Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pcfan Πηγαινε στα settings και κατω κατω εχει μια επιλογη enable unofficial overclock κατι τετοιο, επελεξε το και λογικα θα σου ζητησει restart, καντο κανονικα και μολις ξανανοιξει το pc και ξανανοιξεις τοMsi θα στο δειχνει κανονικα ;) Οσο για το γραφημα δεν νερω τι φταιει αλλα απο θερμοκρασια σιγουρα δεν ειναι.. Ποια υλοποιηση εχεις?

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@pcfan Πηγαινε στα settings και κατω κατω εχει μια επιλογη enable unofficial overclock κατι τετοιο, επελεξε το και λογικα θα σου ζητησει restart, καντο κανονικα και μολις ξανανοιξει το pc και ξανανοιξεις τοMsi θα στο δειχνει κανονικα ;) Οσο για το γραφημα δεν νερω τι φταιει αλλα απο θερμοκρασια σιγουρα δεν ειναι.. Ποια υλοποιηση εχεις?

Την 7870 Vtx3d Tahiti le και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατι το ανεμιστηρακι της ακόμα και στο 50% ακούγεται παρα πολυ.

Την έκανα με 1010/1500 με power limit 5% (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτο) και έβγαλα 1653 στο valley. Το ξανάτρεξα με 1110/1500 με 1,20 voltage και έβγαλα λιγότερο απο 1630. Τι γίνεται; Ειναι λογικό αυτο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιαυτο και εγω οταν προτεινα 7870xt ελεγα παντα να προτιμησσουνε την υλοποίηση της sapphire, οπου ειναι μακραν η πιο αθορυβη και η πιο κρυα ολες τις υπολοιπες..

Δεν ξερω γιατι στο εκανε αυτο αλλα παντα οταν κανεις Oc να βαζεις το power +20. Eχω την εντυπωση οτι το ρευμα σου σε full load μαλλον ειναι στα 1.25V, κατεβασε μια το gpuz, και στην δευτερη καρτελα εχει μια ένδειξη Vddc, πανω στο γραφημα κανε κλικ και βαλτο να σου δειξει το max. Εχετο να τρεχει απο πισω και τρεξε ενα Valley, με 1150/1550 με power+20,stable θα εισαι πιστευω και μολις τελειωσει δες ποσο ηταν το max Vddc.

Δημοσ.

Λοιπον καλημερα αγαπητα OCboyz. Χθες μετα απο ενα περιεργο νυχτοπερπατημα κατεβασα το Afterburner. Με αφηνει κανονικα να δωσω ρευμα. Το βαλα 1200 (1.2) και το core στα 1100. Memory να μην ανεβασω προς το παρων ετσι? Το αφηνω 5000.

Τι να κανω να βαλω να παιξω Crysis να δω αν θα φαμε κανα crash? Και αν δεν φαω τιποτα ανεβαζω, αν φαω κατεβαζω? Τι ανεβοκατεβαζω ομως? Ρευμα ή core?

Να αναφερω οτι στο Asus Tweak εδωσα μεχρι 1070 στον πυρηνα με 1,15 ρευμα κλειδωμενο και επαιξε ρολοι στο Crysis3 για 1 ωρα περιπου (το κλεισα μετα).

Για την υλοποιηση της Asus ν αναφερω οτι φουρφουρια καταλαβαινω οτι υπαρχουν στο 50-60%, εναν ήχο σαν αερακι ομως. Στα 90-100% ακουγονται σαν τουρμπινα, σαν φουρφουρια που χουν 2μηνων σκονη βασικα, κατι που εν ωρα gaming δεν κανει αισθηση καθολου.

Απο θερμοκρασιες στο Crysis με αυτες τις ρυθμισεις που ειχα μεχρι χθες, μεχρι 58C εφτασε παραπανω οχι, και τα φουρφουρια στο 50%

Δημοσ.

Κορυφαια υλοποιηση, μπραβο. Εχεις πολυ ζουμι πιστευω man. Κανα far cry 3 δεν εχει ε?

Anyway, καταρχας ναι βαλε με 1.2 ρευμα 1100/1250 να δεις αν θα σε πεταξει το crysis.. Αφου ολα πανε καλα, ο κανονας που ακολουθω εγω ειναι να ανεβαζω το core κατα +15 καθε φορα και οταν φαω το ερορ κατεβαινω κατα 15,και εκει θα ειναι το stable oc του core clock σου. Μετα ασχολείσαι με το memory, kατι αντιστοιχο κανεις και εκει αλλα ανεβαινεις κατα 25. Το power παντα να το βαζεις +20. Δοκιμασε ετσι και πες μας που εμφανισε ξανα ερορ.

Υ. Γ Επειδή μετα τα 1100 στο core ζοριζουν τα πραγματα θα προτεινα να κανεις τα τεστ με 1.25V ρευμα το οποιο ειναι απολυτα ασφαλες ;) Εχω feeling θα πας πολυ ψηλα!

• Like 1
Δημοσ.

Μου στειλε καποιος "θειος" link για ενα pack του Far Cry3 εδω μεσα στο forum, αλλα χτυπαει κοντερια το Avast και δεν το χω κατεβασει ακομα μεχρι να βρω κανα αλλο link.

Και χθες ολη μερα απτην ωρα που σχολασα ολο κατι ετρεχα να κανω. Δε μ αφησαν καθολου στην ησυχια μου να δω ποσα απιδια βαζει ο σακος. Σημερα αυριο το πολυ θα χουμε stability κι ας ειμαι και amateur τελειως. Να ναι καλα η πολυτιμη βοηθεια σας!

1100/1250 με stock ρευματα καλα ειναι πιστευω για Crysis 3, οποτε ναι κι εγω εχω ενα feeling οτι εχει να δωσει καλους αριθμους το 3slot τερατακι.

Το οτι το afterburner μ αφηνει κι ανεβαζω ρευμα δεν ειναι περιεργο? Δεν ετρεξα game βεβαια να δω αν οντως δε crasharei, αλλα μου φαινεται κουλο. Το να ναι "εικονικοι" και οχι "real" οι αριθμοι του afterburner υπαρχει σαν ενδεχομενο?

Δημοσ.

metro έπρεπε να δοκιμάσεις που ζορίζει πιο πολύ και από fc3 και σίγουρα από crysis 3

έχει τύχει σε συμφορουμίτη να είναι σταθερός σε όλο το crysis 3 και μόλις έβαλε metro είχε αστάθειες και αναγκάστηκε να ρίξει συχνότητες 

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι στο εκανε αυτο αλλα παντα οταν κανεις Oc να βαζεις το power +20. Eχω την εντυπωση οτι το ρευμα σου σε full load μαλλον ειναι στα 1.25V, κατεβασε μια το gpuz, και στην δευτερη καρτελα εχει μια ένδειξη Vddc, πανω στο γραφημα κανε κλικ και βαλτο να σου δειξει το max. Εχετο να τρεχει απο πισω και τρεξε ενα Valley, με 1150/1550 με power+20,stable θα εισαι πιστευω και μολις τελειωσει δες ποσο ηταν το max Vddc.

Κανε αυτο βαζοντας 1.25V το ρευμα και πες μας τι εδειξε. Επίσης στις ρυθμισεις τουMsi πήγαινε επελεξε το enable unofficial overclocking, και επελεξε επισης τις αλλες 3 επιλογες που εχει απο πανω constant voltage αν θυμαμαι καλα και αλλα..

Δημοσ.

εντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις το metro

άσε που το συγκεκριμένο έχει και benchmark και μπορείς να τσεκάρεις και τις επιδόσεις σου ή αποτελέσματα σε overclock 

απλά θυμήσου να περάσεις τουλάχιστον το πρώτο patch γιατί το παιχνίδι είχε πρόβλημα στην αρχική του μορφή 

• Like 1
Δημοσ.

metro έπρεπε να δοκιμάσεις που ζορίζει πιο πολύ και από fc3 και σίγουρα από crysis 3

έχει τύχει σε συμφορουμίτη να είναι σταθερός σε όλο το crysis 3 και μόλις έβαλε metro είχε αστάθειες και αναγκάστηκε να ρίξει συχνότητες

Για το bechmark του εχω αμφιβολιες ισως να ingame να εννοεις.. Παντως χθες με το far cry3 αν η καρτα δεν ηταν stable, μεσα σε 2 λεπτα επεφταν οι drivers.. Και το μετρο παιζει ανετα να ειναι το ιδιο, ισχυει.

Δημοσ.

@pro 

ingame έσκαγαν οι αστάθεις (στον phanispal αν θυμάμαι καλά) 

στο benchmark αν και τα fps πέφτουν αρκετά πιο χαμηλά από ότι στο πραγματικό παιχνίδι, νομίζω όχι 

πάντως το metro μόνο και μόνο λόγω του απαιτητικού bench αξίζει για να δοκιμάσει κανείς τη κάρτα του να δει τι ψάρια πιάνει, αλλά γενικά αξίζει και σαν παιχνίδι, οπότε δε θα πάει χαμένο να το περάσει στον υπολογιστή του 

αν δηλαδή έχεις μια τουμπανική κάρτα αξίζει για το eye candy, αλλά σε αντίθεση με το crysis 3 που είναι και πατάτα σαν παιχνίδι, στο metro ευχαριστιέσαι και gameplay 

για μένα ότι καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2013 

ΥΓ άμα το κατεβάσεις κάποια στιγμή Skr1ll3x, τρέξε ένα bench με αυτές τις ρυθμίσεις (που είναι τέρμα δεξιά στη φωτό)

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/mllfinaltest_zps2960ed83.png

Δημοσ.

Μα θα το περασω γιατι θελω να το παιξω κιολας, (αν και δεν εχω παιξει το πρωτο, ελπιζω να καταλαβω το story του δευτερου), αρκει να κατσω να ψαξω να το βρω γιατι εχω κατι καιρους ν ασχοληθω με "θειους" και torr3nts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...