Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Να κανω off topic ερωτηση.. Μολις εκανα install το Metro. Παταω να τρεξει και με βγαζει κατευθειαν στο desktop.. To κανει αμεσως ελαχιστοποιηση το game. Παταω πανω του κλικ για μεγιστοποιηση, ξανα τα ιδια αυτο.. Τι παιζει? Και στο benchmark το ιδιο
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εχεις κατεβασει το update 1.0.0.4 και μετα να περασεις το crack που βρισκεται μεσα στο torrent που κατεβασες?
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ποιος σου είπε ότι δε με συμφέρει; το να κλοκαρεις στο θεό τη κάρτα σου και να βγάζεις ίδια νούμερα με 770 σε ένα heaven για να ποσταρεις εδώ δε μου λέει κάτι. Και επειδή δε μου λέει κάτι δε το κάνω κι εγώ αν και μπορώ Είσαι κλοκαρισμενος στα νούμερα σου 24/7; είσαι παντού σταθερός; έχεις δοκιμάσει παντού τις ρυθμίσεις σου και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια; Τέλος, το τι ενδιαφέρει τον καθένα είναι σχετικό Εμένα με ενδιαφέρουν κατά 99% τα παιχνίδια γιατί αυτό θέλω να κάνω με τη κάρτα μου και το κάνω παραπάνω από καλά, τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε με 1220/1840 που έτρεξα το bench είμαι παντού σταθερός για να εξηγιόμαστε.
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σου εκατσε καλο κομματι εσενα Εμενα του φιλου μου που παραγγειλαμε,πηγε 1170/1700 οτιδηποτε παραπανω πεφτουν οι drivers..
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σου εκατσε καλο κομματι εσενα Εμενα του φιλου μου που παραγγειλαμε,πηγε 1170/1700 οτιδηποτε παραπανω πεφτουν οι drivers.. 1150 κλοκάρει απο το εργοστάσιο,εσένα μόνο +20 πάει?περίεργο 1150 κλοκάρει απο το εργοστάσιο,εσένα μόνο +20 πάει?περίεργο να πώ οτι είμαι και σε pci-e 2.0 και όχι 3.0 1
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πηγα να τρεξω και Valley και κανει τα ιδια με το Metro.. Δειχνει να τρεχει αλλα ελαχιστοποιημενο, με το που παταω full screen μαυρη οθονη και ξανα ελαχιστοποιηση.. Να κατεβασω το voltage απο 1250 στο 1200 μηπως φταιει αυτο? Edit: Με το που παω το voltage ξανα στο 1200 τρεχει το valley κανονικα
qsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 να πώ οτι είμαι και σε pci-e 2.0 και όχι 3.0 Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό
kyriakosm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό Μερικες φορες παιζει κι αυτο τον ρολο του αλλα σε γενικες γραμμες ελαχιστα
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πηγα να τρεξω και Valley και κανει τα ιδια με το Metro.. Δειχνει να τρεχει αλλα ελαχιστοποιημενο, με το που παταω full screen μαυρη οθονη και ξανα ελαχιστοποιηση.. Να κατεβασω το voltage απο 1250 στο 1200 μηπως φταιει αυτο? Edit: Με το που παω το voltage ξανα στο 1200 τρεχει το valley κανονικα γιατί σε έχει πιάσει μανία με τα voltage?δεν ξέρω πόσο ασφαλείς είναι οι δοκιμές που κάνεις,επειδή πάνε άλλες κάρτες εκεί δεν σημαίνει οτι πάει και η δικιά σου καθώς τα κομμάτια διαφέρουν μεταξύ τους.Ρε παιδιά βοηθήστε το παιδί,τόσο καιρό είστε άκρως λαλήστατοι με την ενωτερότητα της 7950 να κλοκάρει,εδώ σας θέλω.
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δεν με χει πιασει μανια.. να δω που ειμαι stable θελω.. Προσπαθω δηλαδη με βαση τα λεγομενα σε αυτο το topic.
JimRdesign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 κάνε δοκιμές ανα 5 και όχι κατευθείαν στα 1250,αλλα αυτό μάλλον το ξέρεις
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εν τελη επειδη εφαγα απειρα freeze/crash στο pc.. Το σβησα τελειως το afterburner.. Ξανα περασα το μαμα προγραμμα.. 1100/1250 @ 1,15v Το μονο που μου αφηνει ανοιχτο ν ανεβασω ειναι memory clock και memory voltage. Ισως δοκιμασω αργοτερα λιγο παραπανω memory clock Btw οταν ετρεχε το valley ακουγοταν σε καποιες φασεις ενας πολυ σιγανος ηχος απτην vga μεσα στο κουτι σαν μακρυνη κορνα να πουμε. Δοκιμασα χωρις valley τα φουρφουρια τερμα και δεν ακουγοταν τπτ. Τι παιζει να ταν αυτος ο ηχος?
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Μετα απτην ξενερα και το "χεσιμο" που φαγα χθες με τα απειρα crash/freeze του pc αλλα και το σιγανα περιεργο ηχο που εκανε η καρτα ανα διαστηματα στη διαρκεια του valley, παρεδωσα πνευμα. Αν ειναι να ειμαι με την ψυχη στο στομα απλα για το prestige και να λεω οτι εχω μια super-duper-wow καρτα με τερματισμενα ρολογια να το βρασω! Εβαλα ξανα το Asus Tweak. Εβαλα το ρευμα μεχρι εκει που με αφηνει (1.15), εβαλα και τον πυρηνα στα 1100, και ετρεξα Metro LL. Εφαγα crash στο 10λεπτο και κατεβασα πυρηνα στα 1050, και επαιξα με τα παντα full και smooth κανα 3ωρο. Εν τελη, μπορει να μην εχω την καρτα του Savaki (δεν ξερω τι αριθμους εχει η 7950 του, απλα αναφερεται αρκετα) αλλα η ταπεινη μου 7950 με το μαμα προγραμμα και stock ρευματα φτανει τα stock της 7970 και ευχαριστιεμαι τα απιστευτα γραφικα των πιο απαιτητικων games. Αν ειναι να παρω 3 κατοσταρικα καρτα παραμασχαλα απλα για το prestige καλυτερα να παω να παιξω με κουβαδακια και φτιαρακια στην παραλια. Μπορει καποιος να μ πει αν αυτος ο ηχος π ακουσα αν διαστηματα κατα τη διαρκεια του valley τι μπορει να ηταν? Να ξερω αν ειναι ν ανησυχω ή οχι. Και out of the record για τον Millenium που το χει απορια, δεν εχω ιδεα τελικα τι γινεται με τα ρευματα. Φαινονται ξεκλειδωτα στο MSI Afterburner, αλλα δεν αντεχει σε idle ουτε 20λεπτα χωρις να φαει crash, οποτε μαλλον κλειδωμενα θα τα ελεγα. Ισως και να κανα λαθη στα settings του Afterburner δεν ξερω., Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από Skr1ll3x
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απο οτι βρηκα στο ιντερνετ μαλλον εχεις πολυ χαμηλα κλειδωμενα ρευματα και μια λυση θα ηταν να αλλαξεις bios http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7950DC2T3GD5/#support_Download_30 τελικα δεν θυμαμαι μας ειπες ποσο ρευμα σου δειχνει το gpuz ??? Moνο απο το Gpu tweak λενε γινεται η δουλεια,οποτε οσο δεν βρισκουμε πως θα μας δειξει παραπανω ρευμα,δεν ξερω τι αλλο μπορουμε να κανουμε. Εχεις την τελευταια εκδοση του Gpu tweak σωστα?
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 2.2.8.1 nαι την τελευταια εχω, πατησα update μεσα απτο προγραμμα. Θα τρεξω ενα valley οταν παω σπιτι με το gpuz πισω να σ πω για το max ρευμα. Αν και για την ωρα σκεφτομαι μην επαθε τπτ η καρτα, γτ με προβληματισε ο ηχος που ακουστηκε. Αν και, αν ειχε παθει κατι πως θα παιζα 4 ωρες metro? Κρισεις πανικου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα