Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε το ρευμα 1250 και δοκιμασε το οc που μας δειχνεις σε κανενα game. ειπαμε 1100+ αρχιζουν τα ζορικα.

ναι ανέβασε ρεύματα μέχρι να μυρίσει,τότε σταματάς.Της έχει πάρει τα σώβρακα η 760 της 7950 λέμε

• Like 2
  • Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ανέβασε ρεύματα μέχρι να μυρίσει,τότε σταματάς.Της έχει πάρει τα σώβρακα η 760 της 7950 λέμε

Ολο αυτο λες αλλα αποδειξεις ΜΗΔΕΝ..μονο με ενα valley κυκλοφορεις και λες ΕΔΩ βλεπουμε καθαρα οτι μια 760 ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερη απο μια 7950..και περιμενεις ο κοσμος να σε πιστεψει με το τρολαρισμα που δειχνεις.. Τι ισχυει στην πραγματικοτητα?? Θα μαθεις και εσυ και οι υπολοιποι σε λιγακι :P

Δημοσ.

Το Valley είναι απο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα benchmark για να δεις τις διαφορές στις κάρτες. Αλλιώς πρέπει να τρέξεις αρκετά διαφορετικά παιχνίδια.

Ενα battlefield 3 ή ενα Metro δεν λένε κάτι.

Δημοσ.

Ολο αυτο λες αλλα αποδειξεις ΜΗΔΕΝ..μονο με ενα valley κυκλοφορεις και λες ΕΔΩ βλεπουμε καθαρα οτι μια 760 ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερη απο μια 7950..και περιμενεις ο κοσμος να σε πιστεψει με το τρολαρισμα που δειχνεις.. Τι ισχυει στην πραγματικοτητα?? Θα μαθεις και εσυ και οι υπολοιποι σε λιγακι :P

το πρόβλημά σας είναι οτι ασχολείστε μόνο με τα fps.Tα features της nvidia είναι μακράν καλύτερα απο της amd.To adaptive vsync και μόνο είναι όλα τα λεφτά.Το χρησιμοποιώ εδώ και μέρες και δεν φαίνονται οι παραμικρές ανωμαλίες στην εικόνα.Αλλα πού να ασχοληθείτε με ποιότητα απεικόνισης εσείς εκεί στην κόκκινη.Μόνο με fps ασχολείστε και αυτά δεν είναι σίγουρο οτι είναι πιό πολλά απο την nvidia.Έ ρε γλέντια

Δημοσ.

Το Valley είναι απο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα benchmark για να δεις τις διαφορές στις κάρτες. Αλλιώς πρέπει να τρέξεις αρκετά διαφορετικά παιχνίδια.

Από την άλλη κάνει σχεδόν 100% scaling το SLI, κάτι που δεν ισχύει απόλυτα στα παιχνίδια.
Δημοσ.

Skr1ll3x περιμένω να δω αν όντως παίρνει έξτρα τάση.

Τι εννοεις? Ανεβασα καποια screens με βαση την βοηθεια των παιδιων. Απο GPU Tweak ειναι κλειδωμενα, ετσι το εσβησα και περασα Afterburner που με αφηνει να ανεβασω την μπαρα του voltage. Απ αυτο δε φαινεται αν ειναι κλειδωμενα ή οχι?

Να πω οτι σε ακυρες στιγμες τρωει crash σε idle στα settings που ανεβασα πιο πριν, 1.20v.. Βγαζει ακυρους τους driver.

Το βαλα τωρα στο 1.25 να δουμε.. Παντως περιεργο που στο heaven 3runs δεν εδειξε τιποτα, και πεταει ακυρους τους driver σε idle κατασταση εν ωρα surfing σε browser ας πουμε.

JimRdesign εχει τοσα θεματα να δειξεις τον fanboyσμο σου.. Μη κουραζεις σ αυτο το topic σε παρακαλω.. Το αν εχει μεγαλυτερο τσουτσουνι η nVidia δεν με ενδιαφερει.. Ακομα και sponsora να την ειχες και να κερδιζες κατι απ αυτο που κανεις, παλι δεν μας αφορα.

Αντε γιατι τσουρεκια γιναν, και προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη με την αχρηστη, κοκκινο-για-τα-μπαζα-wannabe-nVidia-ultimate-gfx-machine αλλα ταπεινη 7950 μου..

Σε ευχαριστω..

Δημοσ.

Εγω παντως μιλαω για την sapphire η οποια περασε απο τα χερια μου και πανω απο 63-64 βαθμους δεν ειχε παει επειτα απο τα τεστ που τις ειχα κανει.. Αυτα το μηνα Απριλιο...και θορυβο ακουγες μονο ενα φυσημα σε πολυ βαρια παιχνιδια και αυτο.. τωρα για ποσους βαθμους μιλας εσυ και ποσο θορυβο εννοεις,παω πασο τι να πω..there is no hope for 7870xt  :P

περασε sapphire απ τα χερια σου, ηταν xt ομως? Η xt ειναι το πιο ενεργοβορο και θερμο μοντελο της amd. Ξαναλεω, αντισταθμιζεται απο επιδοσεις και κοστος. Αν ειναι να ριξουμε την εμπειρια μας στο τραπεζι και η δικη μου η vtx πολυ λιγο θορυβο κανει και τωρα, μηνα Ιουλιο με μεγιστα στα 70-75. Περιττο οτι τον Απριλιο που λες ηταν στα 65-68. Αν δεν μιλαμε για τον ιδιο χωρο και το ιδιο κουτι δεν εχει νοημα πιστευω...

skr1ll3x σου εχουμε γραψει ηδη πως θα επιβεβαιωσεις την τιμη της τασης.... 

Δημοσ.

Είναι βέβαια πραγματική χρήση, όχι ιδεατά benchmark

Συμφωνώ ότι σε ένα benchmark μπορείς να δεις κάποια πράγματα και πιο σωστά ενδεχομένως, το παιχνίδι όμως είναι αυτό που έχει πραγματική σημασία

Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που είναι πολύ πιο βαριά από valley/heaven

Δημοσ.

Είναι βέβαια πραγματική χρήση, όχι ιδεατά benchmark

Συμφωνώ ότι σε ένα benchmark μπορείς να δεις κάποια πράγματα και πιο σωστά ενδεχομένως, το παιχνίδι όμως είναι αυτό που έχει πραγματική σημασία

Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που είναι πολύ πιο βαριά από valley/heaven

Τα παιχνίδια τήνουν να έχουν καλύτερες επιδόσεις άλλα σε amd και άλλα σε nvidia,με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να συγκρίνεις καθαρά.Αντιθέτως τα benchmarks όπως το valley είναι ουδέτερο και στις δύο εταιρίες.Το οτι δεν σε συμφέρει καθαρή σύγκριση είναι άλλο θέμα

Δημοσ.

περασε sapphire απ τα χερια σου, ηταν xt ομως? Η xt ειναι το πιο ενεργοβορο και θερμο μοντελο της amd. Ξαναλεω, αντισταθμιζεται απο επιδοσεις και κοστος. Αν ειναι να ριξουμε την εμπειρια μας στο τραπεζι και η δικη μου η vtx πολυ λιγο θορυβο κανει και τωρα, μηνα Ιουλιο με μεγιστα στα 70-75. Περιττο οτι τον Απριλιο που λες ηταν στα 65-68. Αν δεν μιλαμε για τον ιδιο χωρο και το ιδιο κουτι δεν εχει νοημα πιστευω...

skr1ll3x σου εχουμε γραψει ηδη πως θα επιβεβαιωσεις την τιμη της τασης.... 

Ναι το προσεξα ηδη στα προηγουμενα post. Αλλες ηταν οι αποριες μου..

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι δε με συμφέρει; το να κλοκαρεις στο θεό τη κάρτα σου και να βγάζεις ίδια νούμερα με 770 σε ένα heaven για να ποσταρεις εδώ δε μου λέει κάτι.

Και επειδή δε μου λέει κάτι δε το κάνω κι εγώ αν και μπορώ

Είσαι κλοκαρισμενος στα νούμερα σου 24/7; είσαι παντού σταθερός; έχεις δοκιμάσει παντού τις ρυθμίσεις σου και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια;

Τέλος, το τι ενδιαφέρει τον καθένα είναι σχετικό

Εμένα με ενδιαφέρουν κατά 99% τα παιχνίδια γιατί αυτό θέλω να κάνω με τη κάρτα μου και το κάνω παραπάνω από καλά, τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...