Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-242433-0-89897800-1374499073_thumb.jpg

αυτο ειναι το στοκ της καρτας

1050

1500

post-242433-0-85096400-1374497337_thumb.jpg

για σιγουρια εβαλα 1.295 volt

1185 core clock

1590 memory clock

θα τα ανεβασω λιγο ακομα να δω πως παει γιατι αλλο στα bench αλλο στο tomb

post-242433-0-20773600-1374498015_thumb.jpg

αυτο το τελευταιο ειναι με 

1200

1600

• Like 1
Δημοσ.

εμ...βασικα... ΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ !! ΞΕΚΙΝΑ  :devil:

Ρε ανθρωπε να μου την τερματισεις θες?

Στα 1,25 δεν φαινεται αν ειναι ξεκλειδωτη? Αφου GPUtweak με κλειδωνει στα 1,15

MSI μεχρι 1,3 μ αφηνει να δωσω παντως.. Το θεμα ειναι μην την παρω παραμασχαλα.

Criminal ξεκινα το gaming!

Δημοσ.

Ποιος σου λεει μωρε οτι για 10seconds 1.3 ρευμα θα ειχες προβλημα?? Λες να σου προτεινα κατι το οποιο θα εβαζε σε κινδυνο την καρτα σου?? Πατας apply με 1.3V ανοιγεις gpuz, κοιτας ποσο πηγε τοVddc και το κλεινεις, οχουυ :P Οι Nvidiakides φταινε για ολα, i know :D

Δημοσ.

post-242433-0-41103600-1374514526_thumb.jpg

το τελικα εφτασε

απο οτι καταλαβα σταθερα ειμαι στα

1185

1590 maximum

αλλα οταν θα παιζω θα την εχω 1185 και 1550 για να ειμαι σιγουρος ετσι κι αλλιως ελαχιστα frame χανω ...δεν θα την τερματισω !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ετρεξα 1 run Valley ετσι... Ειδα καμποσα artifacts βεβαια..

Ελπιζω να μην την φρικαρα πολυ και να χουμε θεμα για ενα run, θα σε παρω στο κυνηγι..

2qrt.jpg

oy.gif

yuj.gif

Δημοσ.

Αντε συνχαρητηρια σου ειναι ξεκλειδωτη!! Και δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο αυτο ξερεις.. Ο Αρης δεν ανεβασε bench καλο με Tomb raider,οταν  νοιωσει να βαλει τους 13.5 beta 2 και τρεξει στα 1150/1700  τα ξαναλεμε. Αστον να χαρει την καρτουλα του προς το παρων :P

Δημοσ.

ξερει κανεις αν την κανω αλλαγη το bios μηπως θα ξεκλειδωσει???γιατι στα 1.3 volt....δεν βλεπω διαφορα στο core clock

Δημοσ.

Αφού είναι και ξεκλείδωτη...Και η μνήμη της πάει και ψηλά.

Μου μυρισε λιγη ειρωνια, αλλα δεν ξερω γιατι.. :-(

Μπορει να καταλαβα και λαθος ειναι περιεργη ωρα..

Δημοσ.

Sorry τοτες! Αλλα και παλι δεν καταλαβα τι και πως το εννοουσες.. Σαν να λειπει κατι απο την προταση για να βγαλει νοημα.. Με μπερδεψαν τα πολλα "και" :wacko:

Οσων αφορα τα 1200/1700 @1,3.. Πολλα artifacts στο Valley.. Το 1200 stable δεν το ψηνει απτη μανα της αυτη η καρτα..

Δημοσ.

Εμ ειδες ειναι κακια η ωρα.. πεταει artifacts το κεφαλι μου, και δεν τα πιανω.. Ναι ισχυει παραπονο μηδεν, ισα ισα..

Ισως ενα μικρο παραπονο για τον πυρηνα που θα μπορουσε να μας κανει την καρτα "one of a kind", αλλα δεν το ψησε..

Κανω σκεψεις τωρα να κανω ενα profile στο MSI αθορυβο τελειως.. ισα ισα τα factory boost που να μην ανεβαινουν παραπανω απο 40-50% τα φουρφουρια εν ωρα βραδινου game.. Πολλες οι επιλογες κ εχω λαλισει!

Το οτι ειναι ξεκλειδωτη ομως.. δηλαδη παει μεχρι 1,3.. τι το καλο προσφερει? Εφοσον και ρισκο ειναι, και δεν μπορεις να ανεβεις ψηλοτερα.. 1200 πχ δν παιζει να πατησω stable.

Δημοσ.

εγω τα ανεμιστηρακια τα εχω βαλει χειροκινητα με το saphire trIXXX.....

οταν φτανει τους 60 βαθμους τρεχουν στο 70%

οταν φτανει τους 70 βαθμους τρεχουν στο 80%

η μεγιστη θερμοκρασια στο αυτοματο που τα ειχα ηταν 72 βαθμοι

θα δω αν μπορεσω με εναν φιλο μου να την αλλαξουμε bios γιατι δεν βλεπω να ξεκλειδωνει τα ρευματα

απο την μια το gpu-z δειχνει 1.297 αλλα παλι δεν μπορω να ανεβασω ουτε core ουτε memory

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...