Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω κακό παρελθόν με αυτά τα προγράμματα απεγκατάστασης.Προτείνω να κάνεις unistall απο τα windows κανονικά και όταν σου ζητηθεί αν θέλεις να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις να πατήσεις όχι.Κάνε μετά ένα καθάρισμα του συστήματος με το ccleaner και βάλε ξανά τα drivers.Τώρα για τις χαμηλές επιδόσεις πιθανώς να σου τρώει τους πόρους του συστήματος κάποιο πρόγραμμα ή ιός,τί άλλο να είναι ελλατωματική κάρτα?

Δημοσ.

έχει όντως αφύσικα χαμηλές επιδόσεις , ίσως πρέπει να πάρει το θέμα από την αρχή σε στοκ ρυθμίσεις 

Δημοσ.

3 ωρες μειναν για να κανω δοκιμες.. Μεχρι τωρα 2 εκδοχες.. 'Η εχω κανει πατατες με τα install, ή ειναι μπανανα η καρτα και τον ηπιαμε ευρωπαικα..

Δημοσ.

δε νομίζω να είναι θέμα τροφοδοσίας... έχεις κάνα ικανό pc φίλου να τη βάλεις να δοκιμάσεις; 

Δημοσ.

Βασικα τα ρευματα νορμαλ τα βλεπω ρε φουστη μ.. Δηλαδη εν ωρα valley οπως και στα τελευταια γραφηματα, εδινε ακριβως 1,15v συνεχομενα.. Στο προηγουμενο post ηθελα να γραψω "πατατα" και οχι "μπανανα".. Μη πιανουμε απο τωρα τις κακες τροφοδοσιες γιατι καταστραφηκαμε εγκεφαλικα.

Και δυστυχως οχι καλο pc γνωστου δεν παιζει να την σηκωσει ωστε να τραβηξω μετρησεις.

Να δεις που εγω την εκανα την μακακια οταν απεγκατεστησα πρωτη φορα το GPU Tweak.. Και μετα οταν απεγκατεστησα το Afterburner περασα το cd της Asus και εκανα full install παλι.. παιζει να χουν περαστει 2 φορες τα ιδια drivers ξερω γω..

Δημοσ.

Βασικα τα ρευματα νορμαλ τα βλεπω ρε φουστη μ.. Δηλαδη εν ωρα valley οπως και στα τελευταια γραφηματα, εδινε ακριβως 1,15v συνεχομενα.. Στο προηγουμενο post ηθελα να γραψω "πατατα" και οχι "μπανανα".. Μη πιανουμε απο τωρα τις κακες τροφοδοσιες γιατι καταστραφηκαμε εγκεφαλικα.

Και δυστυχως οχι καλο pc γνωστου δεν παιζει να την σηκωσει ωστε να τραβηξω μετρησεις.

Να δεις που εγω την εκανα την μακακια οταν απεγκατεστησα πρωτη φορα το GPU Tweak.. Και μετα οταν απεγκατεστησα το Afterburner περασα το cd της Asus και εκανα full install παλι.. παιζει να χουν περαστει 2 φορες τα ιδια drivers ξερω γω..

Ικανο λαθος οταν μιλαμε για beta drivers. Παντα σου συνιστω να τους εγκαθιστας βγαζοντας πρωτα τους παλιους. Τωρα για αυτο που λεει ο JimR για κακο παρελθον μαλλον και εκεινος δεν ακολουθησε σωστα την διαδικασια. Τι να πω, αυτα τα προγραμματα κανουν συγκεκριμενα unistall, το κακο παρελθον δεν μπορω να το εντοπισω ευκολα τι πως γιατι. Κανε ακριβως οτι σου εγραψα και ανεβασε μας το αποτελεσμα στο valley (valley γιατι ειναι reapeatable) και την καρτελα οπως σου ζητησα απο gpu-z.

Δημοσ.

ρε συ τι calayst έχεις; δε μπορώ να καταλάβω από το gpuz, απλά μου φαίνεται χαμηλό το νούμερο 

Δημοσ.

Καλημερα φιλε!

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

Μπορεις να δοκιμασεις και Driver Sweeper ή Driver Fusion. Οταν εγκαταστησεις με το καλο, μην πειραξεις τιποτα στο overdrive, αφησε το disabled.

Αυτο το πρόγραμμα να κατεβάσεις, ειναι απλα τελειο, κλεινεις τα παντα , πατας να ξεκινησει η διαδικασια και οταν θα σου βγαλει μνμα οτι ολα βγηκαν κομπλε κανεις restart και εισαι πεντακαθαρος απο θεμα drivers.

Δημοσ.

Ποιους driver να περασω? Αυτους απτο cd της καρτας ή να βρω για πιο καινουργιους στο ιντερνετ?

Δημοσ.

τους 13.4 από το site της amd βέβαια!

δε πιστεύω τόση ώρα να πάλευες με οδηγούς από το cd της συσκευασίας!  :confused:  :fear: αυτοί θα είναι πανάρχαιοι!

δε ξέρω πώς πάνε οι κωδικοί, αλλά βλέπω στο gpuz σου 8.982.0.0 και εμένα λέει 12.104.0.0 ,οπότε φαντάστηκα ότι μπορεί να έχεις τίποτα αρχαιλογικούς drivers

αμέσως πήγαινε στο site της amd!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ολες οι μετρησεις γιναν με τους driver του cd... :X  Πατατα!

Μη με βρισει κανενας κραταω καθρεφτακι!

Δημοσ.

Οκ με τους τελευταιους driver και κλειστο το GPUtweak..

Τα φουρφουρια τρεχαν τερμα χαμηλα μιας και ειχα κλειστο το προγραμμα.

Βγαινει λιγη ακρη τωρα αν ειναι ok η καρτα η πατατα?

Ολα stock

qv36.jpg

7do.gif

urn.gif

71kq.gif

Τωρα εξηγουνται οι μακακιες με τις ενδειξεις του ρευματος στο gpuz, αν και παλι χαμηλα τα νουμερα τα βλεπω στο bench :fear:

================================================

Με GPUtweak τωρα

1100/1250 παλι δε φτανω τα νουμερα του Prospector, ελεος.

4auz.jpg

10tu.gif

fpu.gif

vfa.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...