EL jojakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Για σας έχω το εξής πρόβλημα εδώ και καμια εβδομάδα η οθόνη μου ανά διαστήματα κλίνη και ανοίγει σαν να πατάω το κουμπί τις αυτό συμβαίνει για 3-4 δευτερα άλλες φορες πολλή συχνά και άλλες μετά από ώρες ελενξα την κάρτα γραφικών και το κάνει και με άλλη κάρτα άλλαξα τα καλώδια και συνεχίζει να το κάνει όταν είμαι στα Bios βεβαια δεν το κάνει αύριο λέω να πάρω τηλέφωνο στην LG αλλα κοιτάω μήπως καταφέρω να αποφύγω όλη την ταλαιπωρία έχετε καμια ιδέα?Οθόνη :LG Flatron 22" E2242Κάρτα γραφικών:NVIDIA GeForce GTX 650Επεξεργαστής: AMD FX 6100 six Core processor sta 3.30GHz Πρόσφατα άλλαξα το τροφοδοτικό λόγο προβλήματος και έβαλα 450w από 600 που είχα λέτε να έχει σχέση?
RellikEht Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το ίδιο παθαίνει και ένας φίλος μ αυτό έχει το ψυγείο στην ίδια πρίζα με την οθόνη κάθε φορά που δουλεύει (ξεκινάει) το μοτέρ του ψυγείου σβήνει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ειναι σε εγγύηση η οθόνη σου ? Για να σιγουρευτείς αν ειναι η οθόνη δοκίμασε την σε ενα αλλο υπολογιστή
EL jojakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τα έχω δοκιμάσει όλα εχτές μπήκα από safemode και δεν το έκανε παρατήρησα ότι το κάνει συνήθως όταν ανοίγω video στο youtube η παιχνίδια απενεργοπισα την κάρτα γραφικών από τον πινακα ελεγχου και δεν το έκανε οποτε την ενεργοποιώ όμως το κανει φυσικά και έχουνε εγγύηση όλο το pc είναι καινούργιο ούτε 6 μήνες δεν το έχω.Υπάρχει περίπτωση να έχουνε πρόβλημα οι last driver τις κάρτας?
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πιθανό , δοκίμασε καινούργιους drivers αλλα και παλαιότερους να δεις
EL jojakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κατέβασα τους last αλλα συνεχίζει να το κάνει τους πιο παλιούς που μπορώ να τους βρω?
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εδώ (http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk) εκει που λεει recommended/beta βάζεις recommended certified την κάρτα γραφικών σου κτλπ Edit : Αν εχεις την δυνατότητα δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc (οθόνη)
EL jojakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό που ήτανε 450 W έβαλα επάνω 600 και είναι κομπλέ τώρα
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό που ήτανε 450 W έβαλα επάνω 600 και είναι κομπλέ τώρα ποιό αγόρασες;; το χαλασμένο ποιό ήταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα