Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ομορφοπαιδα.. Μετα απο απουσια μερων (λογων ολιγοημερων διακοπων), θελω να κανω μια ερωτηση..

Το οτι εχω +20% power limit και μου λεει 1,6v mvddc (@1,25v) πρεπει να με ανησυχει? 1,6v δεν ειναι πολυ? Μην εχουμε κανα θεμα αργοτερα και καψουμε καμμια φλατζα στο πουθενα.

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To gpuz σου εχει δυο ενδειξεις, το Vddc το οποιο ειναι το ρευμα του core και το MVddc το οποιο ειναι το ρευμα για την Memory. Υπαρχουν 7950 με 1.5V στο Mvddc η οποιες δεν πανε και πολυ ψηλα στο memory δλδ το πολυ 1550mhz,και είναι και αλλες σαν την δικια σου που εχουν 1.6V και πανε 1700+. Και τα ρευματα αυτα συνηθως δεν τα πειραζουμε γιαυτο και δεν το εχουμε πειραξει :P Δεν προκειται να σου μεινει η καρτα στο χερι μην ανησυχείς..

Δημοσ.

Ααα ακυρο.. Νομιζα οτι vddc επηρεαζεται απο το power limit που το χω στο +20%.. Επεσα εκτος τελειως..

Ρε Μητσο διδακτορικο εχεις κανει πανω στο θεμα vga oc? Ετοιμη απαντηση εχεις για ολα να πουμε..

Vote Prospector8 for VGA Section Mod.

Καλημερες!

Υ.Γ. Περασαμε και τους 13.8 beta χθες..

Δημοσ.

Αν βρω stability πανω απτο ήδη σεταρισμενο στο Afterburner "profile 2"(νουμερα υπογραφης), θα κανω πανηγυρια.

Το σιγουρο ειναι οτι @1200 στο valley εβλεπα artifacts σε Star Trek επιπεδο..

Αμα δε θελει, δε θελει που να χτυπιεμαι..

Δημοσ.

Ειχα διαβασει καπου οτι μερικοι με τους 13.8 ειχαν λιιιγο καλυτερο stability απο οτι ειχαν πριν, οποτε ενα +10 στο core ισως να το φτασεις :ο

Δημοσ.

1170/1700 not bad..

Παντως μετα απο αρκετο παιξιμο στο Crysis (περαν του οτι δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα σαν game), εχω φαει ακυρα crash σε πολυ ζορικες σκηνη..

Σε φαση που επειδη μου σπασε τα νευρα με τα ακυρα saves να κατεβαζω στα 1600 για να μαι σιγουρος οτι δε θα φαω τπτ ακυρο.

Αντε να το τελειωνω να συνεχισω κανα metro ή ν αρχισω κανα Tomb μπας κ καψουμε κανα κυτταρο.. Δεν επρεπε να τελειωσω το Far Cry πρωτο πρωτο.. Εθεσε τον πηχη πολυ ψηλα..

Δημοσ.

Δεν σ αρεσε? Αυτο ξεφευγε απτα ορια ενος παιχνιδιου.. Ταινεια ειχε αρχισει να μου θυμιζει.. Αφου ξενερωσα στο τελος, δε περιμενα οτι θα τελειωσει ετσι το story.. Πανω που κουτουπωσαμε το brunette της αγριας φυλης μας ριχνει τιτλους τελους? Jesus..

Να πιασω Tomb Raider ή MetroLL μετα το crysis? Και τα 2 με ψηνουν το ιδιο περιπου..

Δημοσ.

Δε ξέρω τι γίνεται με τους 13,8... Στο Tomb Raider παντως stability @1160/1700 δεν παιζει να κατσει πανω απο 30-40λεπτα.. Ούτε 1600 δεν καθεται 1-2 ωρες ολο και καποια πολυ βαρια σκηνη θα βρεθει να crashαρει.. Δεν ξερω αν ειναι λογο θερμοκρασιων, 70-75αρια βλεπω δεν βλεπω τιποτα τραγικο..

Rock stable ειμαι στα 1150/1550 και αμα το πιασει 1160/1600..

Εδω χθες εφαγα crash μετα απο 4 ωρες σερι.. ελεος

Περιεργο.. Να ταν κανα Crysis 3 το δικαιολογουσα.. αλλα Tomb Raider δε το βλεπω τοσο πολυ βαρυ οσο Crysis/FC3.

Και δεν ειναι οτι με ενοχλει το ολο θεμα μιας και διαφορα δε βλεπω απο 1100/1500 - 1160/1700.. Το ίδιο απολαμβάνω το παιχνιδι.. Ενα ριμάδι "γιατί" ομως με τρωει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...