Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αψογος και κατατοπηστικοτατος! Σε εχω αναφερει στον "ευχαριστηριο λογο" στο OC section που εβαλα τις μετρησεις. 1000thnx για τα tips και πανω απο ολα για το πριζωμα πανω στην στιγμη που ειπα "να πα να μαμηθει τ αφηνουμε ολα default". Και γω κατι τετοιο σκεφτομουν να κανω ενα profile και να το τρεχω μονο στα games, απλα δεν ηξερα αν θα ταν αναγκαιο να κανω ενα πιο χαμηλο προφιλ για να μην την ζοριζω. Οπα τωρα το τσιμπησα αυτο (sorry ειμαι με 3 ωρες υπνο μονο).. Τι εννοεις η 7970 με βλεπει με κυαλια.. Πιο πανω ειμαι απο 7970 με αυτα τα νουμερα? (sorry αλλα δε γνωριζω τα factory clocks της καθε καρτας γι αυτο ρωταω) Επισης και το αλλο που ειδα οταν διαβασα 2η φορα το τελευταιο σου post. 1700 ειναι η μεγαλυτερη μνημη σε 7950 εδω τριγυρω? (στο forum)? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι υπαρχουν και ατομα με 1750αρες κτλ.. Α ρε πυρηνα, μας κρεμασες λιγο κατω απτα 1200. Κριμα. (μηπως αν κατεβαζα μνημες και ανεβαζα πυρηνα να δουλευε? παω με αναλογικο τροπο σκεψεις τωρα δεν ξερω αν στεκει αυτο που λεω) Αν δεν κανω λαθος, αμα κανω να με διορθωσει καποιος, η 7970ghz εχει ρολογια 1050/1500,δλδ στο Μετρο θα βγαζει περιπου 51fps με ρυθμισεις σου. Ποιο ατομο ειδες που να ειχε 7950 και ειχε και υψηλο memory!?? Μηπως ηταν καμια 680,μηπως ηταν καμια με υδροψυξη?? Τεσπα εμενα δεν εχει πεσει το ματι μου σε καποιον τουλάχιστον. Κοιτα να δεις αμα θελεις τοσο πολυ το 1190-1200,μπορεις να βαλεις το ρευμα 1.3V αλλα θα το κανεις μονο για tests και benchmarks Ριξε ενα 1190/1700,+20 power, 1.3V, 90% βαλε manually να τρεχουν τα fans και τρεξε ενα run Μετρο και πες μας τι εγινε. (ναι εισαι δουλεια και θα το κανεις μολις γυρίσεις, ye ye ) Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια man, anytime, οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε xD 2
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 σε νιώθω... δεν δοκίμασα παραπάνω να σου πω την αλήθεια.. θερμοκρασίες σε αυτα τα ρολογια αστο.... πικρα .. a/c και 80 βαθμους se 100% load. κανει και σαν ελικόπτερο. εχω με ενα ανεμιστηρα δεν έβγαινε τοτε το bugdet. αλλα στα 1100/1500 που παίζω συνήθως ειμαι σε bf3 multi στους 71. θορυβο αισθητο αλλα οχι κατι τρελο ισως κοιτάξω καμια arctic cooler να ηρεμισω Εμενα παλι σε αυτα τα ρολογια σε δωματιο αρκετα ζεστο για την εποχη (χαλια μονωση) και χωρις a/c ηταν 61-64C καρφωμενο, με κανα 2 στιγμες (την ωρα του loading αν δεν κανω λαθος) να βαραει 69C. Τα φουρφουρια στο auto ηταν γυρω στο 68-69% μονιμα, και ηταν αισθητος ο ήχος χωρις ομως να ενοχλει. Δεν φοραω headset εν ωρα game, εχω μεγαλα ηχεια, και σε χαμηλο volume παλι δεν μου κανε ιδιαιτερη αισθηση ο ηχος απτα φουρφουρια. Κριμα γμτ.. να ταβανιαζει στα ρολογια και να χει αρκετα ακομα να δωσει σε θερμοκρασια και φουρφουρια. Να τονισω οτι ολα τα ρολογια/temps/fans τα παρακολουθω με Aida64 στην lcd οθονη του g19 οποτε εχω monitoring καλο εν ωρα game (props to vagenrider για την ιδεα). 1
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 @ipath dualX ή VaporX εχεις? Την εχεις καθαρισει απο σκόνη καθολου?
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αν δεν κανω λαθος, αμα κανω να με διορθωσει καποιος, η 7970ghz εχει ρολογια 1050/1500,δλδ στο Μετρο θα βγαζει περιπου 51fps με ρυθμισεις σου. Ποιο ατομο ειδες που να ειχε 7950 και ειχε και υψηλο memory!?? Μηπως ηταν καμια 680,μηπως ηταν καμια με υδροψυξη?? Τεσπα εμενα δεν εχει πεσει το ματι μου σε καποιον τουλάχιστον. Κοιτα να δεις αμα θελεις τοσο πολυ το 1190-1200,μπορεις να βαλεις το ρευμα 1.3V αλλα θα το κανεις μονο για tests και benchmarks Ριξε ενα 1190/1700,+20 power, 1.3V, 90% βαλε manually να τρεχουν τα fans και τρεξε ενα run Μετρο και πες μας τι εγινε. (ναι εισαι δουλεια και θα το κανεις μολις γυρίσεις, ye ye ) Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια man, anytime, οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε xD Δεν ειμαι σιγουρος, απλα ετσι νομιζα οτι λογικα θα υπαρχουν αρκετοι με 1750.. Οχι οχι δεν το θελω για τα νουμερα.. για τα νουμερα ξερω οτι μπορω να κανω τετοια τραγελαφικα και να την παρω και να την στησω και να την πεταξω σε ενα barbeque μεσα μετα να τις κοτσαρω και 2 μπριζολακια να την κανουμε ταρατσα.. Για stable καταστασεις κοιταζω μονο, οχι για να χτυπησω benches για τα ματια του κοσμου.. Ενα confirm γι αυτα που λες για 7970 δε θα με χαλαγε (ετσι για να μας φτιαξει την διαθεση). Χχαχαχααχα.. σημερα δεν εχω δυναμη να κατσω μετα τη δουλεια παλι γι αυτα τα σκηνικα.. ή θαλασσα παει η δουλεια να κοιμηθω σε καμμια ξαπλωστρα, ή φαί και υπνο να στρωσει το κεφαλι μου. Και το show-off της ημερας.. εβαλα τα ρολογια πανω στο signature.. Καγκουρας o man! @ipath dualX ή VaporX εχεις? Την εχεις καθαρισει απο σκόνη καθολου? Με ενα φουρφουρι λεει μονο.. Τι φαση.. Και η vapor-x και η dual-x αν θυμαμαι καλα με 2 ειναι.. Ποια sapphire ειχε μονο ενα fan?
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Διανα επεσα http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7970ghz/Pages/radeon-7970GHz.aspx#3 Ε for fun θα το εκανες αλλα ναι οκ οπως θες,και καλα καλα τα λες. (μηπως με 1.26V ησουν stable στα 1180?? Ε Ε??) Νταξ, ξεκουρασου για σημερα, σε αφηνουμε και το Σ/Κο να παιξεις κανα παιχνιδακι, και απο Δευτέρα βλέπουμε, χαχαχα. Του ipath μαλλον η καρτα ειναι μια υλοποιηση απο τις πολυ αρχικες και παλιες που οντως ανεβαινουν αρκετα οι θερμοκρασιες, απο θορυβο δεν ξερω πως παει, ε ναι ποσο να την παλεψει η καρτα με ενα απλό fan? Παντως και παλι η καρτα του πηγε πολυ ψηλα,μπραβο. Ψαξε να δεις αν εχει τo reference pcb και αν εχει φυγε για arctic, να πας 50κατι βαθμους
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Και ναι αυτη ειχα στο μυαλο μου. Δεν της παει πολυ η Arctic Cooling ψήκτρα? Κατι ασχετο που μολις ειδα στην υπογραφη του Ipath. Deathadder + Lycosa, μολις πηρες Prospector's Seal Of Approval 3
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Απο Δευτερα στο εργαστηριο παλι μεσα.. χααχα.. Αν μεχρι τοτε δεν εχω κανει αυτο το 1,26 που ανεφερες.. Αν μας αφησει η κοπελα λιγο ελευθερο χρονο ισως το επιχειρησω.. Την πατησαμε δηλαδη την 7970.. (βεβαια αν φορτωσει OC μας πατησε στο εφτακαθαρο αλλα whatever).. Ω ρε φιλε η δικια μου στην 7970 εκδοση της εχει 460+ στα 1000/1400.. Τελικα δεν μου τον επιασε τον κωλο η Asus, εγω της τον επιασα και δεν το πηρε και χαμπαρι..
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Κατι αλλο που ισως να μη γνωριζεις, καταρχας oι 7970ες δεν πανε και αυτες τοσο ευκολα πανω 1200 και το αλλο ειναι αμα παρεις μια 7950 1180/1575 vs 7970 1180/1575 η διαφορα μεσο ορο στα fps ειναι 4% δλδ 1-3fps παραπανω για 100++€!! Σιγα σιγα καταλαβαινεις γιατι θεωρουμε διαμαντι την 7950,οταν την βρισκαμε στο εξωτερικο στα ~270€
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αριστος Ipath, τοσο βγαζω και εγω με την DualX μου. Κανα παιχνιδακι παιζει??
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δηλαδη οι 7970 κ γενικα αυτες π κυμενονται τοσο ψηλα δεν πανε και πιο ψηλα? Αυτα τα 200-400-500mhz δεν μπορεις να τα κανεις με αυτες? Δηλαδη πληρωνεις γι αυτες απλα τα λιγο παραπανω factory clocks? Jesus! lpath heaven χτυπας καλυτερα νουμερα απο μενα.. λογο του παραπανω πυρηνα βγαινει τοσο? 950+ βγαζω εγω..
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι γιατι το core εχει μεγαλυτερο impact στην αυξηση των fps απο οτι το memory.
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι τσαμπα, ειναι παιχνιδια που μετραει πολυ και το memory, αυτο ειναι καθαρο benchmark. Ασε που την μια φορα μπορει να σου βγαλει 38.1fps παραδειγμα, και την αλλη να σου βγαλει 38.9fps.. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Η μνημη με τη εχει να κανει? Με το γρηγορο φορτωμα των γραφικων? Κυριε προεδρε αν κατεβασουμε μνημη και ανεβασουμε πυρηνα θα δουλεψει (αναλογικη τακτικη)? ¨Η λαθος τα σκεφτομαι και το 1160 θ ανεβει μονο με παραπανω ρευματα. Και μια bonus ερωτηση... Αυτη η περιφημη 7950 Savakis edition τι ρολογια εχει και εχει ακουστει τοσο? Περιεργος ειμαι..
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οχι δεν παει αναλογικα, αλλα θυμασαι ομως που σου ειχα πει τι παιζει με memory οτι μερικες φορες ισως να σε κρατησει ελαχιστα βέβαια, πισω σε fps.. Δεν γνωριζω πολλα παραπανω τι αλλο παιζει.. Θελετε να μαθουμε? Θελετε να δουμε ποια ειναι η αληθεια? Κατεβασε επιτελους και οι δυο σας (!) το Tomb Raider+update 1.01.148,και ο Αρης θα το τρεξει με 1150/1700,ο Ipath 1150/1600 και εγω με την δικια μου 1150/1500 και ανεβαστε το αποτελεσμα εδω. Οι ρυθμίσεις θα ειναι η ultimate επιλογη+βαλτε τα shadows στο Ultra+ Tressfx On. Drivers βαλτε τους official 13.4. Το cpu παιζει μηδαμινο ρολο σε αυτο game, οποτε no worries. Για να σας δω λοιπον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα