Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει 2ο pc σπιτι, αλλα ειναι 4ετιας core 2 duo.. Να κοτσαρω εκει την καρτα γραφικων εννοεις? Παλια mobo και το τροφοδοτικο πρεπει να ναι 450αρι..

Δημοσ.

Ουυυ μια χαρα θα εισαι.! Βαλε εκει τους 13.5 beta 2 drivers και μετεφερε τον σκληρο που εχεις μεσα το tomb raider στο 2ο pc. Η καρτα παντα να ειναι στοκ, και τρεχεις σε 1080p valley και tomb raider ultimate settings/ultra shadows/Tressfx (το αποτελεσμα πρεπει να ειναι γυρω στα 50fps). Για να δουμε

Δημοσ.

Well.. Χμμμ... :P θα ξερουμε οτι θα ευθύνεται αλλο part εκτος απο την καρτα, πραγμα καλο :P

Αρη πριν μεταφερεις την καρτα στο αλλο pc:

-Βαζεις τα updates που σου εστειλα για τον 8350

-Βγαζεις με τον Amd Uninstaller οποιον driver εχεις πανω και βαζεις τον 13.5 beta 2.

-Κατεβαζεις το Hw Monitor, και το αφηνεις να τρεχει απο πισω.

-Η καρτα να ειναι σε στοκ, πήγαινε στο Msi και πατα το κουμπι reset. Τρεχεις ενα valley 1080p extreme, και ενα tomb raider ultimate settings, ultra shadows/Tressfx.

-Ποσταρεις αποτέλεσμα Valley και Tomb raider και οτι εδειξε μετα απο ολα αυτα το Hw Monitor.

Και μετα ξεκινας διαδικασιες μεταφορας καρτας γραφικων κτλπα..

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ναι πολυ χλωμο να γινει αυτο γιατι θελει πολυ ωρα πανω στο pc πραγμα που δεν διαθετω αυτο τον καιρο.. Αν βρω χρονο σας λεω.. Ασε που δε με ψηνει να βρω οτι καποιο hardware ειναι ελλατωματικο! Θα τραβαω τα βυζια μου..

Ακομα δεν ειμαστε σιγουροι αν η καρτα ειναι οκ ή οχι εξαιτιας του valley και του Tomb??? Ωφου με εχετε κανει νευρικο!

Δημοσ.

Well.. Χμμμ... :P θα ξερουμε οτι θα ευθύνεται αλλο part εκτος απο την καρτα, πραγμα καλο :P

Αρη πριν μεταφερεις την καρτα στο αλλο pc:

-Βαζεις τα updates που σου εστειλα για τον 8350

-Βγαζεις με τον Amd Uninstaller οποιον driver εχεις πανω και βαζεις τον 13.5 beta 2.

-Κατεβαζεις το Hw Monitor, και το αφηνεις να τρεχει απο πισω.

-Η καρτα να ειναι σε στοκ, πήγαινε στο Msi και πατα το κουμπι reset. Τρεχεις ενα valley 1080p extreme, και ενα tomb raider ultimate settings, ultra shadows/Tressfx.

-Ποσταρεις αποτέλεσμα Valley και Tomb raider και οτι εδειξε μετα απο ολα αυτα το Hw Monitor.

Και μετα ξεκινας διαδικασιες μεταφορας καρτας γραφικων κτλπα..

Δημοσ.

Ρε τσακαλια επειδη θα τα τραβιξω τα βυζια μου και ειναι κριμα.. Το Valley το τρεχετε με vSync ή χωρις?

Την 24αρα Dell εχω.. 1980x1200 στα 60hz rate.. Με κοβει το vSync! Helloooooo!

Δημοσ.

Λολ ουτε καν ηξερα πως υπηρχε εκει... οποτε αποκλιεται να σου ηταν ανοιχτο... Εννοειται πως πρεπεινα ειναι κλειστο,τρεχεις απλα Extreme hd,πατας μετα F9 και εισαι αρχοντας. Nα κοιτα ποσο θα βγαλεις τωρα..

Δημοσ.

Γαμω τα κεφαλια μας ρε φιλε.. Εμενα το χε clickαρισμενο απτη μανα του.. Και πως μου κοψε τωρα να πατισω στα settings να δω τι δειχνει..

Εχουμε στησει ολοκληρη επιχειρηση της Delta Force να πουμε και δεν checkarαμε τα πιο απλα.. Θα μας παρουν με τις πετρες Μητσο!

Αι στον Βελζεβουλη γαμω!

qpud.jpg

@1180/1700 και το uTorrent ανοιχτο γιατι αγοραζω απτον Θειο (δεν ξερω αν επηρεαζει καθολου τα fps αυτο)

Εκοβα το τσουτσουνι μου οτι παλι μλκεια με τις ρυθμισεις θα επαιζε.. Ε μα δε γινεται ρε φιλε να ειναι FC3 κομπλε, MetroLL κομπλε, Heaven αστερι, και να μας κρεμαει ενα Valley χωρις λογο..

Να σου πω.. Να ακυρωσω την επιχειρηση διασωσης της 7950 στο αλλο pc γιατι με ιδρωσε η διαδικασια μονο που διαβασα τα steps ?

• Like 4
Δημοσ.

OMG ΩΡΑΙΟΣ!!!!! ΑΨΟΓΟΣ!!! Τωρα που εισαι ζεστος τρεξε tomb raider 1150/1700 με τις ρυθμισεις που εχουμε. Τρεχαα πριν αλλαξει γνωμη η καρτα!!!

Κανε απλα το bench του tomb raider...ΑΠΛΑ! Ο_Ο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...