thanos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 καλημερα παιδια εδω και κανα 2 μερες εχω αυτο το προβλημα στο λαπτοπ ,μολις συνδεομαι στο ιντερνερ ο επεξεργαστης αυτοματα φτανει στο 100% ,τα παντα κολλανε , ολα αυτα μολις συνδεομαι στο ιντερνετ ,πατησα task manager και οι περισσοτεροι ποροι ειναι ενα απο το αρχειο svchost.exe.μολις παταω τερματισμο επανερχεται για λιγο και μετα ξανα τα ιδια .ολα αυτα γινονται οταν συνδεομαι στο ιντερνετ ,εχω τα window xp .οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμουνα υποχρεως
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 το svchost ειναι αρχειο συστηματος container που περιλαμβανει μια ευρεια δεσμη λειτουργιων απο πισω. δεν ειναι ιος. το λαπτοπ σου μαλλον εγκαθιστα τις αναβαθμισεις που κατεβαζει. επισης συχνα το svchost ειχα παρατηρησει και εγω να φορτωνει 100% λογω το microsoft security ettentials εκανε καποιο ελεγχο παρα το οτι το mte εχει ξεχωριστη διεργασια στον task manager 1
keravnos21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν μας γραφεις και ποιο laptop εχεις για να δουμε χαρακτηριστικα ?
thanos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 το svchost ειναι αρχειο συστηματος container που περιλαμβανει μια ευρεια δεσμη λειτουργιων απο πισω. δεν ειναι ιος. το λαπτοπ σου μαλλον εγκαθιστα τις αναβαθμισεις που κατεβαζει. επισης συχνα το svchost ειχα παρατηρησει και εγω να φορτωνει 100% λογω το microsoft security ettentials εκανε καποιο ελεγχο παρα το οτι το mte εχει ξεχωριστη διεργασια στον task manager δηλαδη να μην ανυσηχω ?να το αφησω να κανει της ενημερωσεις λες? Δεν μας γραφεις και ποιο laptop εχεις για να δουμε χαρακτηριστικα ? το acer aspire 300 εχω
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αστο να κανει τις ενημερωσεις και βλεπεις. αν συνεχισει να στο κανει απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση και εγκατασταση και κανε την εσυ οταν δε χρησιμοποιεις το λαπτοπ πχ το βραδυ που κοιμασαι
thanos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αστο να κανει τις ενημερωσεις και βλεπεις. αν συνεχισει να στο κανει απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση και εγκατασταση και κανε την εσυ οταν δε χρησιμοποιεις το λαπτοπ πχ το βραδυ που κοιμασαι απενεργοποιησα της αυτοματες ενημερωσεις και τωρα ανεβαινει πολυ το setup.exe παλι στο 100% cpu και 80% κανει ενημερωσεις τωρα ? το svchost ειναι αρχειο συστηματος container που περιλαμβανει μια ευρεια δεσμη λειτουργιων απο πισω. δεν ειναι ιος. το λαπτοπ σου μαλλον εγκαθιστα τις αναβαθμισεις που κατεβαζει. επισης συχνα το svchost ειχα παρατηρησει και εγω να φορτωνει 100% λογω το microsoft security ettentials εκανε καποιο ελεγχο παρα το οτι το mte εχει ξεχωριστη διεργασια στον task manager σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ,αυτο ηταν τελικα εκανε ενημερωσεις απλα εγω φοβηθηκα για κανα ιο .σε ευχαριστω πολυ λυθηκε
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ναι κανει οτι ενημερωσεις κατεβασε. θα κανει οτι ειναι να κανει 8α κανει και καμια επανεκιννηση και θα ησυχασει λογικα
thanos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ναι κανει οτι ενημερωσεις κατεβασε. θα κανει οτι ειναι να κανει 8α κανει και καμια επανεκιννηση και θα ησυχασει λογικα ok να σε καλα φιλε μου για την βοηθεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα