Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ναι το τσεκαρα και εγω χθες. Απιστευτη ατμοσφαιρα. Στο συγκριτικο ακολουθησα το bench του Hardocp ( http://www.hardocp.com/article/2013/06/25/msi_n760_tf_2gd5oc_gtx_760_video_card_review/4#.UeKANz-EbFo) και γινεται της φουτανας σε αυτην την πιστα
qsis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 @pro δεν κατάλαβα δεν τρέχουν το bench του παιχνιδιού αυτοί; τι red square λένε; από τη μία έχου πιο ρεαλιστικά νούμερα κοντά στη πραγματικότητα (γιατί στο bench το παρακάνουν) , από την άλλη δεν είναι κάτι που μπορεί να αναπαράγει ο καθένας με την ίδια ευκολία
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Οχι δεν ξερω γιατι και εμενα μου φανηκε περιεργο και οταν δοκιμασα την Red Square, συνεβει κατι το πολυ παραξενο... Η συνεχεια στο συγκριτικο xD
qsis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 βάλε πάντως και δοκιμές με το κλασικο bench που το έχουμε τρέξει πάρα πολλοί για να καταλαβαίνουμε τι παίζει
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 βάλε πάντως και δοκιμές με το κλασικο bench που το έχουμε τρέξει πάρα πολλοί για να καταλαβαίνουμε τι παίζει Aυτο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα ρε σι,μετα το εψαξα λιγο και οντως συναιβει κατι παραξενο..
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Κατι ασχετο που θυμηθηκα για το GPU Tweak. Ειχε πανω πανω επιλογη να ειναι 3D ή 2D η καρτα. Δειτε τα screens π ανεβασα χθες. Δεν ειδα μηπως με το 2D μ'αφηνε ν ανεβασω ρευμα, αν και νομιζω πως δεν ανεβαζε, και γενικοτερα ολα τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα με την το 2D
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επειδη ακομα δεν κατεβηκε το Metro, ειπα να κατεβασω Heaven. Ετρεξε απολυτα smooth.. αν και το χα σε αναλυση 1920x1080.. Ενω η δικια μου ειναι 1920x1080 16:10. Στο πρωτο screen ειναι με disabled tesselation ενω στο δευτερο το χω στο extreme. Πειτε αν κανω κατι λαθος να διορθωσω και να ξανατρεξω. Και αν ειναι ν ανεβασω ρολογια στο afterburner
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Θα διαφωνησω με τον απο πανω με το furmark δεν stressarei ακριβως την καρτα και το stability της αλλα πιο πολυ ασχολειται με την θερμοκρασια φτανοντας στα ορια την καρτα.. Σωστά. Το Furmark απλά σου δείχνει μέγιστη θερμοκρασία. Το χρησιμοποιούμε μόνο και μόνο για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Μπορεί να περνάς Furmark και στα παιχνίδια να σου σκάει η κάρτα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τα 3Dmark. Ναι μεν στρεσάρουν την κάρτα γραφικών, αλλά υπάρχει περίπτωση να τα περνάς και στα παιχνίδια να τρως άκυρο. Γενικότερα το OC στις κάρτες γραφικών, είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό το CPU. Για το benchmark είναι κάτι που απασχολεί και εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν μετρήσεις από τη στιγμή που δεν υπάρχει Scripted λούπα. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ωσπου να φαω, γυρισα και σε idle κατασταση μου πεταξε error οτι σταματησαν να τρεχουν οι driver, και freezare στιγμιαια η οθονη κανα 2 φορες. Λογικα πρεπει να ριξω κατι ε? @qsis στο δευτερο run (2o screenshot) ειχα 8x + tessellation στο extreme.
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Βαλε το ρευμα 1250 και δοκιμασε το οc που μας δειχνεις σε κανενα game. ειπαμε 1100+ αρχιζουν τα ζορικα. 1
Ashmadia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Γιαυτο και εγω οταν προτεινα 7870xt ελεγα παντα να προτιμησσουνε την υλοποίηση της sapphire, οπου ειναι μακραν η πιο αθορυβη και η πιο κρυα ολες τις υπολοιπες.. Δεν ξερω γιατι στο εκανε αυτο αλλα παντα οταν κανεις Oc να βαζεις το power +20. Eχω την εντυπωση οτι το ρευμα σου σε full load μαλλον ειναι στα 1.25V, κατεβασε μια το gpuz, και στην δευτερη καρτελα εχει μια ένδειξη Vddc, πανω στο γραφημα κανε κλικ και βαλτο να σου δειξει το max. Εχετο να τρεχει απο πισω και τρεξε ενα Valley, με 1150/1550 με power+20,stable θα εισαι πιστευω και μολις τελειωσει δες ποσο ηταν το max Vddc. Οχι δυστυχως prospector8, μετα απο διαβασμα 250 σελιδων στο ocn θα σου πω οτι και της sapphire δεν ειναι οπως φαινεται. Πολυ κοντα και σε θορυβο και σε θερμοκρασιες. Η xt ειναι αρκετα ζεστη καρτα, αλλα σε αποζημιωνουν οι επιδοσεις. Θα προσπαθησω να επικοινωνησω οταν βρω χρονο με τον φιλo pcfan και θα την φερουμε στα μετρα του, εκτος αν η καρτα απλα τον απογοητευει, που δεν πρεπει! Μου στειλε καποιος "θειος" link για ενα pack του Far Cry3 εδω μεσα στο forum, αλλα χτυπαει κοντερια το Avast και δεν το χω κατεβασει ακομα μεχρι να βρω κανα αλλο link. Και χθες ολη μερα απτην ωρα που σχολασα ολο κατι ετρεχα να κανω. Δε μ αφησαν καθολου στην ησυχια μου να δω ποσα απιδια βαζει ο σακος. Σημερα αυριο το πολυ θα χουμε stability κι ας ειμαι και amateur τελειως. Να ναι καλα η πολυτιμη βοηθεια σας! 1100/1250 με stock ρευματα καλα ειναι πιστευω για Crysis 3, οποτε ναι κι εγω εχω ενα feeling οτι εχει να δωσει καλους αριθμους το 3slot τερατακι. Το οτι το afterburner μ αφηνει κι ανεβαζω ρευμα δεν ειναι περιεργο? Δεν ετρεξα game βεβαια να δω αν οντως δε crasharei, αλλα μου φαινεται κουλο. Το να ναι "εικονικοι" και οχι "real" οι αριθμοι του afterburner υπαρχει σαν ενδεχομενο? Βεβαια και μπορεις να το επιβεβαιωνεις καθε φορα απο το gpu-z. Στην καρτελα sensors 2 extra πραγματακια υπαρχουν που δεν βρισκεις στο afterburner αμεσα: VDDC (η ταση που ρυθμιζεις), VRM temperature. (Αν clickareis πανω στην μετρηση του gpu-z μπορει το προγραμμα να σου κρατησει το μεγιστο τρεχοντας στο background.) Οτι εχει γραψει πιο πανω ο prosp αλλα επειδη το ειπε σε αλλον μαλλον προτιμησες να τον αγνοησεις (ποτε μην αγνοεις τιποτα!) 1
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εγω παντως μιλαω για την sapphire η οποια περασε απο τα χερια μου και πανω απο 63-64 βαθμους δεν ειχε παει επειτα απο τα τεστ που τις ειχα κανει.. Αυτα το μηνα Απριλιο...και θορυβο ακουγες μονο ενα φυσημα σε πολυ βαρια παιχνιδια και αυτο.. τωρα για ποσους βαθμους μιλας εσυ και ποσο θορυβο εννοεις,παω πασο τι να πω..there is no hope for 7870xt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα