Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημήτρης εδω, παρομοίως. Το core ταβανιασε γιατι ειπαμε οτι το gpu tweak δεν σε αφηνει για να παραπανω ρευμα, αφου δεν καθεσε με τo msi :P

Ναι δοκιμασε το metro με αυτα τα memory οπως θα αγοραζεις το Tomb Raider απο πισω :P

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prospector κρατησου.. Να ξεκαθαρισω οτι στα 1100 επιασα ταβανι και ταρατσα. Ουτε +10 παραπανω δεν αντεχει στο valley ουτε στο Metro. Αλλα..

Το Memory μετα απο αρκετα runs εφτασε στα 1750. Εχω πολυ ανεβασμενα fps στο metro, και πανε stable και σε metro και σε valley.

Στα 1800 που εκανα ενα run πριν με παρει ο υπνος στην καρεκλα, ειδα πεσμενα τα fps στο Metro χωρις ομως να φαω crash σε κανενα run στην πορεια μεχρι τα 1800.. Vrm temps επιασα max 65C οπως και GPU temps στα 65C με 50% τα fans.

Εν τελη στο valley δε μπορω ακομα να βγαλω ακρη γιατι βγαζω τοσο χαμηλα score ~1300 σε σχεση με τα 1700αρια τα δικα σου.

Και κατι αλλο το memory clock πως θα καταλαβω οτι τρωει fail? Παλι με crashes? Στις μετρησεις τρεχει σταθερα και ακομα δεν εχω βρει ταβανι.. τι γινεται? Να συνεχισω ν ανεβαζω μεχρι να δω vrm temps στα 70-75?

Θα ειχατε screenshots αν δεν ξυπνουσα 5 η ωρα τα χαραματα ολοπιαστος απτον υπνο που με πηρε στην καρεκλα περιμενοντας να τελειωσει το 2ο run στα 1800.. Θα ανεβασω ομως σημερα.

Γιατι εχω πιασει τοσο χαμηλα ταβανι στον πυρηνα γ@μω, και στη μνημη πανε τα νουμερα στο διαολο.

Και εν τελη #2.. Η καρτα μου ειναι ok? Να μου φυγει το αγχος του να ζητησω rma?

ΥΓ.. 3 μερες τωρα ασχολουμε μονο με την καρτα και τις μετρησεις, κ εχω παρατησει οτι game επαιζα.. Μου καψατε τον εγκεφαλο σα δε ντρεπεστε.

Καλημερα!

Καλημερα φιλε Αρη,

Επεσες στην ζηλευτη παρτιδα memory και ο πυρηνας σε πουλησε.. Για το memory oc πρεπει να εισαι ιδιαιτερα παρατηρητικος για artifacts/texture flickering/driver fail. Και αυτο που σου ειπε ο prospector8, oτι στα μεγαλα ζορια μπορει να κατεβαζουν επιδοσεις αντι να ανεβαζουν. Εκει θα βρεις τα ορια σου. Τωρα για το valley που κανει τα τρελα του α) μην δωσεις σημασια β) re-install? Link.png Site: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18431335">χωρια απο τις πληροφοριες, περιεχει και link για το valley . Δοκιμασε και αλλα games οπως σου προτεινε ο prospector (και τωρα το βαζεις μπροστα βλεπω :P) και ανεβασε τα score σου. Εχεις για αναφορα το διπλανο θεμα του prosp με την δικια του 7950 για συγκρισεις, εγω ειλικρινα θα τα δοκιμαζα ολα για να επιβεβαιωσω οτι δεν εχω κανενα θεμα. Αναλογα τις ορεξεις σου και τον χρονο σου λοιπον.

Επισης σε βλεπω ιδιαιτερα παρορμητικο με το oc. Καλα οτι βαζεις 1100 διχως να ξερεις αν ειναι stable, αλλα να το κανεις οταν υπαρχει ενδεχομενο να εχεις ελαττωματικη καρτα? Πριν λιγα ποστ φοβομασταν, και ετρεξες metro στα 1100. 

• Like 1
Δημοσ.

Bench runs ετρεχα τι να παθαινε στα 1100.. Χεστηκα με το θεμα ρευματος στο msi που crasharan τα παντα, ναι εκει τα χρειαστηκα.

Ακομα ειναι στην λιστα αναμονης για το αν ειναι ελαττωματικη ή οχι? Oh my god, μη μου λες τετοια παλι..

Artifacts κτλ δεν ειδα στο valley, μονο μερικες πετρες ειναι μπλε χρωμα για κλασματα και μετα τις φορτωνει σαν εικονα σε κλασματα δευτερολεπτου καθως προχωραει το run, δεν ξερω αν δειχνει fail test αυτο, αλλα μου το κανει σε ολα τα runs του valley.

Θα ξανα τρεξω runs στα 1800 να επιβεβαιωσω οτι οντως πεσαν τα fps σε σχεση με τα 1750, και θα ανεβασω και screens να δειτε.

Stable δεν ημουν γιατι εκανα ολα τα προηγουμενα runs με τους αρχαιους driver και το αρχαιο gputweak.

To screen απο το catalyst που ανεβασα δειχνει τιποτα στραβο τελικα η ειναι οκ οι ρυθμισεις?

Ειχα αγορασει απτον "θειο" και το far cry 3 πριν κατι μερες, το ξεχασα τελειως αυτο.. θα ριξω μετρηματα και μ αυτο σημερα. Και το βραδι αν με αφησουν σε ησυχια θα παιξω να δω αν οντως εχουμε stability περα απο τα bench.

Δημοσ.

Bench runs ετρεχα τι να παθαινε στα 1100.. Χεστηκα με το θεμα ρευματος στο msi που crasharan τα παντα, ναι εκει τα χρειαστηκα.

Ακομα ειναι στην λιστα αναμονης για το αν ειναι ελαττωματικη ή οχι? Oh my god, μη μου λες τετοια παλι..

Artifacts κτλ δεν ειδα στο valley, μονο μερικες πετρες ειναι μπλε χρωμα για κλασματα και μετα τις φορτωνει σαν εικονα σε κλασματα δευτερολεπτου καθως προχωραει το run, δεν ξερω αν δειχνει fail test αυτο, αλλα μου το κανει σε ολα τα runs του valley.

Θα ξανα τρεξω runs στα 1800 να επιβεβαιωσω οτι οντως πεσαν τα fps σε σχεση με τα 1750, και θα ανεβασω και screens να δειτε.

Stable δεν ημουν γιατι εκανα ολα τα προηγουμενα runs με τους αρχαιους driver και το αρχαιο gputweak.

To screen απο το catalyst που ανεβασα δειχνει τιποτα στραβο τελικα η ειναι οκ οι ρυθμισεις?

Ειχα αγορασει απτον "θειο" και το far cry 3 πριν κατι μερες, το ξεχασα τελειως αυτο.. θα ριξω μετρηματα και μ αυτο σημερα. Και το βραδι αν με αφησουν σε ησυχια θα παιξω να δω αν οντως εχουμε stability περα απο τα bench.

Στο ειπα πως το βλεπω, εγω θα ηθελα να τα τρεχει ολα σωστα. Δοκιμασε κανα game ακομα οπως ειπαμε.Cool παντως μην τρελαινεσαι, οτι κ αν ειναι. Ολα οκ απο catalyst, ειπα μηπως εχεις ρυθμισει απο κει τιποτα αλλα το περιμενα οτι θα ειναι στα defaults. Επιβεβαιωση, ποτε δεν ξερεις. 

Οσο για το oc, εκει που λεγαμε μηπως εχει προβλημα, σου ζηταει ο prosp metro bench, και βλεπω στα 1100. Σορρυ, αλλα εμενα μου φανηκε παραλογο. Χαλαρα κ ωραια και θα την βρουμε την ακρη.

Δημοσ.

Μα ανεβασα μετρησεις με stock τα παντα.. Στην σελιδα 9... Αφου εβαλα τους νεους driver..

και κλειστο το gputweak.

Μωρε και εγω ολα σωστα θελω να τα τρεχει, αλλα με πιανει φρικη στην ιδεα του rma..

Δημοσ.

Ο εχεις far cry ??? Κομπλε,αν δεν εισαι σταθερος σε αυτο το παιχνιδι σε πεταει μεσα σε 5 λεπτα,αυτο χρησιμοποιω και εγω most of time  για stability test,ειναι πολυ βαρυ game,οποτε τσεκαρε και εκει πως ειναι τα πραγματα. 

Δημοσ.

Μα ανεβασα μετρησεις με stock τα παντα.. Στην σελιδα 9... Αφου εβαλα τους νεους driver..

και κλειστο το gputweak.

Μωρε και εγω ολα σωστα θελω να τα τρεχει, αλλα με πιανει φρικη στην ιδεα του rma..

Ναι βρε δικε μου, οι μετρησεις ηταν κομπλε, αλλα η αλλη μετρηση στο valley ηταν χαμηλη. Πως πας και τεσταρεις μετα κανοντας ξανα oc? Δεν τρεχει κατι, αντεχουν οι καρτες γενικα πολλα καψονια, αλλα υπαρχει περιπτωση να χαθουν πληροφοριες. Ή να βγει λαθος συμπερασμα. Γιατι σε πιανει φρικη στην ιδεα του rma? Δικαιωμα σου ειναι και ειδικα αν μια καρτα εχει προβλημα ειναι μονοδρομος. Υπομονη και testing φιλε μου...!

Δημοσ.

Καλησπερα!

1100/1750 @1,15

so61.jpg

qkyj.gif

m5t.gif

6n7.gif

Τα runs τα περναει κομπλε..

Παμε στο "αλλά" τωρα. Παιζοντας καμμια ωρα Metro τσιμπησα crash.

Στο Far Cry 3 στο 10λεπτο crasharei και αυτο.

Ολα αυτα με τα φουρφουρια στο 50-60%.

Btw το Far Cry3 δεν εχει benchtool?

Δημοσ.

Α, κατι που ειχα δει και το ξεχασα τελικα σε προηγουμενο σου ποστ. VRM temp δεν ειναι η θερμοκρασια μνημης. VRM= Voltage Regulation Module, ειναι η θερμοκρασια του κυκλωματος τροφοδοσιας.

Αρα δεν εισαι stable τοσο ψηλα. Χαλαρωσε το ρολοι πυρηνα στα 1050 και τρεξε ξανα. Δοκιμασε αν εχεις χρονο ενα ακομη game με ενσωματωμενο bench (tomb raider, hitman absolution, grid2) και ανεβασε το στοκ αποτελεσμα για συγκριση. Μετα δες που φτανει το oc.

Δημοσ.

Δεν τον αφηνει το gpu tweak να δωσει παραπανω ρευμα. Παντως Αρη αν ησουν οντως stable στο metro, εβγαλες απίστευτο αποτέλεσμα σε αναλογια ρευματος!!!!

Εγω πιστευω οτι εισαι καπου κοντα.. Βαλε 1080/1700,και παιξε far cry να δεις αν θα σε πεταξει. Οχι δεν εχει bench, για stability game στο ειπα πιο πολυ (εκτος οτι ειναι παιχνιδαρα).

Δημοσ.

Στο metro εφαγα ενα crash με το που ανοιξα το pc χθες και πηγα να τρεξω bench. Μετα περνουσε ολα τα τεστ, και εν ωρα game με κρατησε 1 ωρα χωρις crash. Στην 1 ωρα crashare.

Καλημερα!

Μια φλασια που μου ρθε τωρα πρωι πρωι. Θα βρω που τερματιζω στο gpu-tweak και μετα θα περασω ξανα MSI να δουμε τι γινεται.

Μα το θεο το OC δεν ειναι για καποιον που δεν εχει ωρες ελευθερες.. Εχω φαει 1 βδομαδα τωρα να κοιταζω μονο νουμερα και ενα game δεν αξιωθηκα να λιωσω..

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι γιατι νομιζεις και εμενα μου πηρε μερες το project νομιζεις?? :P

Αντε βαλτο επιτελους, να κανουμε σωστες δουλειες να ουμε. Κατεβασε την beta 10 εκδοση του msi afterburner, και κατα τις 3 θα σου ανεβασω εικονα με τις σωστες ρυθμισεις που πρεπει να το εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...