Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δουλευεις ρε Δημητρη? Συγκρινεις αυτο που κανεις εσυ με αυτο που κανω εγω? Εγω προσπαθω να δω πως φτιαχνεται μια σκεπη σε σπιτακι απο πλαστελινι να πουμε, ενω εσυ εχεις κατσει και φτιαξει ολοκληρη πτυχιακη να πουμε.. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.. Εμενα ειναι υποθεση 1 μερας το θεμα μου, απλα τελευταια καθομαι μιση με μια ωρα το πολυ στο pc και δεν εχω καταφερει ακομα να βγαλω ακρη..

Τελευταια ευκαιρια του δινω, να το ξερεις.. Αμα μου κανει αλαλουμ παλι την ψυχολογια το After θα το στειλω στην μανα του..

Και ολα γινονται για το prestige ετσι, για να καθαρισει η συνειδηση μου οτι εκανα καλη αγορουλα και δεν πηγαν πεταμενα 300 ευρω. Ουτε για τις επιδοσεις ουτε για τπτ.. Ολα για το γοητρο.. Ναι δεν ντρεπομαι που το λεω μιας και τα 10fps+ σε single player mode δεν εχουν διαφορα στο ματι, τωρα που το εζησα..

Και επισης για να βγει απο την λιστα του "ελλατωματικου προιοντος" !

Α, κατι που ειχα δει και το ξεχασα τελικα σε προηγουμενο σου ποστ. VRM temp δεν ειναι η θερμοκρασια μνημης. VRM= Voltage Regulation Module, ειναι η θερμοκρασια του κυκλωματος τροφοδοσιας.

Αρα δεν εισαι stable τοσο ψηλα. Χαλαρωσε το ρολοι πυρηνα στα 1050 και τρεξε ξανα. Δοκιμασε αν εχεις χρονο ενα ακομη game με ενσωματωμενο bench (tomb raider, hitman absolution, grid2) και ανεβασε το στοκ αποτελεσμα για συγκριση. Μετα δες που φτανει το oc.

Ξερω τι ειναι το vrm temp, απλα απ οτι διαβασα πρεπει να τα κοιταζει οταν δινεις ταση να μη περασουν ~85-90C. Tomb Raider ξεχασα να το "αγορασω" χθες,, θα το βαλω για αγορα σημερα..

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Καλησπερα.

-Far Cry 3 stable 2 ωρες gaming στα 1090/1700.

-1100 δεν καρφωνει με τπτ.

-Θα δοκιμασω σε λιγο στα 1750.

-Over.

sdv.gif

rnh.gif

• Like 1
Δημοσ.

Του valley του ειναι bugarismeno,δωσε πονο μην σταματας. Βαζεις 1.25V και δεν ξαναβαζεις ρευμα ξανα,μετα βαλε πυρηνα 1150,παιξε,δεν ειδες αρτιφακτς και δεν επεσε κανενας driver?? Ανεβαινεις και πας 1180. Καπου εκει ειναι τα ορια του 1.25V συνηθως, Ξανα τσεκαρεις οπως πριν. STABLE??? 1200 !!!! O_O μπαμ μπαινεις far cry 3 και σε 3 λεπτα σου εβγαλε error. Ωραια κατα 90% εισαι stable 1180/1700 O_O ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ERROR?? καλα φτασε να εισαι stable 1200/1700 και μετα τα λεμε :P

Δημοσ.

Στο ενδιαμεσο μεχρι να χουμε τελικο αποτελεσμα, δινουμε απαντηση και στην απορια του Millenium οτι τα ρευματα μου ειναι ξεκλειδωτα, απλα το GPUtweak για καποιο λογο τα κλειδωνει νωρις. Ακομα και με τα stock του Tweak 1090/1700.. Not bad ετσι?

Δημοσ.

Επειδη ισα ισα ειναι τα ματια μου ανοιχτα να ανεβασω τα screens (κολλησα με το γ@μω Far Cry.. πολυ ωραιο game!)

Νομιζω βρηκα ταβανι.. 3 ωρες επαιζα ελεος..

1180 δοκιμασα στην αρχη και εφαγα crash στο 2λεπτο και δεν ξαναφορτωνε καν το game μετα..

Restart το pc και κατεβασμα στα 1160 που εμεινε σταθερο μεχρι τωρα σε full game.

b9m.gif

hjb9.gif

8dp.gif

scat.jpg

0u4y.jpg

Το Valley μονιμα μου βγαζει ~1300-1400.. Δεν μπορω να καταλαβω γτ μαμιεται ετσι το συγκεκριμενο..

Παω να ψοφισω.. Θα διαβασω τα σχολια σας στην δουλεια σε κανα 4ωρο..

Salut!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσα εγραψες τωρα στα ματια μου φαινονται σαν ιερογλυφικα απο την νυστα αδερφε.. Παω να ψοφισω γιατι δουλεω σε 4 ωρες.. Θα τα δουμε το πρωι με τον καφε..!

-Over and out.

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 2
Δημοσ.

Χαιρομαι που επιτελους βρηκες μια ακρη, και η asus σαν υλοποιηση δεν απογοητευσε στο θεμα του oc! Προφανως η προηγουμενες προσπαθειες με παλιους drivers και παλια version στα utilities σε χαντακωσαν. Τωρα για το valley θα σου προτεινα κατεβασμα ξανα (σου εχω στειλει ηδη link πιο πισω) και reinstall. Επισης χρησιμοποιησε το preset Extreme HD. Αν τρεξει ετρεξε, αν οχι κατσε και παιξε FarCry να ζηλευει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πολλες καλημερες! Περιττο να πω οτι ειναι 12 και ειμαι ηδη στον 2ο καφε, και ακομα ειμαι σαν zombie.

Εις το ψητο..

- Που βρισκομεθα? Σε καλο δρομο? Συγκριτικα επιδοσεις ποιανης καρτας αγγιζει τωρα η ταπεινα χρυσοπληρωμενη 7950 μου? Ακομα με τα κυαλια βλεπω την 7970?

- Να παιξω με +5 +5 να δω μπας και παει 1165-1175?

- Απο θερμοκρασιες ειναι ολα οκ? Το pc δεν ειναι ποτε 24/7 ανοιχτο, κανα 8ωρο-10ωρο τη μερα.

- Υπαρχει ασφαλεια με το 1,25v ή θα την δω καρβουνιασμενη καμμια μερα και θα χωσω το κεφαλι μου σε PCIe slot, να βγαζω το dx11 απτα οπισθια?

- Η αληθεια ειναι οτι κατι μου λεγε οτι θα πατησουμε τα 1200, αλλα μας πουλησε καταμουτρα για 40 αργυρια.

Ναι οντως τα παλια driver/utilities και η στραβομαρα μου μας καναν να φαμε ασκοπα ποσες μερες συζητησης. My bad!

Δημοσ.

Πολλες καλημερες! Περιττο να πω οτι ειναι 12 και ειμαι ηδη στον 2ο καφε, και ακομα ειμαι σαν zombie.

Εις το ψητο..

- Που βρισκομεθα? Σε καλο δρομο? Συγκριτικα επιδοσεις ποιανης καρτας αγγιζει τωρα η ταπεινα χρυσοπληρωμενη 7950 μου? Ακομα με τα κυαλια βλεπω την 7970?

- Να παιξω με +5 +5 να δω μπας και παει 1165-1175?

- Απο θερμοκρασιες ειναι ολα οκ? Το pc δεν ειναι ποτε 24/7 ανοιχτο, κανα 8ωρο-10ωρο τη μερα.

- Υπαρχει ασφαλεια με το 1,25v ή θα την δω καρβουνιασμενη καμμια μερα και θα χωσω το κεφαλι μου σε PCIe slot, να βγαζω το dx11 απτα οπισθια?

- Η αληθεια ειναι οτι κατι μου λεγε οτι θα πατησουμε τα 1200, αλλα μας πουλησε καταμουτρα για 40 αργυρια.

Ναι οντως τα παλια driver/utilities και η στραβομαρα μου μας καναν να φαμε ασκοπα ποσες μερες συζητησης. My bad!

-Στου Μετρο εβγαλες τελειο score,συνχαρητηρια θα το παιξεις σχεδον τερμα το game :o Η 7970ghz σε κοιταει με κυαλια θες να πεις,εχεις βγαλει το μεγαλυτερο memory απο ολες τις 7950 του forum,χρειαζεται να πω κατι αλλο?

-Δοκιμασε μονο 1170. Αν δεν φας error,σταματας τα Stability τεστ του far cry διοτι σιγα σιγα βρηκες τα ορια της καρτας σου. Περιμενουμε benchmarks με την καρτα σου απο Tomb raider και οτι αλλο αγορασεις.

-Για 1.25V και για την εποχη,ναι ειναι εχεις καλες θερμοκρασιες.Θα σου προτεινα αφου θα ειναι 8-10ωρες ανοιχτο,να εχεις φτιαξει τα profile που βρισκονται κατω κατω,με αυτες τις ρυθμισεις mafc.jpg

για καθημερινη χρηση και οταν θα μπαινεις στα παιχνιδια να φτιαξεις ενα profile 2 το οποιο θα ειναι στα 1.25V 1160/1700 και οταν θα βγαινεις απο το game πατας το Profile 1,apply και εισαι κομπλε. Με καμια απο τις παραπανω ρυθμισεις δεν τρεχει κινδυνος πουθενα, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ. Με 1.25V ρευμα μου ειχε ερθει η καρτα μου απο την μαμα εταιρια οποτε no worries at all.

• Like 2
Δημοσ.

Αψογος και κατατοπηστικοτατος! Σε εχω αναφερει στον "ευχαριστηριο λογο" στο OC section που εβαλα τις μετρησεις.

1000thnx για τα tips και πανω απο ολα για το πριζωμα πανω στην στιγμη που ειπα "να πα να μαμηθει τ αφηνουμε ολα default".

Και γω κατι τετοιο σκεφτομουν να κανω ενα profile και να το τρεχω μονο στα games, απλα δεν ηξερα αν θα ταν αναγκαιο να κανω ενα πιο χαμηλο προφιλ για να μην την ζοριζω.

Οπα τωρα το τσιμπησα αυτο (sorry ειμαι με 3 ωρες υπνο μονο).. Τι εννοεις η 7970 με βλεπει με κυαλια.. Πιο πανω ειμαι απο 7970 με αυτα τα νουμερα? (sorry αλλα δε γνωριζω τα factory clocks της καθε καρτας γι αυτο ρωταω)

Επισης και το αλλο που ειδα οταν διαβασα 2η φορα το τελευταιο σου post. 1700 ειναι η μεγαλυτερη μνημη σε 7950 εδω τριγυρω? (στο forum)? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι υπαρχουν και ατομα με 1750αρες κτλ..

Α ρε πυρηνα, μας κρεμασες λιγο κατω απτα 1200. Κριμα.

(μηπως αν κατεβαζα μνημες και ανεβαζα πυρηνα να δουλευε? παω με αναλογικο τροπο σκεψεις τωρα δεν ξερω αν στεκει αυτο που λεω)

Δημοσ.

Εμενα η δικια μου στο πρωτο run εντυπωσιαστηκε απτα τοπια, στο 2ο ζητησε να κλεισω τη μουσικη, στο 3ο ζητησε να κλεισω το pc, στο 4ο κατι ειπε καθως εφευγε αλλα δεν προλαβα ν ακουσω.. :-(

1600 εισαι ταβανι? 1180 stable? Εμενα 1180 δε το ψηνει το μουλικο.. Απο θερμοκρασιες πως ειναι η Sapphire?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...