Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας έχω το εξής πρόβλημα εδώ και καμια εβδομάδα η οθόνη μου ανά διαστήματα κλίνη και ανοίγει σαν να πατάω το κουμπί τις αυτό συμβαίνει για 3-4 δευτερα άλλες φορες πολλή συχνά και άλλες μετά από ώρες ελενξα την κάρτα γραφικών και το κάνει και με άλλη κάρτα άλλαξα τα καλώδια και συνεχίζει να το κάνει όταν είμαι στα Bios βεβαια δεν το κάνει αύριο λέω να πάρω τηλέφωνο στην LG αλλα κοιτάω μήπως καταφέρω να αποφύγω όλη την ταλαιπωρία έχετε καμια ιδέα?
Οθόνη :LG Flatron 22" E2242
Κάρτα γραφικών:NVIDIA GeForce GTX 650
Επεξεργαστής: AMD FX 6100 six Core processor sta 3.30GHz

Πρόσφατα άλλαξα το τροφοδοτικό λόγο προβλήματος και έβαλα 450w από 600 που είχα λέτε να έχει σχέση?

Δημοσ.

Το ίδιο παθαίνει και ένας φίλος μ αυτό έχει το ψυγείο στην ίδια πρίζα με την οθόνη κάθε φορά που δουλεύει (ξεκινάει) το μοτέρ του ψυγείου σβήνει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα

Δημοσ.

Ειναι σε εγγύηση η οθόνη σου ?

Για να σιγουρευτείς αν ειναι η οθόνη δοκίμασε την σε ενα αλλο υπολογιστή

Δημοσ.

τα έχω δοκιμάσει όλα εχτές μπήκα από safemode και δεν το έκανε παρατήρησα ότι το κάνει συνήθως όταν ανοίγω video στο youtube η παιχνίδια απενεργοπισα την κάρτα γραφικών από τον πινακα ελεγχου και δεν το έκανε οποτε την ενεργοποιώ όμως το κανει φυσικά και έχουνε εγγύηση όλο το pc είναι καινούργιο ούτε 6 μήνες δεν το έχω.
Υπάρχει περίπτωση να έχουνε πρόβλημα οι last driver τις κάρτας?

Δημοσ.

τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό που ήτανε 450 W έβαλα επάνω 600 και είναι κομπλέ τώρα

ποιό αγόρασες;;

το χαλασμένο ποιό ήταν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...