Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν φυγω απτο μαγαζι θα παω να δω τι γινεται, και θα γραψω παλι εδω..

Πανω που φρικαρα με τα απιστευτα γραφικα του Crysis3 εφαγα την ηττα του αιωνα γιατι μου crashare καθε 3 λεπτα που ετρεχα το game.. Ελεος

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπετε γιατι ειπα να ασχοληθει με το MSI?? Την εφαρμογη της Asus δεν την γνοριζουμε ωστε να του πουμε πηγαινε εκει και κανε αυτο, δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη εφαρμογη αλλα οτι ειναι πιο ευκολο και κατανοητο με το Msi.. Δες στις ρυθμισεις της asus tweak αν εχει καμια επιλογη για unlock voltage ή enable overclocking ή κατι τετοιο..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο θελω να δω. Αν δω οτι τρωω ακυρο απο GPU Tweak να παω στο MSI? Περιεργο ομως, πως γινεται το MSI να ξεκλειδωνει ρευμα μιας κλειδωμενης καρτας? (αν ειναι οντως κλειδωμενη)

Δημοσ.

αν είναι κλειδωμένα (κανονικά κλειδωμένα)  τα ρεύματα δε μπορείς να τα ξεκλειδώσεις με καμιά εφαρμογή, εκεί θα πρέπει να βρείς άλλο bios 

το πιο πιθανό όμως είναι να ξεκλειδώνουν και σίγουρα θα μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή της asus, απλά σε αντίθεση με το afterburner δε την έχουμε δουλέψει οι περισσότεροι

εγώ πχ έχω να τη δω 3-4 χρόνια σε φίλο κιόλας

ενώ afterburner λίγο πολύ όλοι έχουμε δουλέψει και ας μην είχαμε msi 

Δημοσ.

Αν δεν βρουμε την λυση στο Asus tweak, τοτε θα δουμε τα ορια του voltage στο Msi και εχει τα ιδια ορια με της asus τοτε εισαι full voltage locked και το oc θα ειναι ελαχιστο αν οχι μηδαμινό. Dont worry, περιμενουμε να μας πεις τι θα σου δειξει και θα πραξουμε αναλογα.

Δημοσ.

Ετοιμαστε κατι να φατε παιδες γιατι 4μιση φευγω απτο μαγαζι οποτε λιγη υπομονη por favor. Ελπιζω να μην ειναι full locked.

Υπηρχε επιλογη στα OC options που ελεγε κατι για voltage, αλλα δεν θυμαμαι αν το πατησα, ή αν το πατησα αν μου ανεβασε το "ταβανι" στην μπαρα gpu voltage. Ειδωμεν μολις παω σπιτι

• Like 1
Δημοσ.

Αν πατησεις την κλειδαρια που ειναι στο ρευμα και στο core τι θα γινει?

τα ξε-κλειδωνει για να μπορει να τα αλλαξει.. Απ τα settings παρ ολα αυτα μπορει να υπαρχει επιλογη για unofficial overclocking limits, οπως στο afterburner. Εκει μπορει να βρει και κατι για την ταση, απο το main παραθυρο δεν νομιζω οτι θα βρει κατι ετοιμο απο αυτα.

Δημοσ.

Η κλειδαρια ειναι για να αλλαζουν και τα 2 ταυτοχρονα οταν αλλαζω κατι απτα 2.

Παρτε κι αλλες pic απτα settings.

bmkf.jpg

zv02.jpg

nj6p.jpg

Ναυαγιο η δουλεια?

Δημοσ.

Δοκιμασε το afterburner που ειναι δουλεμενο (τελευταια εκδοση beta, ετσι) για να καταληξουμε. Μεχρι τωρα δειχνει κλειδωμενη, ομως αυτο οταν μπορεις να πειραξεις το power limit ειναι σχετικο. Μπορει να χρειαστει λιγο καλο tuning αλλα και θα κανεις oc και θα βρεις το stable σου. Η δικη σου ειναι boost εκδοση?

Δημοσ.

Top εκδοση.. Overclocked απτο εργοστασιο στα 900 λεει.

Δηλαδη να απεγκαταστησω το GPU Tweak και να κατεβασω afterburner?

Δημοσ.

[offtopic]

Συγγνώμη για το offtopic αλλά επειδή και εγώ νομίζω ότι έχω κλειδωμένα ρεύματα στην 7870 tahiti le. Στην εικονα που εβαλα το μονο που με αφηνει να πειραξω ειναι το power limit ενω το core voltage ειναι γκριζο. Αυτο σημαινει οτι ειναι κλειδωμενη; Επίσης στο γράφιμα στο κοκκινο πλαίσιο γιατι ανεβοκατεβαίνει η μπαρα; Εκεινη την στιγμή έτρεχε το valley. Μήπως παθαίνει throttlling λόγω θερμοκρασιών;

post-110810-0-37113400-1373755289_thumb.png

[/offtopic]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...