Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα PC για τις παρακάτω χρήσεις και προγράμματα.Είμαι φοιτητής και μην αρχίσετε τα κλασσικά περί 3D PC όπως οτι χρειάζομαι 3000 ευρώ κλπ κλπ.Επίσης για το gaming μην φανταστείτε hardcore gaming ένα απλό για να παίζω τα τελευταία παιχνίδια σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ποσό που διαθέτουμε :1000-1200Ε

Χρήση υπολογιστή : 3D Animation-Modeling,Imaging και Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: 3DS MAX,Maya,Photoshop,After Effects

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι, έχω την Samsung Syncmaster SA300 και έχουμε αρκετό καιρό για την οθόνη!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τίποτα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθήνα. Αν βρεθεί κάτι πιο φθηνά από κατάστημα ή εξωτερικό(π.χ amazon) μου κάνει αρκεί να στέλνουν Ελλάδα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πoιο . Όχι

Ευχαριστώ, 

Χρήστος

Δημοσ.

Αυτό στα 1200€ .

ntkn.png

Αυτό στα 1000€ !

ho3u.png

Το κατάστημα είναι ελληνικό, λέγεται digitalmaster και σου τα στέλνει στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά !

Οι συνθέσεις είναι υπερπλήρεις με 16GB RAM και SSD και ποιοτικό τροφοδοτικό και καλό κουτί!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σύστήματα που έφτιαξα τα έφτιαξα με βάση μια γενική ισορροπία !

Οπως δεν έβαλα I7 3930X και 7770 κάρτα γραφικών στην πρώτη, έτσι δεν θα έβαζα και FX 6300 και GTX TITAN στην δεύτερη. Στις συνθέσεις που φτιάχνετε να κοιτάτε την ισορροπία στα πλαίσια ενός budget στο οποίο η σύνθεση μπορεί να σταθει .

Οι FX για τις εφαρμογές που θα τρέχει είναι πολύ καλοί.

Και τέλος αν μπορείς να πιέσεις τα οικονομικά σου παραπάνω, τότε κοίταξε την παρακάτω σύνθεση η οποία βγαίνει 175€ παραπάνω από το budget σου !

lxa.png

++  με δωρεάν μεταφορικά και αυτή η κάρτα από άλλο κατάστημα = top systems

j3ma.png

++ επεξεργαστής από visionstudio

k80.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σύνολο : 1375€ !

Η ποιότητα σε ορισμένα parts έχει μειωθεί αλλά όχι πολύ (κουτί , τροφοδοτικό, ψύκτρα) αλλά έχεις ανέβει και άλλο σε επεξεργαστή (6 CORE + 12T) χωρίς να χάνεις και πολύ από καρτα γραφικών μιας και η συγκεκριμένη 7870 έρχεται με τον πυρήνα της 7950 (TAHITI LE) και είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις με τις άλλες 2 κάρτες !

Στην τελευταία σύνθεση μπορείς να κοιτάξεις και για GTX 760  από EVGA κατευθείαν που με τα μεταφορικά έρχεται στα 220€ !!!

Το θέμα είναι πως δεν είναι διαθέσιμη !

7qm4.png

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Το μαγαζι ειναι στην Γερμανια, και παραδιδει σε 7 μερες στην Ελλαδα με ups...

Δεν ειχα κανενα προβλημμα με το εν λογω μαγαζι και η εξυπηρετηση τους ηταν φαινομενικη!!!

Οσο για την συνθεση, ειναι εντελως αχρηστο κατα την γνωμη μου το dvd writer ουτε για τα windows δεν χρειαζεται μιας και μπορεις να το κανεις με φλασακι... Τα μεταφορικα ειναι γυρω στο εικοσαρικο!!!

eqyv.png

Δημοσ.

Αυτό στα 1200€ .

ntkn.png

Αυτό στα 1000€ !

ho3u.png

Το κατάστημα είναι ελληνικό, λέγεται digitalmaster και σου τα στέλνει στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά !

Οι συνθέσεις είναι υπερπλήρεις με 16GB RAM και SSD και ποιοτικό τροφοδοτικό και καλό κουτί!

με τον 4670K μπορεί να πέσει ένα εκατοστάευρω ακόμη η πρώτη σύνθεση ;)

Link.png Site: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2B236FA5470FFF1AE001CC1DEEF978D&pa=FAECB3F1A917D4448F9D1CFDCEB778E5">222€ και δωρεάν μεταφορικά με αντικαταβολή

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θεωρώ για 3dsmax κ.λ.π. πως ο 4670κ είναι vfm προϊόν. Σε άλλου τύπου εργασίες ίσως.

Εν τέλη αν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω να πάει στο S2011 με τον 3930X  για εμένα, αν το budget είναι 1200€ νταν να πάει στον 4770Κ αν ζορίζεται και η άνεσή του φτάνει ως τα 1000€ ας κοιτάξει τα FX .

Δημοσ.

Δεν θεωρώ για 3dsmax κ.λ.π. πως ο 4670κ είναι vfm προϊόν. Σε άλλου τύπου εργασίες ίσως.

Εν τέλη αν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω να πάει στο S2011 με τον 3930X  για εμένα, αν το budget είναι 1200€ νταν να πάει στον 4770Κ αν ζορίζεται και η άνεσή του φτάνει ως τα 1000€ ας κοιτάξει τα FX .

το 4670κ τον πρότεινα για να είναι πιο κοντά σε επιδόσεις οι 2 συνθέσεις.

Δημοσ.

NAI  3Δ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  μια nvdia  με 2gb  vram   και η 650 καλη ειναι  και επεξεργαστη οτι θες αλλα μην δωσεις πανω απο 200ευρω 

Δημοσ.

επισης ,Πιστευετε οτι στο 3d θα χρεισιμοποιησει τα  16GB η απλως τα παιρνει καβατζα  διοτι εγω νομιζα οτι ο 8 +2vram κομπλε

200ταβανι για cpu  (γνωμη vfm)

Δημοσ.

ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ OFF TOPIC Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ 10 DAYS BAN ΝΟ ΜΑΤΤΕR WHAT

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΕΧΕΙ ΟΣΑ POSTS ΘΕΛΕΙ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...