Ashmadia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Φιλε ashmadia καλη σου μερα! Μετα απο την πρωτη φορα που μου χες αναφερει σε παλιοτερα να κοιταζω τις λεπτομεριες στα post το ακολουθησα, οσο ηταν εφικτο με την βαμπιρισμο που ριχνα καθε βραδι. Το extreme hd preset μου κατεβασε παρα πολυ την αναλυση και δεν το αφηνε στα 1920x1080, και ουσιαστικα το μονο που αλλαζα εγω ηταν η αναλυση.. Τελος καλο ολα καλα, χωρις επιχειρησης διασωσης, χωρις rma, χωρις θυματα απωλειες και καντιλια.. Να πα να σας αναψω ολους μια λαμπαδα για την υπομονη που δειξατε και δεν με καντιλιασατε 2 βδομαδες τωρα.. Ας πουμε και κατι τραγελαφικο τωρα.. χθες το βραδι που εγραψα παραπανω "ολα οκ δλδ? εχει μεινει τπτ αλλο?" συνηδητοποιησα οτι τελειωσε το καψιμο με τους clockια, και λεω μεσα μου.. πω αυτο ηταν? τωρα παιχνιδια?". Σαν να ξενερωσα ενα πραγμα δλδ, ειχε αρχισει να μου αρεσει αυτο το καψιμο με τις μετρησεις και τα ψαξιματα.. Οπως παει η δουλεια θα βαλουμε αργοτερα μπρος στο εργαστηριο και τον 8350, να ρθουμε στα ισια μας.. Thnx για τα πονοκεφαλιασματα ολωνων και την απιστευτη βοηθεια/σχολια/tips/πριζωματα σε ολους και εναν εναν ξεχωριστα! Καλα εισαι, κ εγω την ιδια ξενερα ειχα με την δικια μου που ηταν easy mode. Απ την αλλη ανεβηκε τρελα, δεν εχω ξαναδιαβασει για 1285 core στην ΧΤ. (περιμενω νεους beta και φθινοπωρο για happy hour) Αντε συνχαρητηρια σου ειναι ξεκλειδωτη!! Και δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο αυτο ξερεις.. Ο Αρης δεν ανεβασε bench καλο με Tomb raider,οταν νοιωσει να βαλει τους 13.5 beta 2 και τρεξει στα 1150/1700 τα ξαναλεμε. Αστον να χαρει την καρτουλα του προς το παρων ASUS!!! Πολλες ειναι αρκετα ακριβες, αλλα για κατι τετοια αξιζει. Εκτος αν ειναι νεα μοδα να κλειδωνουν ολοι. εγω τα ανεμιστηρακια τα εχω βαλει χειροκινητα με το saphire trIXXX..... οταν φτανει τους 60 βαθμους τρεχουν στο 70% οταν φτανει τους 70 βαθμους τρεχουν στο 80% η μεγιστη θερμοκρασια στο αυτοματο που τα ειχα ηταν 72 βαθμοι θα δω αν μπορεσω με εναν φιλο μου να την αλλαξουμε bios γιατι δεν βλεπω να ξεκλειδωνει τα ρευματα απο την μια το gpu-z δειχνει 1.297 αλλα παλι δεν μπορω να ανεβασω ουτε core ουτε memory Χαλαρωσε το memory μεχρι και stock μη σου πω και δοκιμασε. (ειδικα αν δεν το χεις κανει μεχρι τωρα) Βρες το max στο core πρωτα, και μετα ασχολησου με memory. Επισης αν το gpu-z λεει 1.297 και βαζεις 1.3 τοτε εισαι ξεκλειδωτος. Ελπιζω να εισαι με 1.297V και +20% power limit. Επισης παρακολουθησε και vrm temps, οχι μονο gpu-temp.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εχουμε μιλησει με τον Criminal και ειναι πολυ περιεργο που ενω με 1.25V ειναι stable στα 1185core ενω με 1.3V βλεπει artifacts στα 1200... Λετε να δειχνει λανθασμένα το gpuz?? Λετε το 0.5V παραπάνω να μην κραταει το +15core??Τεσπα οχι πως εχει καποιο ιδιαίτερο νοημα αλλα for the records απλα. Αρης, για χαμηλες θερμοκρασιες και να εχεις και oc με ησυχια, φτιαξε ενα προφιλ με ρευμα 1.2 και τα αλλα 1100/1600 και πιστευω θα εισαι jet.
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μου πεταξε ενα πολυ ακυρο crash χθες μετα απο 2 ωρες Far Cry στα 1160/1700.. Μη γαμη! Τοσο πολυ ζοριστηκε? Ειχα αρπαξει βεβαια ενα τζιπακι και πηγαινα σα το διαολο οπου να ναι.. kamikaze! Καλημερα! Κατι ακουσα για Asus.. εε εε λιγα τα λογια σας για την wannabe Matrix μου ε! @Prospector Στα 1,3 και μενα τα ιδια κανει Δημητρη.. +40 πυρηνα και τρελαινεται στα artifacts ολο το valley.. @Criminal Το bios αν δεν ειναι official αλλαγη απο την Sapphire να ξερεις οτι θα σου βγαλει off την εγγυηση.. εχε το υποψην πριν κανεις τετοια αλλαγη.. εκτος και αν εχουν περασει τα 2 χρονια κ δν σε απασχολει η εγγυηση οποτε no problem.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ε πιστευω το νεοτερο της Sapphire θα εβαζε.. Παντως να ξερεις και για σενα εχει βγει πολυ νεοτερο bios απο την Asus και στην κανει boost edition (925/1250)
The__Blade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εχουμε μιλησει με τον Criminal και ειναι πολυ περιεργο που ενω με 1.25V ειναι stable στα 1185core ενω με 1.3V βλεπει artifacts στα 1200... Λετε να δειχνει λανθασμένα το gpuz?? Λετε το 0.5V παραπάνω να μην κραταει το +15core??Τεσπα οχι πως εχει καποιο ιδιαίτερο νοημα αλλα for the records απλα. Αρης, για χαμηλες θερμοκρασιες και να εχεις και oc με ησυχια, φτιαξε ενα προφιλ με ρευμα 1.2 και τα αλλα 1100/1600 και πιστευω θα εισαι jet. Μια πιθανότητα: με 1.3 v το συγκεκριμένο κομμάτι περνάει το max TDP πολύ πιο γρήγορα από ότι με 1.25 για αυτό βλέπει artifact. Μου πεταξε ενα πολυ ακυρο crash χθες μετα απο 2 ωρες Far Cry στα 1160/1700.. Μη γαμη! Τοσο πολυ ζοριστηκε? Ειχα αρπαξει βεβαια ενα τζιπακι και πηγαινα σα το διαολο οπου να ναι.. kamikaze! Καλημερα! Κατι ακουσα για Asus.. εε εε λιγα τα λογια σας για την wannabe Matrix μου ε! @Prospector Στα 1,3 και μενα τα ιδια κανει Δημητρη.. +40 πυρηνα και τρελαινεται στα artifacts ολο το valley.. @Criminal Το bios αν δεν ειναι official αλλαγη απο την Sapphire να ξερεις οτι θα σου βγαλει off την εγγυηση.. εχε το υποψην πριν κανεις τετοια αλλαγη.. εκτος και αν εχουν περασει τα 2 χρονια κ δν σε απασχολει η εγγυηση οποτε no problem. To Far Cry 3 είναι πολύ σκληρό με τα o/c. Μπορεί σε άλλα game να μην έχεις πρόβλημα και εκεί να πρέπει να μειώσεις ρολόγια.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Thanks για το info, ειναι πολυ πιθανο αυτο που ειπες.
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μια πιθανότητα: με 1.3 v το συγκεκριμένο κομμάτι περνάει το max TDP πολύ πιο γρήγορα από ότι με 1.25 για αυτό βλέπει artifact. To Far Cry 3 είναι πολύ σκληρό με τα o/c. Μπορεί σε άλλα game να μην έχεις πρόβλημα και εκεί να πρέπει να μειώσεις ρολόγια. Μπα γενικα δεν με εχει απογοητευσει μετα 1160/1700 στο Far Cry.. Απλα χθες εφαγε το ακυρο του μετα απο 2 ωρες.. Αυτο βεβαια που λες με βαζει σε σκεψεις να ανεβασω ρολογια για τα αλλα games Μια δοκιμη 1175 metroLL δεν θα με χαλαγε.. @Prospector φωτιες βαζεις.. Τωρα μου το λες αυτο? Πες λεπτομεριες τι κανουμε.. Νεο bios για +25 stock στον πυρηνα? Μακακιες δηλαδη.. Λες να ταβανιασω και +25 μ αυτο το bios? Με την εγγυηση εχουμε θεμα? Πως σκατα αλλαζει το bios? Πολλες ερωτησεις να περασεις ευχαριστα τα επομενα 10 λεπτα σου Μητσο (για να μαθεις να μην βαζεις φωτιες)
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κατσε να γυρισω σπιτι και θα δεις νουβελα που σου ερχεται 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ελα και ειναι ολο μου το απογευμα ελευθερο.. 4 η ωρα σπιτι, φαί, μπανιο, μια γυρα τα σκυλια να κατουρισουν κανα δεντρο, φοραμε στολες και μπαινουμε εργαστηριο..
The__Blade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κατσε να γυρισω σπιτι και θα δεις νουβελα που σου ερχεται Το metro LL στο έφερε ο θείος σου ή το πήρες καινούριο; To game παίζει άψογα αλλά δεν τρέχει το bench.
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν αναφερεσαι σε μενα Blade ο "θειος" το φερε, και τρεχει και το Bench κανονικοτατα
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οπως εισαι κατεβασε το τελευταιο update του metro, το 1.0.0.4 πρεπει να ειναι, το οποιο θα σου εχει μεσα και αλλο φακελο με το crack. Ουτε εγω ειχα ποτε θεμα με το metro ll. Uninstall και περνατο ξανα σωστα, ή "αγορασε" αλλο torrent
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αρη κατσε παιξε χαλαρα τα παιχνιδια σημερα,και θα κατσουμε αλλη μερα για τα BIOS γιατι παιζει και να εχεις πιο χαμηλα ρολογια απο αυτα που εχεις τωρα. Βγαλε την στολη μην σκασεις,και θα σου πω ποτε θα την ξαναφορεσεις :>
criminal87 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εγω που εχω κενο μεχρι το σαββατο ....για πειτε τι τεστ να κανω....εκτος και εντος καρτας....ειτε σε cpu....ειτε σε παιχνιδια....εχω χρονο
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κάνε κάποιο συγκρίσιμο με των παιδιών από προηγούμενες σελίδες ή στο http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-508
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα