Takken Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Εγώ με τον φίλο μου έχουμε έναν ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό στο διαδίκτυο και θέλουμε να μας προτείνεται κάποια τραγούδια "χαλιά" που θα παίζουν από πίσω την ώρα που μιλάμε. Καλό θα ήταν να μας προτείνετε χαρούμενα και ζωηρά τραγούδια καθώς η εκπομπή είναι χιουμοριστική. Ευχαριστούμε, ακούω προτάσεις!
Takken Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το πρώτο και το τρίτο μου άρεσαν πολύ και θα τα χρησιμοποιήσω. Το δεύτερα έτσι και έτσι, ευχαριστώ πολύ πάντως για τα τραγούδια. Μήπως έχεις και κάποιο χωρίς φωνές μέσα δηλαδή μόνο τραγούδια έτσι κάτι χαρούμενο όπως είναι. Όπως έχουν μερικοί σταθμοί που παίζουν dance και ξένα τραγούδια...
Bspus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ορχηστρικα και "χαρουμενα"... Δεν ξερω αν κανουν για το σκοπο που τα θελεις αλλα ισως σου αρεσουν Επισης μπορεις να ψαξεις για ορχηστρικες εκδοσεις κομματιων που κανονικα εχουν λογια οπως αυτο
Takken Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ωραία αυτά. Όποιος έχει κάτι άλλο ας το προσθέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα