qsis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 σε ούτε 5 ώρες το έβγαλα το crysis, αστεία μικρό.. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Far Cry 2 δεν εχω παιξει καν.. Πριν φτιαξω το μηχανημα που εχω τωρα μονο με mmoRPG ασχολιομουν, και πριν καει η 4870 vapor-x επαιξα ενα διαστημα Assasin Creed (το 2 νομιζω) και ολα τα FEAR (τα οποια τα τερματισα σε 1 βραδι σερι το καθε ενα, και ηταν τα πρωτα game μετα το Doom3 που μου καναν την τριχα να σηκωθει.. χεσιμο κανονικα!) BF3 επισης δεν εχω παιξει.. Αν εβρισκα κανα key για να παιζω στο multi θα το ξεκινουσα ανετα.. Καλημερα!
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αν θελεις επισημο χεσιμο,pampers κτλπα το παιχνιδι που δεν θα μπορεσεις να το παιξεις με κλειστα τα φωτα και δυνατο ηχο,ειναι το Amnesia.. Mark my words.. Αλλα θα βγαλεις και βιντεακι με τις αντιδρασεις σου οχι μλκιες
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλο game με καλα γραφικα ή μουφες? Αμα ειναι να το βαλω στην λιστα.. Για την ωρα φευγω σε 2 μερες για ενα 4ημερο ηρεμιας, και χαλαρωσης.. Μετα απ αυτο ερχονται τα plexi (σημερα θα τελειωσω το σχεδιο που θα μπει πανω) να τελειωσω απο την τελικη εικονα του 600Τ, και μετα λιωσιμο! 1
g8anos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οταν λεω stable για 1000/1350 εννοω μετα απο πολλες ωρες gaming, χωρις κολληματα... οχι αυτα τα αθλια benchmarks που σου δινουν την ψευδαισθηση οτι ειναι σταθερα, αλλα μετα στο game τρως το ακυρο σου... Δεν τσεκαρα ποσο ρευμα δινει το +10% του afterburner παντως +20% ειναι το max... αυτο θα το δοκιμασω οταν βαλω τον 140αρι ανεμιστηρα στο πλαϊ του κουτιου, (απο τον καινουργιο μηνα δηλαδη ) Σημαντικο για μενα προσωπικα ειναι να φτιαξεις custom γραφημα για την θερμοκρασια/ταχυτητα ανεμιστηρα, γιατι απο την μανα του μου φαινεται οτι υπολειτουργει.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τα γραφικα θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε ενδιαφερει πιστεψε με XD Με γριφους ειναι και να πατας pause ολη την ωρα Παιξτο και θα με θυμηθεις.. Καλα να περασεις man. Οταν λεω stable για 1000/1350 εννοω μετα απο πολλες ωρες gaming, χωρις κολληματα... οχι αυτα τα αθλια benchmarks που σου δινουν την ψευδαισθηση οτι ειναι σταθερα, αλλα μετα στο game τρως το ακυρο σου... Δεν τσεκαρα ποσο ρευμα δινει το +10% του afterburner παντως +20% ειναι το max... αυτο θα το δοκιμασω οταν βαλω τον 140αρι ανεμιστηρα στο πλαϊ του κουτιου, (απο τον καινουργιο μηνα δηλαδη ) Σημαντικο για μενα προσωπικα ειναι να φτιαξεις custom γραφημα για την θερμοκρασια/ταχυτητα ανεμιστηρα, γιατι απο την μανα του μου φαινεται οτι υπολειτουργει. Ανεβασε καμια εικονα απο gpuz ,να δουμε max vddc ποσο ειναι η καρτα?? Εχεις πολυ δρομο ακομα,1100 core εφυγες με 1.2V .
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 User define το χω και γω, και γενικοτερα παντα εχω τα fan σχεδον 10% παραπανω απτον αριθμο θερμοκρασιας, και ειμαι οκ... Πλαινο ανεμιστηρα καλυτερο θα ταν να μην εβαζες, δεν προσφερει και πολλα, ισα ισα που χαλαει το airflow του κουτιου.. Με 1-2 μπροστα να βαζουν και τους αλλους (πισω και κορυφη) να βγαζουν εισαι αρχηγος.. 1000/1350 ειναι για να προθερμενεται η 7950.. Δωσ'της πονο.. 1
Xero1991 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Για να δει κάποιος αν είναι η stable η κάρτα προτείνεται metro? πάντως το witcher 2 μια χαρά πάει
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Far Cry 3/ MetroLL ειναι απτα πολυ ζορικα, ισως και τα πιο ζορικα..
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οχι furmark.δεν υπαρχει λογος να τρεξει το furmark.
Xero1991 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Far Cry 3/ MetroLL ειναι απτα πολυ ζορικα, ισως και τα πιο ζορικα.. Οχι furmark.δεν υπαρχει λογος να τρεξει το furmark. Roger
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ισχυει το ξεχασα αυτο το φουτουριστικο..
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οχι furmark.δεν υπαρχει λογος να τρεξει το furmark. Μα γιατί;Άσε να τυρρανήσουν και το τροφοδοτικό λίγο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα