Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Lol.. Ρε σι το μοναδικο που μου ερχεται ειναι να τσεκαρεις αν εχεις κουμπωσει καλα τα καλωδια pci express του τροφοδοτικου, να ακουστει το κλικ και στις 2 θυρες!! Περιμενα να υπολειτουργει κανα memory clock ή κανα core, αλλα αυτο με κανει να ξεμενω απο ιδεες διοτι δεν εχω συναντησει ξανα.. Κανε ενα benchmark του Metro με ρυθμισεις 1080p, very high settings, af x16,motion blur normal, tesellation very high,.μην τικαρεις το ΑΑ και τρεξε ενα run. Για να επιβεβαιώθουμε κιολας δλδ.. Πες μια και ποσο παει το cpu μετα απο max load... Ετσι ενημερωτικά, με το HW Monitor βλεπεις τις θερμοκρασιες...
Ashmadia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ξερεις τι με εντυπωσιαζει περισσοτερο απ ολα? Γυρνωντας πισω εχεις ανεβασει καλα scores στο heaven για τα stock clock σου (αν ηταν oc απο τοτε ειχε προβλημα). Δεν μπορω ουτε εγω να το εντοπισω το προβλημα, ολα δειχνουν φυσιολογικα, θερμοκρασιες κομπλε, throttling δεν επεφτε, ειλικρινα οπως ο prospector και εγω δεν μπορω να πω κατι. Μαλλον επεσες σε ελαττωματικο μοντελο, ζητησε επιστροφη και επεμεινε στο οτι δεν αποδιδει οπως οφειλει.
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Σε ενα αλλο θεμα στο ιντερνετ, o τυπας δεν ηξερε οτι το cpu εφτανε 90C και ετσι υπηρχε απειρο throttling.. Μα δεν ειναι ομως λιγο κουλο η καρτα να δειχνει παντου τελεια και να βγαζει μικροτερο στοκ απο τις δικες μας?? Καπου αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα..
Ashmadia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Υπολειτουργει παααρα πολυ. Εγω στερεψα απο ιδεες..
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εκανα 2 runs. Ακουω για rma και αγχωνομαι γιατι δε το κοβω να βγαζω ακρη με τετοια.. Απο το catalyst δεν εχω πατησει τιποτα στο overdrive ουτε καν εγκατασταση του overdrive πατησα. Επισης το tesselation πανω στο bench ενω το βαλα στο high γιατι λεει not supported? Πρεπει να το ενεργοποιησω απτο catalyst? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από Skr1ll3x
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πολυ καλο score. (τωρα ειδα ειναι χωρις tessellation )
Ashmadia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εκανα 2 runs. Ακουω για rma και αγχωνομαι γιατι δε το κοβω να βγαζω ακρη με τετοια.. Απο το catalyst δεν εχω πατησει τιποτα στο overdrive ουτε καν εγκατασταση του overdrive πατησα. Επισης το tesselation πανω στο bench ενω το βαλα στο high γιατι λεει not supported? το 34 average που πηγε?
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Στο πρωτο screen πριν κανω edit? Ενεργοποιησα avast εκανα ενα quick scan, δε βρηκε τπτ. Εκλεισα το pc, ανοιξα το κουτι να δω αν ειναι κουμπωμενη καλα η καρτα. Ξανανοιξα το pc ετρεξα 2 runs κ αυτα ηταν τα screen. Να και μια απο heaven. Που απ οτι βλεπω ειναι πανω κατω το ιδιο score με το πρωτο screen απο heaven που ειχα ανεβασει στην 2η-3η σελιδα. Ναι το tesselation ενω το βαζω στο high μου το βγαζει disabled στο bench. Δεν ξερω γιατι.. Πρεπει να αλλαξω τπτ απτο Catalyst? Πειτε μου οτι εχω κανει καποια μακακια εγω. Χιλιες φορες να χω κανει εγω την πατατα σε ρυθμισεις παρα να χρειαστει να κανω κανα rma για κακο προιον.. Δεν τα παω καλα μ αυτα.. Βρηκα απαντηση για το Tesselation... Ειναι θεμα του patch.. Ενω δουλευει το δειχνει disabled σε αρκετους.. Διαβαστε λιγο να μου πειτε αν καταλαβα καλα.. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=378296 Εδω στον αλλον με 2 Titan (smokey & sethos) του εμφανιζε το ιδιο.. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=557338
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Με very high το tesselation σου ειπα,για να εχω ενα μετρο συκρισης. Κανε αλλο ενα τεστ με ολα στο max εκτος απο AA/physX ,πρεπει να βγαλεις 42-43fps average. An βγαλει τοσο,εισαι κομπλε.
Ashmadia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν μας ανεβαζεις και μια την καρτελα 3D application settings, στην υποκατηγορια gaming, στο Control Center?
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τελικα δεν ειχα ουτε το τελευταιο GPUtweak απ οτι ανακαλυψα.. Οριστε το screen Ashmadia.. Και δειτε και screen απο το GPUtweak τωρα.. Μ αφηνει ν ανεβασω core πολυ πιο ψηλα με σταθερο το ρευμα.. Για το tesselation σου γραψα πιο πανω Prosp.. Ειναι θεμα του patch οτι εμφανιζεται ετσι απ οτι διαβασα στα 2 links που βαλα πιο πανω.. Δες και τα screens..
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ναι το γνωριζω εγω οτι δεν δειχνει τα σωστα settings το benchmark, απλα δεν ηξερα με τι ρολογια παιζεις.. Μαρεσει που σου ειχα πει να τσεκαρεις οτι εχεις την τελευταια εκδοση του gpu tweak Το αποτέλεσμα ειναι σωστατατο, εισαι κομπλε, απο οτι ειδα πριν η καρτα σου δινει 1.6V ρευμα στο memory clock πραγμα πολυ καλο!! Αν εισαι σιγουρος οτι εισαι stable με 1100core,τοτε βαλε και memory 1500 πιστευω θα το εχεις ανετα. Αν μεινεις σε αυτα τα ρολογια εισαι σε επιδοσεις 7970ghz οποτε λογικα μια χαρα τρεχει η καρτα σου, και το καλύτερο θα ηταν να την δοκιμασεις και σε αλλα games οπως tomb raider και bioshock infinite. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Prospector κρατησου.. Να ξεκαθαρισω οτι στα 1100 επιασα ταβανι και ταρατσα. Ουτε +10 παραπανω δεν αντεχει στο valley ουτε στο Metro. Αλλα.. Το Memory μετα απο αρκετα runs εφτασε στα 1750. Εχω πολυ ανεβασμενα fps στο metro, και πανε stable και σε metro και σε valley. Στα 1800 που εκανα ενα run πριν με παρει ο υπνος στην καρεκλα, ειδα πεσμενα τα fps στο Metro χωρις ομως να φαω crash σε κανενα run στην πορεια μεχρι τα 1800.. Vrm temps επιασα max 65C οπως και GPU temps στα 65C με 50% τα fans. Εν τελη στο valley δε μπορω ακομα να βγαλω ακρη γιατι βγαζω τοσο χαμηλα score ~1300 σε σχεση με τα 1700αρια τα δικα σου. Και κατι αλλο το memory clock πως θα καταλαβω οτι τρωει fail? Παλι με crashes? Στις μετρησεις τρεχει σταθερα και ακομα δεν εχω βρει ταβανι.. τι γινεται? Να συνεχισω ν ανεβαζω μεχρι να δω vrm temps στα 70-75? Θα ειχατε screenshots αν δεν ξυπνουσα 5 η ωρα τα χαραματα ολοπιαστος απτον υπνο που με πηρε στην καρεκλα περιμενοντας να τελειωσει το 2ο run στα 1800.. Θα ανεβασω ομως σημερα. Γιατι εχω πιασει τοσο χαμηλα ταβανι στον πυρηνα γ@μω, και στη μνημη πανε τα νουμερα στο διαολο. Και εν τελη #2.. Η καρτα μου ειναι ok? Να μου φυγει το αγχος του να ζητησω rma? ΥΓ.. 3 μερες τωρα ασχολουμε μονο με την καρτα και τις μετρησεις, κ εχω παρατησει οτι game επαιζα.. Μου καψατε τον εγκεφαλο σα δε ντρεπεστε. Καλημερα!
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ω τον φουστη 1750 memory λεει!! Κοιτα να δεις εστω οτι βγαζεις 52,6fps με 1750 και στα 1800 βγαλεις 51,2 τοτε το 1750 θα αφηνες διοτι με παραπανω βγαζεις μικροτερο σκορ (κατι τετοιο ισχυει οτι με το memory μπορει να βγαζεις λιγοτερα score οταν το εχεις πολυ ψηλα.. Καταρχας "αγορασε" το Tomb raider οπου εχει καλο και γρήγορο benchmark. Τοτε παιξε με το memory αν 50,δλδ δοκιμασε ποσο σκορ βγαζεις με 1650-1700-1750 κτλπα.. Πιστευω μια χαρα ειναι η καρτα σου, αλλα δεν μπορω να σου απαντησω τι τρεχει με το valley.. :/
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Θελω εναν "θειο" για το Tomb. Ακομα δεν το χω "αγορασει".. Το test που δεν ειχα δυναμη να κανω λογο κουρασης και θα φροντισω να γινει σημερα, ειναι να παιξω κανα 2ωρο στα 1750 ή 1800(αναλογα πιο δινει καλυτερα νουμερα) να δω αν οντως ειμαι stable γιατι τα 2-3 runs δε μου γεμιζουν το ματι και περιμενω να φαω crash εν ωρα game. Στα 1100 πυρηνα ομως νωρις δεν ταβανιασε? Ισα ισα μεχρι το boost που δινει απο εργοστασιο δηλαδη. Κριμα.. ΥΓ. Sorry για την αγενια μου τοσο καιρο δεν συστηθηκα.. Αρης χαρηκα και thnx για τη βοηθεια ολωνων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα