HellhammeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θέλω να βάλω ADSL σε περιοχή όπου υπάρχει διαθέσιμος μόνο ο ΟΤΕ. Στην πολυκατοικία έχει ακόμα ένας ADSL απο τον ΟΤΕ. Πείρα στο 13888 και τους είπα ότι θέλω 24 ADSL και ότι δεν έχω τηλεφωνική γραμμή ενεργοποιημένη (μου ζήτησαν και κάποιο τηλέφωνο απο κάποιον στην γειτονιά και έδωσα αυτουνου που είναι στην πολυκατοικία), μου είπαν ότι θα έρθει τεχνικό κλιμάκιο του ΟΤΕ να την ενεργοποιήσει. εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει έρθει κανένας και στο τηλέφωνο μου λένε ότι βρίκσεται στο στάδιο προμέτρησης (?) και να πάρω τον τεχνικό τηλέφωνο (μου δώσανε τηλ του τεχνικού απο τον ΟΤΕ της περιοχής μου) για να κλείσω ραντεβού για να έρθει, αλλά δεν το σηκώνει εδώ και πόσες μέρες. Είναι φυσιολογική όλη αυτή η καθυστέρηση για νέα τηλεφωνική γραμμή?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σε ποια περιοχη βρισκεται το σημειο που θελεις να βαλεις την συνδεση? Εγω που μενω σε επαρχια και σχετικα μακρια απο το κεντρο οτι ταχυτητα και να βαλω εως 2 Μbps πιανω. Στο λεω διοτι μπορει να συμβαινει κατι αντιστοιχο και σε σενα.. ετσι ωστε να μην χρεωνεσαι τσαμπα την 24αρα.
HellhammeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ελέγχοντας τον αριθμού αυτουνού που είμαστε στην ίδια πολυκατοικία (και έχει ΟΤΕ 2mbps) στο site του ΟΤΕ εμφανίζει ότι είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου το 24άρι.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Τοσο μεγάλη καθυστέρηση δεν ειναι φυσιολογική μαλλον εχεις πεσεις στην κλασσική γραφειοκρατία / διακοπές / άδειες κατι αλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.... πάρε τους ομως παλι αν τους πρήζεις δεν γίνεται αλλιώς
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ελέγχοντας τον αριθμού αυτουνού που είμαστε στην ίδια πολυκατοικία (και έχει ΟΤΕ 2mbps) στο site του ΟΤΕ εμφανίζει ότι είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου το 24άρι. στο site και σε εμενα μεχρι 24 δειχνει διαθεσιμα, καλυτερα να τους ρωτησεις...
HellhammeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θα το ρωτήσω ξανά αυτό με το 24άρι. Αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν το σηκώνει ο τεχνικός στο τηλέφωνο που μου έχουν δώσει ρε παιδιά.. εδώ και 2 βδομάδες δεν απαντάει κανείς απο το τεχνικό κλιμάκιο του ΟΤΕ. και στο 13888 μου λένε ότι θα επικοινωνήσει αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ακόμη.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μάλλον αρχίσανε οι άδειες τι να πω .... αν μπορεις παντως παρε τον τεχνικό νωρις το πρωί γιατι οταν ηταν να παρω και εγω τηλέφωνο μου ειπαν παρτε νωρίς να κανονίσετε για ραντεβού γιατι μετα φεύγουν για εξωτερικές δουλειές οι τεχνικοί
HellhammeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 μου φαίνεται τραγικό να μην μπορώ να βρω τον τεχνικό και να μην ενδιαφέρεται ούτε ο ίδιος από την στιγμή που τον έχουν ενημερώσει και από το 13888 (όπως μου είπαν) να με πάρει τηλ και να κλείσουμε ραντεβού. Πρέπει κυνηγήσω τον τεχνικό ώστε να βάλω internet. (*Μιλάμε για χωριό που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Άρτας).
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 α.ειτε 24 αρα βαλει ειτε 2 αρα δεν αλλαζε κατι στο θεμα ενεργοποιησης. β.πηγαινε απο το αστικο κεντρο να βρεις καναν τεχνικο για να βγαλει πιο ευκολα ακρη.οταν υπαρχουν και αλλοι παροχοι τοτε ο οτε τρεχει να ενεργοποιησει τον πελατη.τωρα που ειναι ο μονος δεν ιδρωνει η μασχαλη τους. γ.σιγουρα δεν δινει καποιος αλλος παροχος εκει? δ.ο τεχνικος δεν νομιζω να παιρνει ποσοστα απο νεες συνδεσεις οσο ξερω οποτε γιατι να αγχωθει να ερθει ειδικα καλοκαιρινες μερες.??
salkivadis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 α.ειτε 24 αρα βαλει ειτε 2 αρα δεν αλλαζε κατι στο θεμα ενεργοποιησης. β.πηγαινε απο το αστικο κεντρο να βρεις καναν τεχνικο για να βγαλει πιο ευκολα ακρη.οταν υπαρχουν και αλλοι παροχοι τοτε ο οτε τρεχει να ενεργοποιησει τον πελατη.τωρα που ειναι ο μονος δεν ιδρωνει η μασχαλη τους. γ.σιγουρα δεν δινει καποιος αλλος παροχος εκει? δ.ο τεχνικος δεν νομιζω να παιρνει ποσοστα απο νεες συνδεσεις οσο ξερω οποτε γιατι να αγχωθει να ερθει ειδικα καλοκαιρινες μερες.?? όντως έτσι και απαράδεκτο
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 όντως έτσι και απαράδεκτο welcome to this beautiful country called greece with these marvellous citizens:P σορρυ για το αγγλικο.αλλα ναι τωρα στο χωριο χαλαρα.ειναι αυτο που λεει στο αμαν.θα φυγεις απο τον οτε?που θας πας?αφου ο οτε ειναι μεγαλος κτλ.αυτο το σκετσακι ηταν πραγματι και ακομα ειναι ολα τα λεφτα και η ωμη αληθεια.
HellhammeR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ψάχνοντας και σε άλλους providers γιατί μέχρι και σήμερα άφαντος ο ΟΤΕ, ανακάλυψα πως μόνο η HOL είναι η εναλλακτική λύση εδώ που είμαι. Κάνοντας άμεσα την ηλεκτρονική αίτηση για 24άρι ADSL με πείραν σε 30 λεπτά με επιβεβαίωσαν ότι μπορώ να βάλω ADSL έως 24 και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ενεργοποίηση της γραμμής. Έως εκ θαύματος σε 2 ώρες αφού μίλησα με HOL με πείραν απο τον ΟΤΕ και με λέγανε να βάλω ADSL απο τον ΟΤΕ και μεε ζητάγανε συγγνώμη για την αναμονή και πως ο τεχνικός δεν μπορούσε να με βρεί..
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ψάχνοντας και σε άλλους providers γιατί μέχρι και σήμερα άφαντος ο ΟΤΕ, ανακάλυψα πως μόνο η HOL είναι η εναλλακτική λύση εδώ που είμαι. Κάνοντας άμεσα την ηλεκτρονική αίτηση για 24άρι ADSL με πείραν σε 30 λεπτά με επιβεβαίωσαν ότι μπορώ να βάλω ADSL έως 24 και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ενεργοποίηση της γραμμής. Έως εκ θαύματος σε 2 ώρες αφού μίλησα με HOL με πείραν απο τον ΟΤΕ και με λέγανε να βάλω ADSL απο τον ΟΤΕ και μεε ζητάγανε συγγνώμη για την αναμονή και πως ο τεχνικός δεν μπορούσε να με βρεί.. τωρα εσυ παιρνεις την αποφαση.η βαζεις οτε η βαζεις Hol η ενεργοποιεις γραμμη τηλεφωνου απο τον οτε και μετα την γυρνας στην Hol.το τελευταιο ειναι καλο να το κανεις μονο αμα εχεις προβλημα ενεργοποιησης της γραμμης απο Hol.δηλαδη να τρωει reject η αιτηση για καποιο λογο.κατα τα αλλα εγω θα πηγαινα σε hol.σιγουρα ο οτε εχει καλυτερες υπηρεσιες απο Hol και σε θεμα Profile και σε Pings και σε fast path κτλ αλλα επειδη ο οτε ειναι οτι ειναι και επισης ειναι και πιο ακριβος θα προτιμουσα την Hol.τουλαχιστον το καλο ειναι οτι πλεον σε βαζει σε 9 αρι margin η hol αμα το ζητησεις και σε βαζουν και σε fast path.οποτε ειναι καλυτερα απο οτι πριν 2μηνες που δεν εδιναν τιποτα απο τα 2.τωρα αν εισαι φανατικος gamer ναι ο οτε θα εχει καλυτερα pings. Ναι ο τεχνικος δεν μπορουσε να σε βρει και σε παιρνε στο κινητο που εσυ δεν σηκωνες ποτε αλλα για καποιο λογο εσυ δεν βρηκες ποτε κληση στο κινητο.μπορει να σε επερνε και στο σταθερο που πηγες να βαλεις. φανταζομαι διαλογο. ναι απο τον οτε ειμαστε σας ψαχναμε για την νεα γραμμη. πελατης:για το νουμερο πχ 2102323232 με καλεσατε που ηταν να φερετε? οτε¨:ναι για αυτο.σας καλεσαμε εκει αλλα δεν το σηκωνατε. πελατης:λογικο αφου δεν το εχετε βαλει ακομα οτε: α ναι το ξεχασαμε πελατης : μας σας ειχα δωσει και κινητο οτε:μα και εκει σας πηραμε αλλα το ειχατε κλειστο. πελατης:μα δεν το κλεινω ποτε. οτε:πρεπει να εχει προβλημα η συνδεση σας.μιληστε με τον παροχο κινητης.αν θελετε εχουμε προσφορα και για cosmote πελατης:μα cosmote εχω. οτε:ενταξει αφου σας βρηκαμε ενδιαφερεστε ακομα.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα