Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Os σε Macbook

jozeph91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γεια σας, εχω ενα Macbook που τρεχει Os 10.5 Leopard (πιο συγκεκριμενα αυτο http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-1.83-13-specs.html). Επειδη ομως τωρα θελω να εγκαταστησω το Autocad το οποιο ειναι συμβατο μονο απο 10.6 και πανω, υπαρχει η δυνατοτητα σε αυτο το μοντελο να περασω Snow Leopard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα

μπορείς και μέχρι και το LION 10.7.5 που είναι και το ποιο σωστό να βάλεις 

Μνήμη όμως πόσο έχεις;;αν είσαι με 512 θα είχες το πρόβλημα και με το 10.5 θα σερνόταν 

αν μπορείς βάλε του 4 GB δηλαδή 2 και δύο σε κάθε θέση 

αν κοιτάξεις στις αγγελίες εδώ στην περιοχή Μνήμες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/ ή στον skroutz http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46393_46397_46402/DDR2-450-700-MHz-Laptop.html

να είναι η σειρά DDR2 sodim 200pin ταχύτητα 667MHZ στο θέμα συμβατότητας λένε ότι υπάρχει θέμα να σου δημιουργηθύν προβλήματα για αυτό η apple χρησιμοποιεί συγκεκριμένους κατασκευαστές όπως samsung και hunix υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν βγάλει σειρές για mac όπως η kingston crusial owc

να ξέρεις όμως ότι θέλει αυτές 

post-269439-0-61917700-1373697247_thumb.png

Παιδια ευχαριστω. Πηγα να εγκαταστησω το Autocad και μου ελεγε οτι δεν υπηρχε συμβατοτητα. Οσον αφορα τωρα τη Ram, εχω 2gb αλλα δε ξερω αν ειναι 1+1 η 2 μονο και το αλλο slot κενο.

Σύμφωνα με την Crucial το μηχάνημα σου έχει ήδη την maximum RAM. Μπορείς βέβαια να περάσεις το Snow Leopard, όμως  αν και κατά πόσο το Autocad θα τρέχει πρέπει να συμβουλευθείς τις απαιτήσεις συστήματος του.

καλημέρα

μπορείς και μέχρι και το LION 10.7.5 που είναι και το ποιο σωστό να βάλεις 

Μνήμη όμως πόσο έχεις;;αν είσαι με 512 θα είχες το πρόβλημα και με το 10.5 θα σερνόταν 

αν μπορείς βάλε του 4 GB δηλαδή 2 και δύο σε κάθε θέση 

με ποια λογική να πάει σε Lion? είναι μακράν το χειρότερο release σε OS X.

Λοιπόν στον TS.

αγώρασε CDάκι Snow Leopard, πας σε 10.6.7 (όχι την .8) είναη καλύτερη.

στα έξτρα φόρα του οπωςδήποτε έξτρα ram και έναν SSD Sata2/3. (τον 3 για μελλοντική επένδυση).

λοιπόν όσο για τη ram στο συγκεκριμένο μηχάνημα σηκώνει μόνο μέχρι 3GB. (η Apple official λέει 2GB, αλλά unofficial παίρνει 3GB).  2GB θα τη βρείς μεταχειρισμένη στο insomnia κανά 10ευρώ και πολλά λέω.

(για να δεις τι φοράει το μηχάνημα σου σαν ram, μήλο -> about this ram -> rams)

γνώμη μου, πούλα το. εκτός ότι είναι θερμάστρα και δεν είναι για πολλά, δεν αξίζεις να επενδύσεις σάλιο στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

επίσης αν έχεις τυχών σπασμένα πλαστικά νομίζω καλύπτεσαι από την Apple με Replace program. ψάξου.

Παιδια ευχαριστω. Πηγα να εγκαταστησω το Autocad και μου ελεγε οτι δεν υπηρχε συμβατοτητα. Οσον αφορα τωρα τη Ram, εχω 2gb αλλα δε ξερω αν ειναι 1+1 η 2 μονο και το αλλο slot κενο.

εάν δεν το έχεις πειράξει ποτέ το μηχάνημα έχει από μια μνήμη σε κάθε θέση οπότε πάς παρά κάτω άνετα και για snow και για lion

thats all

τώρα αν δεν έχει cd πες μου να σου δώσω 

Τελικα το Autocad δεν ετρεχε γιατι εχω επεξεργαστη 32bit, και με τα updates που εκανε λεει στο system version :Mac OS X 10.6.8 (10K549). Τωρα που εβαλα το google earth, οταν το ανοιγω μου δειχνει αυτην την εικονα post-265170-0-95828900-1373826715_thumb.jpg

συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...