Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι άλλοι επιμένουν ακόμα και τώρα για 1 χρόνο εγγύηση δυστυχώς...

Την είδηση την διάβασες;

Δημοσ.

Και όταν τελειώσει η υποστήριξη τι γίνεται?

Μη μου πεις ότι κρατάς κινητό πάνω από 3 χρόνια ;

Εμένα είτε θα το πατήσει φορτηγό , είτε θα το φάει καρχαρίας , είτε θα μου πέσει σε ποτάμι , είτε και γω δεν ξέρω τι θα συμβεί , πάνω από 1μιση χρόνο δεν κράτησα κινητό.. Αφού λέω το καινούργιο Nokia να το κάνω τάμα στη Παναγιά της Τήνου.

• Like 1
Δημοσ.

Κρατάς, αλλά καταλαβαίνεις οτι μένεις πίσω. Εντάξει σε android μπορείς να βάλεις μέσω custom rom πιο νέες εκδόσεις, αλλά ξέρεις οτι έχεις μείνει πίσω ακόμα και αν έχεις ενημερώσει το λειτουργικό.

Δημοσ.

Μη μου πεις ότι κρατάς κινητό πάνω από 3 χρόνια ;

Εμένα είτε θα το πατήσει φορτηγό , είτε θα το φάει καρχαρίας , είτε θα μου πέσει σε ποτάμι , είτε και γω δεν ξέρω τι θα συμβεί , πάνω από 1μιση χρόνο δεν κράτησα κινητό.. Αφού λέω το καινούργιο Nokia να το κάνω τάμα στη Παναγιά της Τήνου.

Μωρέ κρατάς αλλά μετά από τόσα χρόνια ρίχνεις μπινελίκι αβέρτα.

4 χρόνια είχα το 5530 το σιχάθηκε το μάτι μου.

Δημοσ.

H Apple έχει τρία χρόνια υποστήριξης στις ios συσκευές της (με εξαίρεση το ipad1 που μόλις σε ένα χρόνο στο επόμενο update κράσαρε με 256 mb μνήμη).  Οπότε είναι πολύ καλό που και η MS επιμένει στην υποστήριξη των συσκευών της για αυτό το διάστημα. Η Google προσφέρει παρόμοια υποστήριξη στις Nexus συσκευές της (σε αντίθεση π.χ με την HTC και άλλες εταιρείες)  

Δημοσ.

Φυσικα, δεν θα ξεχουσουν ολοι αυτοι που κολησαν με τα παλια windows mobile 6, ουτε αυτοι που κολησαν με τα 7, γιατι προφανως το σαπιο hardware που βαζανε δεν ειναι αρκετο. Βεβαια ακομα βαζουν βασικο hardware σε high end συσκευες, οποτε σε 3 χρονια και αμα αλλαξει πολιτικη η MS που σπανια κανει στο mobile τομεα, θα παρουν τα ****, ξανα.

Δημοσ.

Φυσικα, δεν θα ξεχουσουν ολοι αυτοι που κολησαν με τα παλια windows mobile 6, ουτε αυτοι που κολησαν με τα 7, γιατι προφανως το σαπιο hardware που βαζανε δεν ειναι αρκετο. Βεβαια ακομα βαζουν βασικο hardware σε high end συσκευες, οποτε σε 3 χρονια και αμα αλλαξει πολιτικη η MS που σπανια κανει στο mobile τομεα, θα παρουν τα ****, ξανα.

Γιατί να μη ξεχάσουν?

Εδω ξέχασαν αυτοί που πήραν android συσκευή με 2.1 και κατω ή αυτοί που πήραν ταμπλετ με τη 3.x!

Ακομη και στα iPhone είχαμε τέτοια φαινόμενα όπως συσκευές όπως το 3g και το πρώτο ipad!

Η ms για να πει 36μηνες,σημαίνει ότι δε θα προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές στο kernel,όπως έγινε από τα 7 στα 8!

Για τα 6 στα 7,δε τίθεται θέμα γιατι είναι δυο τελείως διαφορετικά λογισμικά κ όχι κάποιο update!!!

Δημοσ.

Γιατί να μη ξεχάσουν?

Εδω ξέχασαν αυτοί που πήραν android συσκευή με 2.1 και κατω ή αυτοί που πήραν ταμπλετ με τη 3.x!

Ακομη και στα iPhone είχαμε τέτοια φαινόμενα όπως συσκευές όπως το 3g και το πρώτο ipad!

Η ms για να πει 36μηνες,σημαίνει ότι δε θα προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές στο kernel,όπως έγινε από τα 7 στα 8!

Για τα 6 στα 7,δε τίθεται θέμα γιατι είναι δυο τελείως διαφορετικά λογισμικά κ όχι κάποιο update!!!

Ακομα και στην μεταβαση 6 με 7 θα μπορουσε να πει τους κατασκευαστες οτι θα βγαλει συντομα νεο λειτουργικο με αυτες τις απαιτησεις και να τις ακολουθησουν. Φυσικα μειναν ολοι με αχρηστες συσκευες των 600ε. 

Με τα 7 εως 8 τα ιδια, ελεγαν ολοι φτανει ο σαπιος snapdragon πρωτης γενιας και κατι arm11(!) και τα 256mb ram ειναι αρκετα γιατι το λειτουργικο πεταει! Ολοι αυτοι κολησαν με τα 7.

Τωρα συνεχιζουν τα ιδια, βλεπω ολοκαινουριο nokia 925 με 600ε λιανικη τιμη με μετριοτατο hardware που για να παιρνει 3 χρονια ακομα updates σημαινει 2 πραγματα ή δεν θα εχει εξελιξη το λειτουργικο τους σαν το ios δλδ ή δεν εννοουν major updates αλλα κατι σαν τα sp που δινουν για τα windows δλδ.

Και το android στην αρχη δεν ηταν καλο, ουτε το ios, ουτε κανενα λειτουργικο, το θεμα ειναι οτι εξελιχθηκε και εχει πιασει κορυφη αυτη την στιγμη και ο λογος δεν ειναι μονο οι φθηνες συσκευες, εχει ενα καρο nokia με mango σε ολα τα μεγαλα καταστηματα με τιμες απο 150ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να υπαρχει συνεχεια στα updates και στα store. Εκει ειναι νομιζω το προβλημα τις MS

+1000!!!

Ακομα και στην μεταβαση 6 με 7 θα μπορουσε να πει τους κατασκευαστες οτι θα βγαλει συντομα νεο λειτουργικο με αυτες τις απαιτησεις και να τις ακολουθησουν. Φυσικα μειναν ολοι με αχρηστες συσκευες των 600ε.

Με τα 7 εως 8 τα ιδια, ελεγαν ολοι φτανει ο σαπιος snapdragon πρωτης γενιας και κατι arm11(!) και τα 256mb ram ειναι αρκετα γιατι το λειτουργικο πεταει! Ολοι αυτοι κολησαν με τα 7.

Τωρα συνεχιζουν τα ιδια, βλεπω ολοκαινουριο nokia 925 με 600ε λιανικη τιμη με μετριοτατο hardware που για να παιρνει 3 χρονια ακομα updates σημαινει 2 πραγματα ή δεν θα εχει εξελιξη το λειτουργικο τους σαν το ios δλδ ή δεν εννοουν major updates αλλα κατι σαν τα sp που δινουν για τα windows δλδ.

Και το android στην αρχη δεν ηταν καλο, ουτε το ios, ουτε κανενα λειτουργικο, το θεμα ειναι οτι εξελιχθηκε και εχει πιασει κορυφη αυτη την στιγμη και ο λογος δεν ειναι μονο οι φθηνες συσκευες, εχει ενα καρο nokia με mango σε ολα τα μεγαλα καταστηματα με τιμες απο 150ε.

Στο πρωτο συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ μαζι σου!

Επρεπε να περιμενουν τα 7αρια και αργότερα το ιδιο να γινόταν με 8αρια,πριν βγαλουν τα high end κινητα!!!

Εκει ήταν απαραδεχτοι και η ms και οι κατασκευαστες!Φυσικα οι περισσοτεροι κατασκευαστες συνεχιζουν το ίδιο τροπαριο και με τα android που δεν εχουν κανενα περιορισμό πλεων για να αναβαθμηστουν!!!

Στο 2ο μονο 2κινητα αν δεν κανω λαθος ειχαν 256mb ram και ολα τα υπόλοιπα ειχαν 512mb!

Arm 11 ποια ειχαν?

Μια χαρα hardware ειναι ο δυπυρινος krait για τα wp και για τα android!

Τωρα τα 2gb ram ειναι εντελώς ΆΧΡΗΣΤΑ αυτη την στιγμη για τα wp&ios,σε αντιθεση με τα android που ειναι αναγκαίο κακό!

Μονο στην οθονη υστερεί ουσιαστικα,αλλα και παλι fullhd για 5" οθονη,δεν ειναι too much???

Οσο για το αν θα έχει major updates σε ενα νεαρο λογισμικο,που θα πρεπει να ακολουθήσει ενα desktop λογισμικο οπως ειναι τα windows8,ειναι απλα αστείο να θεωρισουμε οτι δε θα υπάρξει σε 3 χρονια!!!

Και αφου δωσαμε άφεση αμαρτιων σε android και ios,εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι,θα δωσουμε και στα wp,γι'αυτο που έγινε με τα wp7 και θα προχωρισουμε στην αποκτηση καποιου wp8!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

+1000!!!

Στο πρωτο συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ μαζι σου!

Επρεπε να περιμενουν τα 7αρια και αργότερα το ιδιο να γινόταν με 8αρια,πριν βγαλουν τα high end κινητα!!!

Εκει ήταν απαραδεχτοι και η ms και οι κατασκευαστες!Φυσικα οι περισσοτεροι κατασκευαστες συνεχιζουν το ίδιο τροπαριο και με τα android που δεν εχουν κανενα περιορισμό πλεων για να αναβαθμηστουν!!!

Στο 2ο μονο 2κινητα αν δεν κανω λαθος ειχαν 256mb ram και ολα τα υπόλοιπα ειχαν 512mb!

Arm 11 ποια ειχαν?

Μια χαρα hardware ειναι ο δυπυρινος krait για τα wp και για τα android!

Τωρα τα 2gb ram ειναι εντελώς ΆΧΡΗΣΤΑ αυτη την στιγμη για τα wp&ios,σε αντιθεση με τα android που ειναι αναγκαίο κακό!

Μονο στην οθονη υστερεί ουσιαστικα,αλλα και παλι fullhd για 5" οθονη,δεν ειναι too much???

Οσο για το αν θα έχει major updates σε ενα νεαρο λογισμικο,που θα πρεπει να ακολουθήσει ενα desktop λογισμικο οπως ειναι τα windows8,ειναι απλα αστείο να θεωρισουμε οτι δε θα υπάρξει σε 3 χρονια!!!

Και αφου δωσαμε άφεση αμαρτιων σε android και ios,εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι,θα δωσουμε και στα wp,γι'αυτο που έγινε με τα wp7 και θα προχωρισουμε στην αποκτηση καποιου wp8!

Καλα και οι κατασκευαστες που βγαζουν κατα κυριο λογο android εχουν κανει πολλα λαθη, κυριως στην απαξιωση των προηγουμενων συσκευων και στην κακιστη ενημερωση ακομα και προβληματικων firmware.

Οσο αφορα τους arm11, οντως δεν τρεχουν τα wp7+ σε arm11 καποια symbian θα ειδα και μπερδευτικα, το βασικοτερο μοντελο τωρα ειναι το nokia 610 και εχει cortex a5 και 256mb ram, παντως ακομα και μοντελα με 512mb ram δεν πηγαν στα 8.

Τωρα για την ram, το android μια χαρα τρεχει και με 1gb ram, αλλα γενικα οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα, γιατι εχεις προφορτωμενες τις εφαρμογες και ανοιγουν πιο γρηγορα, σιγουρα ακομα και χωρις καμια εφαρμογη φορτωμενη ειναι πιο απαιτητικο, για τον ιδιο λογο που τα windows 7 θελουν περισσοτερη απο τα windows xp. Γενικα οσο παραπανω ram δωσεις σε οποιοδηποτε λειτουργικο θα αρχισει να απλωνεται. Εγω παντως συσκευη κατω απο 2gb ram απο οποιαδηποτε εταιρια δεν την αγοραζα σημερα.

Ο s4 εφοσον ειναι ο pro (με το adreno 320) ακομα και διπυρινος ειναι πολυ δυνατος για πασα χρηση και στο android, πρεπει να κανεις multitasking τρελο για να δουλεψουν και οι 4 πυρηνες, αλλα το adreno 320 το θες για τα παιχνιδια και εκει οτι λειτουργικο και να εχεις θες δυναμη, ας πουμε η apple ενα πολυ καλο που εκανε απο το πρωτο iphone ειναι να δωσει πολυ βαρος στην gpu και παντα βαζει το καλυτερο. Για την οθονη εφοσων δεν αυξανεται το μεγεθος (μικρο bezel) ακομα και 5'' ειναι ανεχτες οριακα, καπου στις 4,5-4,7 ειναι το τελειο για μενα, αλλα η nokia μας τα χαλαει λιγο με τα μεγαλα bezel που χρησιμοποιει ακομα και στο 925 εχει καταφερει 7ε+ πλατος που για 4,5'' ειναι πολυ, μαλλον για να βαλει 2000mah μπαταρια, αλλα πανε στις 4,7'' οπως κανουν ολοι και βαλε 2100+. Οσο για την αναλυση μεχρι 5'' τα 720p ειναι ακρως ικανοποιητικα, γενικα οτι πανω απο 300ppi ειναι πρακτικα το ιδιο, μετα παιζει η ποιοτητα της οθονης και μονο.

Και τελος τα windows phone 8 δεν ειναι το ιδιο λειτουργικο με την desktop εκδοση και σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ιδιες οι ενημερωσεις, ουτε καν η rt που μπαινει σε καποια tablets δεν ειναι ιδια, καλα θα ηταν να βλεπαμε κανονικες λειτουργιες windows και την ελευθερια του desktop, αλλα θελει δυναμη και μεγαλυτερες οθονες, ισως δουμε καποια συσκευη στις 5,5'' με windows rt και snapdragon 800 ποιος ξερει, ειναι στο παιχνιδι και η samsung και η lg, παντως με tegra 3 σερνονται σε καποια tablet που ειδα, το office πηγαινε τα ζωα μου αργα.

Εγω προσωπικα, αν εβλεπα καποιες δυνατοτητες παραμετροποιησης και καποιες ευκολιες που βρισκεις μονο σε desktop λειτουργικα και στο android θα αλλαζα και σε windows phone, ασε που απο την απαξιωση που εχουν φαει πεφτουν και οι τιμες πολυ γρηγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...