Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μπορω να πω οτι εχεις ενα δικιο σε αυτα που ειπες,και ναι ηταν οντως βιαστικη κινηση να βγαλει τo msi. Τωρα θα γυρισει και θα μας δειξει σωστα πραγματα αυτην την φορα
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για να καταλαβω,δεν σε αφηνει να ανεβασεις ρευμα στην καρτα το afterburner η η μπαρα για να της ανεβασεις το ρευμα,τερματιζει πολυ γρηγορα?
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αν εχω καταλάβει και εγω καλα, τo gpu tweak της Asus δεν τον αφηνει με την καμια να δωσει ρευμα πανω απο 1.15V. Οταν πηγε στο Msi τον αφηνει να δωσει παραπανω ρευμα, ναι μεν δεν ξερουμε ποσο του δειχνει στo gpu z, αλλα με 1.2V και 1.25V που δοκιμασε, ειτε δεν του ανοιγαν τα παιχνιδια (ηταν ελαχιστοποιημενα) ειτε του κολαγε η οθονη εν ωρα idle. Δεν ξερω τι ρυθμισεις εκανε στοMsi και μετα το εβγαλε και ξαναβαλε τo gpu tweak οπου stable ειναι μονο στα 1050core.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ας το αφησει το asus και να δουλεψει μονο με afterburner.μπας μωρε και conflictary με τον catalyst?
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ωχ λες να ειχε ξεχασει να κανει disable το amd overdrive? Σωστη παρατηρηση! Οταν γυρισει θα του το αναφερουμε λοιπον..
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κακώς βασικά που δεν είδε τιμές με gpu-z και βιάστηκε να βγάλει το msi ab.
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας! Συγνωμη για την καθυστερηση, τωρα καταφερα να κατσω στο pc. Με GPU Tweak 1100/1250 @1,15 εχω αυτα τα screens. Οπως φαινεται στο γραφημα 2 δινει στιγμιαια ταση 1,3. Και τωρα που παρακολουθω gpuz σε idle παλι το ιδιο κανει. Καθε τρεις και λιγο δινει 1,3. Bios δεν εχω σκοπο να πειραξω για τους λογους που προαναφερθηκαν.
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Λολ ρε συ τι ειναι αυτα?? Καταρχας με τις ρυθμισεις που εχεις βαλει το benchmark βγηκε πολυ χαμηλα!! οριστε με ιδιες ρυθμισεις απο την δικια μου 7950 Και μετα το ρευμα ειναι στο maximum επιτρεπτο για μια καρτα!! Δειχνει λαθος δλδ το gpuz λογικα αλλιως δεν μπορω να εξηγησω γιατι σου δειχνει τοσο ψηλα το ρευμα..wtf δλδ?? Κανε restart το pc και ξανατρεξτο.. Παντα με το gpuz να τρεχει απο πισω και βαλε και το max στην θερμοκρασια.
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κανε restart το pc και ξανατρεξτο.. Παντα με το gpuz να τρεχει απο πισω και βαλε και το max στην θερμοκρασια.
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τα ιδια στο gpuz. Μονο στιγμιαια εδωσε πριν το valley 1,3 και εν ωρα vallei εδινε ~1,15 Τα νουμερα του bench βγηκαν πιο χαμηλα μετα το restart.
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Βαλε να δεις ποσο τρεχει το memory kai to clock ενωρα valley.. Δεν ξερω γτ βγαζεις τοσο χαμηλο σκορ, τρεξε ενα με στοκ την καρτα.
Ashmadia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας! Συγνωμη για την καθυστερηση, τωρα καταφερα να κατσω στο pc. Με GPU Tweak 1100/1250 @1,15 εχω αυτα τα screens. Οπως φαινεται στο γραφημα 2 δινει στιγμιαια ταση 1,3. Και τωρα που παρακολουθω gpuz σε idle παλι το ιδιο κανει. Καθε τρεις και λιγο δινει 1,3. Bios δεν εχω σκοπο να πειραξω για τους λογους που προαναφερθηκαν. Εγω προτεινω να ξεκινησεις με τα στοκ, απεγκατεστησε το gpu-tweak, κανε reinstall τους drivers, βγαζοντας τους παλιους πρωτα με cleaner και τρεξε το valley με catalyst μονο installed και gpu-z. Εχε το νου σου για artifacts. Ποσταρε μας το αποτελεσμα και την καρτελα του gpu-z με max ενδειξεις σε VDDC, VDDC current, gpu temp και vrm temps κατεβαζοντας χαμηλα την μπαρα στο πλαι. Οταν επιβεβαιωσουμε οτι η καρτα δεν εχει κανενα θεμα, μπορουμε να προχωρησουμε σε oc. Δεν παιζει να εχεις πεσει σε τοσο τρελη μπανανα, καπου κατι παει στραβα. 2
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ^^ Σωστοτατος! Παρτα με την σειρα ολα για να δουμε τι ακριβως παιζει B-) Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Απεγκατασταση τους drivers με cleaner? CCcleaner εννοεις ή μακακια ειπα? Καλημερα btw.. Επισης εκανα disable το amd override απο το catalyst οπως ειπατε προηγουμενως στις τελευταιες μετρησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα