Προς το περιεχόμενο

προβλημμα με παλια τηλεοραση

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εχω μια τηλεοραση philips   ειναι λιγο παλια, θελω λοιπον να βαλω εναν αποδοικωποιητη, αλλα το προβλημμα ειναι οτι δεν εχει σκαρτ  δεν εχει τιποτα για την ακριβεια, οποτε τι μπωρο να κανω εκτος απο το να παρω αλλη τηλεοραση, θυμαμαι παλια για το play station 1 εβαζα μια συσκευη τετραγωνη δεν θυμαμαι πως λεγοτανε και λειτουργουσε, τωρα για εδω τι μπωρο να κανω; καμια ιδεα κανεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου ειπανε οτι αν βγαλω την κεραια απο την τηλεοραση και την βαλω πισω στον αποδικωποιητη, και μετα απο ενα αλλο καλωδικο συνδεσω την τηλεοραση με τον αποδικωποιητη θα γινει η δουλεια μου στην ουσια 2 καλωδια,  δεν ξερω γινεται κατι τετοιο;  ετσι μου ειπανε

λοιπον εχω εναν  edition triton οποτε βγαζω την κεραια την βαζω πισω στον αποδικοιποητη, και απο εκει μετα παιρνω το καλωδιο RF OUT του αποδικωποιητη, και το βαζω πισω στην τηλεοραση RF IN  αλλα δεν ξερω αν εχει η τηλεοραση τετοιο πραγμμα, θελω να ελπιζω οτι εχει κατι τετοιο γιατι στο χωριο χωρις τηλεοραση δυσκολα τα πραγμματα

Αν εχεις τον mini triton τότε η έξοδος RF out έχει ενσωματωμένο modulator. Η έξοδος loop out είναι απλώς μια αναλογική έξοδος (λούπα) του σήματος της κεραίας στην περίπτωση που θες στην τηλεόραση σου να πιάνεις και αναλογικά κανάλια τα οποία δεν εκπέμπουν ψηφιακά.

Επικοινώνησε με την edision κι ρώτα τους για το θέμα, μήπως ειναι κάποια ρυθμιση στο μενου του αποκ/τη.

Επισης κοίταξε καλά αν η τηλεόραση σου διαθέτει άλλη είσοδο τύπου AV (μήπως πίσω απο κανενα πορτάκι; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...