγω ισως η μεγαλη κουρβα να επανερχεται με χτυπημα απο μεσα ή με καποια βεντουζα, για να μην ειναι τοσο αντιαισθητικο. ισως και οχι. η γωνιτσα βεβαια πανω στο νευρο με τιποτα. θελει φανοποιο

αλλαξε το φαναρι για να να εισαι και ασφαλης και βλεπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...