Str Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! σκέφτομαι εδώ και καιρό να βάλω ένα δίσκο στο δίκτυο, να μπορώ να βλέπω ταινίες και σειρές μέσω λάπτοπ και android συσκευών χωρίς να χρειάζεται να έχω ανοικτό τον υπολογιστή μου... στην αρχή σκεφτόμουν μια φθηνή λύση τύπου zyxel nsa310 κατόπιν είδα αυτό το μοντεμάκι http://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html το οποίο θεωρητικά θα με αναβαθμίσει σε: 1. gigabit lan 2. wireless N 3. Θα έχει 2 usb για να δώσει συσκευές στο δίκτυο (έχω ήδη εξωτερική θήκη για σκληρό σε usb να του καρφώσω) οι ερωτήσεις είναι: είναι αξιόπιστο από ταχύτητες, σταθερότητα κτλ για γραμμή HOL? Θα κάνει καλά τη δουλειά που θέλω? θα μπορώ να βλέπω απρόσκοπτα videos over wifi? και από android? ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 wireless N ειναι.αν εχουν καρτες n και τα Pc τοτε μια χαρα αρκει να μην ειναι με 10 τοιχους ενδιαμεσα.θεωρητικα ολα τα adsl router παιζουν σε ολες τις γραμμες.τα tp link ειναι value for money.ουτε μαπα ουτε τα τελεια.συνηθως πιο καλα απο τον Providers.αν εχειις voip τηλεφωνια και αλλαξεις το ρουτερ χανεις το τηλεφωνο.η αλλη λυση ειναι κανα φτηνο nas.
Str Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση... ενδιαφέρομαι κυρίως να ακούσω εμπειρίες από τη σύνδεση σκληρών δίσκων πάνω του...
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση... ενδιαφέρομαι κυρίως να ακούσω εμπειρίες από τη σύνδεση σκληρών δίσκων πάνω του... σε thomson πχ δεν μου δεχοταν Ntfs επρεπε να φορμαριστε με αλλο format.βεβαια και σε πολλα Nas ο δισκος αμα βγει μεσα απο το Nas μετα δεν διαβαζεται απο κανονικο pc γιατι πολλες φορες formarete σε διαφορετικο format.απλα τα λεω για να ξερεις τι θα συναντησεις.στα Nas δεν γινοταν διοτι παιρνουσες accounts μεσα το καθενα με δικα του privileges οποτε σου λεγαν οτι αμα τον βγαλεις τον δισκο δεν θα διαβαστει μετα.θελει λιγο προσοχη.παραπανω δεν το ειχα ψαξει για τιςUsb στα ρουτερ.προτιμουσα Nas που ειναι δικτυακο παρα usb Πανω σε ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα