Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Catalyst version 13.4 Εχω ενα κατεβαστηρι ανοιχτο... επηρεαζει καθολου αυτο? 1175/1700
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οχι δεν επιρεαζει καθολου... Λοιπον εισαι ΚΟΜΠΛΕ!! ΜΕ τους 13.5 beta 2 οτι αποτελεσμα βγαλεις, υπολογισε +6% και εισαι αρχοντας. Εφυγα εγω γιατι το πρωι δουλευω.. Δλδ τοσο καιρο μας εδειχνες με αναλυση 1200p αντι 1080p που σου λεγαμε εμεις ε???? ?καλα καταλαβα??
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οχι.. 1920x1080 16:9 το βαζω στα benches.. απλα καποια πατατα θα χει γινει παλι με τις ρυθμισεις στο Tomb.. Και γω δουλευω το πρωι αλλα λεω να το τραβηξω λιγο ακομα.. Πα να δω τη γυναικα κι επιστρεφω..
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οχι.. 1920x1080 16:9 το βαζω στα benches.. απλα καποια πατατα θα χει γινει παλι με τις ρυθμισεις στο Tomb.. Και γω δουλευω το πρωι αλλα λεω να το τραβηξω λιγο ακομα.. Πα να δω τη γυναικα κι επιστρεφω.. Το θεμα του Tomb ειναι καθαρα θεμα driver. Βαλε καποια στιγμή αυτους που σου λεω και θα δεις τι ωραια record που θα σπασεις
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Θα τους βαλω καποια στιγμη.. Εχει μεινει κατι αλλο να φορτωσουμε στο εργαστηριο? Μετα απο 19 σελιδες βρηκαμε ακρη? Η καρτα ειναι οκ? Απ οτι βλεπω μονο 1160 ειμαι σταθερος παντου.. Benches τρεχω και με 1185 αλλα in game δεν!
criminal87 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Επειδη ακομα δεν κατεβηκε το Metro, ειπα να κατεβασω Heaven. Ετρεξε απολυτα smooth.. αν και το χα σε αναλυση 1920x1080.. Ενω η δικια μου ειναι 1920x1080 16:10. Στο πρωτο screen ειναι με disabled tesselation ενω στο δευτερο το χω στο extreme. Πειτε αν κανω κατι λαθος να διορθωσω και να ξανατρεξω. Και αν ειναι ν ανεβασω ρολογια στο afterburner απο οτι βλεπω εδω περα δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο 7970 ο πυρηνας στα 1050 η μνημη στα 1500 (6000 συνολο) απειραχτη χωρις OC Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20130721_0304aaa.html
Ashmadia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Χαιρομαι που επιτελους βρηκες μια ακρη, και η asus σαν υλοποιηση δεν απογοητευσε στο θεμα του oc! Προφανως η προηγουμενες προσπαθειες με παλιους drivers και παλια version στα utilities σε χαντακωσαν. Τωρα για το valley θα σου προτεινα κατεβασμα ξανα (σου εχω στειλει ηδη link πιο πισω) και reinstall. Επισης χρησιμοποιησε το preset Extreme HD. Αν τρεξει ετρεξε, αν οχι κατσε και παιξε FarCry να ζηλευει. Γαμω τα κεφαλια μας ρε φιλε.. Εμενα το χε clickαρισμενο απτη μανα του.. Και πως μου κοψε τωρα να πατισω στα settings να δω τι δειχνει.. Εχουμε στησει ολοκληρη επιχειρηση της Delta Force να πουμε και δεν checkarαμε τα πιο απλα.. Θα μας παρουν με τις πετρες Μητσο! Αι στον Βελζεβουλη γαμω! @1180/1700 και το uTorrent ανοιχτο γιατι αγοραζω απτον Θειο (δεν ξερω αν επηρεαζει καθολου τα fps αυτο) Εκοβα το τσουτσουνι μου οτι παλι μλκεια με τις ρυθμισεις θα επαιζε.. Ε μα δε γινεται ρε φιλε να ειναι FC3 κομπλε, MetroLL κομπλε, Heaven αστερι, και να μας κρεμαει ενα Valley χωρις λογο.. Να σου πω.. Να ακυρωσω την επιχειρηση διασωσης της 7950 στο αλλο pc γιατι με ιδρωσε η διαδικασια μονο που διαβασα τα steps ? Να την ακυρωσεις φιλε Αρη, ολα οκ! Μια τελευταια συμβουλη, (προκυπτει απ τα quotes) παρατηρητικοτητα και προσοχη! Οπως σου χα γραψει και πιο παλια να μην αγνοεις τιποτα! Καλοδουλευτη η καρτα φιλε, αστα test και πιες της το αιμα επιτελους. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Φιλε ashmadia καλη σου μερα! Μετα απο την πρωτη φορα που μου χες αναφερει σε παλιοτερα να κοιταζω τις λεπτομεριες στα post το ακολουθησα, οσο ηταν εφικτο με την βαμπιρισμο που ριχνα καθε βραδι. Το extreme hd preset μου κατεβασε παρα πολυ την αναλυση και δεν το αφηνε στα 1920x1080, και ουσιαστικα το μονο που αλλαζα εγω ηταν η αναλυση.. Τελος καλο ολα καλα, χωρις επιχειρησης διασωσης, χωρις rma, χωρις θυματα απωλειες και καντιλια.. Να πα να σας αναψω ολους μια λαμπαδα για την υπομονη που δειξατε και δεν με καντιλιασατε 2 βδομαδες τωρα.. Ας πουμε και κατι τραγελαφικο τωρα.. χθες το βραδι που εγραψα παραπανω "ολα οκ δλδ? εχει μεινει τπτ αλλο?" συνηδητοποιησα οτι τελειωσε το καψιμο με τους clockια, και λεω μεσα μου.. πω αυτο ηταν? τωρα παιχνιδια?". Σαν να ξενερωσα ενα πραγμα δλδ, ειχε αρχισει να μου αρεσει αυτο το καψιμο με τις μετρησεις και τα ψαξιματα.. Οπως παει η δουλεια θα βαλουμε αργοτερα μπρος στο εργαστηριο και τον 8350, να ρθουμε στα ισια μας.. Thnx για τα πονοκεφαλιασματα ολωνων και την απιστευτη βοηθεια/σχολια/tips/πριζωματα σε ολους και εναν εναν ξεχωριστα! 3
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αυτο το feeling οταν ψαχνεις να βρει το maximum της απόδοσης του αντικειμένου που αγορασες Οσο αφορα τον 8350,δυστηχως εκει θα απουσιαζω διοτι οι γνωσεις μου στους Fx επεξεργαστες ειναι λιγες, αλλα θα σου προτεινα τον Adtakhs για οποιαδήποτε απορια σου, ειναι μανουλα σαυτα
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) απο οτι βλεπω εδω περα δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο 7970 ο πυρηνας στα 1050 η μνημη στα 1500 (6000 συνολο) απειραχτη χωρις OC Αδερφε μου καλημερα και σε σενα.. Επειδη οπως και εγω ετσι και εσυ ειμαστε ερασιτεχνες στο θεμα OC.. Και το screenshot το δικο μου που εκανες παραθεση ειναι με Tesselation Disabled.. Πρεπει να το βαλεις στο Extreme για να βγουν τα νουμερα με βαση τις ρυθμισεις που εχουν ολοι.. Και μενα εκεινο το screenshot ηταν απτα πρωτα, και ηταν λαθος (ειχα και εγω tesselation disabled). Αν εχεις ορεξη, μερακι, ενα μεγαλο κουτι Nescafe σπιτι, και νευρα με αντοχες, διαβασε αναλυτικα ολο το topic (και τις 19 σελιδες), και ακολουθα step by step ολα οσα πρεπει να κανεις για να δεις που τερματιζει η καρτα σου. Σε αυτο το topic θα βρεις ΟΛΑ τα fail που μπορεις να φας και τους λογους που εχουν προκληθει. Δοξαση ο Θεος εκανα καθε μαλ*κια που υπηρχε, απο λαθος driver μεχρι λαθος ρυθμισεις στα προγραμματα για OC, και λαθος ρυθμισεις σε Benchtools. Η 7970 stock με την 7950 stock δεν εχουν μεγαλες διαφορες, και στο ματι ειναι ανυπαρκτες, οπως και η 7950 που ειχα πριν 2 βδομαδες με την 7950 max OCed που εχω τωρα στο ματι δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα.. Την ιδια απολαυση εχω στα game, με την μερα που εκανα το πρωτο boot στο PC. Ολα αυτα που βλεπεις εδω αποτελουν κομματι "prestige" και γοητρου, απ'τη στιγμη που οι περισσοτεροι απο μας παιζουμε σε 1 monitor 23αρι ή 24αρι.. Αν παιζαμε με πολλα monitors τοτε θα βλεπαμε οντως διαφορες στο ματι και οχι απλα σε νουμερα.. Εδω ειναι τα τελικα μου νουμερα.. Asus 7950 DirectCU Top v.2 OCed @ 1160(core)/1700(memory)/1,25v (voltage) 100% stable Επισης ενα σημαντικο κομματι που πρεπει να σου αναφερω ειναι οτι, άλλο τα Top (maxed out) νουμερα που μπορεις να βγαλεις, και άλλο τα Stable (σταθερά) νουμερα που μπορεις να βγαλεις. -Maxed out ρολογια μπορεις να βγαλεις με πολλους μικρους τροπους, αλλα ειναι και ρισκο αλλα και δεν προσφερει τιποτα εκτος το "κοντραρισμα" στο forum με τα νουμερα αλλωνων. -Stable νουμερα ειναι αυτα που θελουν ιδρωτα, και ειναι αυτα με τα οποια θα παιζεις games χωρις να σε ενοχλησει κανενας Θεος και δυναμη.. αυτα οπως προειπα θελουν υπομονη, νευρα, και ιδρωτα.. καθως εκτος τα benchmark πρεπει να παιζεις και βαρια games για να σιγουρευτεις οτι παταει γερα στα ποδια της η καρτα και δεν crashαρει ακομα και μετα απο πολλες ωρες gaming. Αυτα απο μενα να τα διαβασεις να καταλαβεις πανω κατω σε γενικες γραμμες τα βασικα.. Απο κει και περα αν μπεις σε αυτο το τρυπακι, εδω ειμαστε να βοηθησουμε, πρωτα απ'ολα οι βετερανοι του θεματος που βοηθησαν και εμενα μεχρι αηδιας, αλλα και εγω με αυτα τα λιγα που εμαθα αυτες τις 2 βδομαδες που τα χω φρεσκα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2013 από Skr1ll3x 1
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Και σε βαρια παιχνιδια μπορει να δει διαφορα στο ματι, και μην ξεχνας οτι θα σε βοηθήσει και στα μελλοντικα παιχνιδια να τα παιζεις ποιο ανθρώπινα.. Κατσε να βαλεις φιλτρακια στα παιχνιδια τυπου 2xMSaa ή 4x και θα σου πω εγω
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ναι ρε παιδι μου αλλα κατα βαση, δεν ειναι κατι το τοσο τραγελαφικο που θα δεις την θεοτρελη διαφορα, το game σου παλι θα το κανεις σε αψογα επιπεδα.. Η τρελη διαφορα θα ειναι να χωνεις τη μουρη σου στα βυζια της Lara Croft και να μυριζεις την ιδρωτιλα της μετα απο 5 ωρες τρεξιματος στα ορη και τ αγρια βουνα.. Μπορεις να το κανεις αυτο? Τοτε ναι θα εχει διαφορα! Αλλιως μιλαμε απλα για προσθηκη "φιμε" καλυψης στα παραθυρα ενος Yugo. 2
criminal87 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 καλημερα παιδια...εχω για φαγωμα μερικες ωρες σημερα....ξεκιναω απο το διαβασμα των 18 σελιδων....θα την παω στα τερμα την καρτα!!! παιδια ενω εχω την saphire 7970 vapor-X Ghz edition το msi afterburner μου την διαβαζει msi r7970 lighting BE μηπως καταλαβαινει οτι εχω παρομοια καρτα? και κατι αλλο γιατι δεν μπορω να πειραξω το core voltage??δεν μ αφηνει
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Tomb raider αγοραστηκε??? Ωραιος παντως ,σε καλο δρομο ειμαστε. Msi παιχτηκε τελικα?Παρε και τις ρυθμισεις Πηγαινε στις ρυθμισεις και βαλε οτι βλεπεις στη εικονα. Γιατι σου δειχνει lighting δεν καταλαβαινω.. Ποια εκδοση εχεις?
criminal87 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 7970 Vapor-X GHz edition core clock---->1050 (stock)----->1180 (OC) memory clock---->1500 (stock)---->1575 (OC) το memory δεν ανεβαινει αλλο γιατι crasharei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα