Koutsiaglykoulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Xαίρετε. Έχω αγοράσει μια samsung 46f8000 και θέλω να κατεβάσω το angry birds game. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο στο samsung apps. μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Έχω ανοίξει samsung account. Eυχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Απο οτι διάβασα δεν βγαίνουν για ολες τις σειρές / μοντέλα
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Από ότι διάβασα μετά την σειρά 7500 είναι διαθέσιμο. Δεν ξέρω αν μπορώ να το εγκαταστήσω αλλιώς. Δεν βολεύει η γραμμή assistance της samsung γιατί είναι διαθέσιμη Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-16:00 που δουλεύω.
ViktorasDem Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Από ότι διάβασα μετά την σειρά 7500 είναι διαθέσιμο. Δεν ξέρω αν μπορώ να το εγκαταστήσω αλλιώς. Δεν βολεύει η γραμμή assistance της samsung γιατί είναι διαθέσιμη Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-16:00 που δουλεύω. Καλησπερα φίλε μου , δεν ξερω για το angry birds αλλα επειδη σκεφτομαι να αγορασω κι εγω την UE46F8000 εχω μια απορια αν μπορεις να μου την λύσεις ....έχεις δοκιμασει να αναπαράγεις ταινία μεσω usb και αν ναι , οι υπότιτλοι λειτουργούσαν κανονικά ? Επίσης έχεις μείνει ικανοποιημένος απο το 3D της και γενικότερα απο την TV ? Ευχαριστώ....
graphist83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το angry birds για την σειρα F ακομα δεν εχει βγει. Συμφωνα με λεγομενα τους θα βγει εν καιρω. Η σειρά F παίζει υποτίτλους SRT, SUB κανονικά. Όπως και σου δίνει δυνατότητα να πειράξεις το χρόνο τους σε περίπτωση που δεν είναι ορθά συγχρονισμένοι. Από βίντεο παίζει επίσης πληθώρα αρχείων http://imageshack.us/photo/my-images/248/codecsi.jpg/ Τέλος θεωρείται μια από τις κορυφαίες TV σε εικόνα 2D και 3D με ίσως τον καλύτερο εξοπλισμό - δυνατότητες. Για επιδόσεις δες ενα πολύ καλό και αναλυτικό review απο το Αγγλικό HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55f8000-201303212755.htm?page=Performance Το πιο βασικό όμως ειναι να την δεις από κοντά και να κρίνεις μόνος του.
ViktorasDem Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το angry birds για την σειρα F ακομα δεν εχει βγει. Συμφωνα με λεγομενα τους θα βγει εν καιρω. Η σειρά F παίζει υποτίτλους SRT, SUB κανονικά. Όπως και σου δίνει δυνατότητα να πειράξεις το χρόνο τους σε περίπτωση που δεν είναι ορθά συγχρονισμένοι. Από βίντεο παίζει επίσης πληθώρα αρχείων http://imageshack.us/photo/my-images/248/codecsi.jpg/ Τέλος θεωρείται μια από τις κορυφαίες TV σε εικόνα 2D και 3D με ίσως τον καλύτερο εξοπλισμό - δυνατότητες. Για επιδόσεις δες ενα πολύ καλό και αναλυτικό review απο το Αγγλικό HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55f8000-201303212755.htm?page=Performance Το πιο βασικό όμως ειναι να την δεις από κοντά και να κρίνεις μόνος του. Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου !!!! Πώς μπορώ να δώ ποιες τηλεοράσεις υποστηρίζουν υπότιτλους σε .srt ή sub μορφή ??? υπαρχει κάποιο site που να λεει ???
graphist83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Η πιο αξιόπιστη πηγή που μπορείς να εμπιστευτεις ειναι τα manual της εκάστοτε tv που παρέχει ο κατασκευαστής. Οι παραπάνω φωτο, προέρχονται απο τα manual της F8000.
ViktorasDem Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Η πιο αξιόπιστη πηγή που μπορείς να εμπιστευτεις ειναι τα manual της εκάστοτε tv που παρέχει ο κατασκευαστής. Οι παραπάνω φωτο, προέρχονται απο τα manual της F8000. ok ...ευχαριστω
ViktorasDem Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Xαίρετε. Έχω αγοράσει μια samsung 46f8000 και θέλω να κατεβάσω το angry birds game. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο στο samsung apps. μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Έχω ανοίξει samsung account. Eυχαριστώ! Φίλε , διάβασα απο πολλούς που έχουνε την σειρά F οτι η Samsung έβγαλε το angry birds από τα Samsung apps ... Και αυτοί που έβαλαν το smart evolution kit στις samsung ES smart tv και τις αναβάθμησαν , έχασαν κι αυτοί το angry birds....διάβασε την αξιολόγηση του http://www.plaisio.gr/tv/accessories/asyrmatos-dektis-tv/Samsung-Smart-Evolution-Kit-SEK-1000-XC.htm
graphist83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Η σειρα F εχει την πλατφόρμα smart hun 2013. H σειρα ES εχει την αντίστοιχη πλατφόρμα 2012. Ειναι διαφορετικές μεταξυ τους και εχουν διάφορες. Το angry birds συμφωνα με τα λεγόμενα τους θα βγει για την πλατφόρμα 2013 σε λιγο καιρο. Βεβαία μπορεί στο τελος να μην βγει και καθόλου, άλλωστε δεν θα ειναι και η πρωτη φορα. Ελπίζω πάντως το angry birds να μην αποτελεί σοβαρό κριτήριο για την επιλογή της
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πρόσεχε τι λες φίλε graphist, τα angry birds μπορεί να παρεξηγηθούν. 2
graphist83 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τα angry birds ας ηρεμησουν. Βγηκε το app επισημα και στις σειρες F 8500 - 8000 - 7000... Καλα σκοραρισματα.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Έχει τρελαθεί ο γιος........ Φοβερη τηλεόοραση by the way......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα