Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραδειγμα με τα wp δεν υφίσταται λογο της μη συμβατοτητας των νεω εφαρμογων με τις παλιές συσκευες που τρεχουν wp7!

Το iphone 5 δεν εχει καλυτερη καμερα απο το sgs3,αλλα και το 920 που εχει,θα έπρεπε να προσεχες στην αναφορα μου, οτι εκτος απο τη καμερα,υπηρχε και δευτερο και εξίσου σημαντικο στοιχειό που ηταν η παραμετροποιηση του περιβαλλοντος κατι που το ηθελαν και οι δυο!

Αν ηταν μονο η καμερα θα ειχαν και οι δυο nokia και οχι το sgs3!;)

Οσο για το να γλυκανθουν η κοπελα μου εχει 3 χρονια android και οι εφαρμογες και τα παιχνιδια εχουν παραμείνει σταθερα!Δλδ τα ιδια παιχνιδια που έπαιζε με το htc hd2 παιζει κ τωρα με το sgs3!

Εγω ειχα το sgs3 για 2 μηνες πρι της το δωσω και οσα παιχνιδια κατεβασα επαιξα λιγο και τα παρατησα γιατι δε με τράβηξαν.Τα ιδια παιχνιδια τα εχω κατεβάσει στο nexus7 και εχω ξεσκιστει ωρες ατελειωτες και ας ειχε υποδιεστερο soc απο το sgs3!

Αρα μου λες οτι το νουμερο 1 σε πωλησεις wp σημερα το lumia 610 ειναι ειδη πεθαμενο, nice, και εδω συζηταμε για 3 χρονια υποστηριξη.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα μου λες οτι το νουμερο 1 σε πωλησεις wp σημερα το lumia 610 ειναι ειδη πεθαμενο, nice, και εδω συζηταμε για 3 χρονια υποστηριξη.

Η ms τα σκότωσε,εγω τι φταίω?:P

Εγω πάντως το έλεγα πολυ πιο πριν να ανακοινωθει,οτι δε θα παρουν οι παλιες συσκευες τα 8,οτι καλυτερα να περιμενουν τα wp8 που ηταν και ο κυριος στοχος απο την αρχη που ανακοινωθικαν για πρωτη φορα τα wp!

Τωρα για τα 3χρονια ειναι φυσικο να τα δωσει γιατι ξερει οτι δε θα υπαρξουν στο αμεσο μελλον δραματικες αλλαγες στο os και κυριως στον kernel!

Οταν κυκλοφορισαν τα wp,ολοι ξεραμε οτι τα 7 δε θα μοιραζονταν τον ιδιο kernel με τα windows8 και αυτο θα γινόταν μονο με τον ερχομο των wp8,οποταν λιγο πολυ ηταν αναμενομενο αυτο που συνέβει,απλα κανείς δε περίμενε οτι οι wp7 συσκευες θα εμεναν πισω και στο market!

Δημοσ.

Η ms τα σκότωσε,εγω τι φταίω? :P

Εγω πάντως το έλεγα πολυ πιο πριν να ανακοινωθει,οτι δε θα παρουν οι παλιες συσκευες τα 8,οτι καλυτερα να περιμενουν τα wp8 που ηταν και ο κυριος στοχος απο την αρχη που ανακοινωθικαν για πρωτη φορα τα wp!

Τωρα για τα 3χρονια ειναι φυσικο να τα δωσει γιατι ξερει οτι δε θα υπαρξουν στο αμεσο μελλον δραματικες αλλαγες στο os και κυριως στον kernel!

Οταν κυκλοφορισαν τα wp,ολοι ξεραμε οτι τα 7 δε θα μοιραζονταν τον ιδιο kernel με τα windows8 και αυτο θα γινόταν μονο με τον ερχομο των wp8,οποταν λιγο πολυ ηταν αναμενομενο αυτο που συνέβει,απλα κανείς δε περίμενε οτι οι wp7 συσκευες θα εμεναν πισω και στο market!

Παντως εχει μερικες ενδιαφερων συσκευες με λιγα λεφτα, το lumia 520 ας πουμε για 150ε ειναι σουπερ. Νομιζω οτι πλεον τουλαχιστον στις entry level συσκευες ειναι καλη επιλογη, οποτε θα δουμε κοσμο να τα δοκιμαζει, ας ελπισουμε οτι δεν θα παθουν τα ιδια που παθανε οσοι πηραν τα 6x και 7x με το market και την μελλοντικη υποστηριξη.

Δημοσ.

Παντως εχει μερικες ενδιαφερων συσκευες με λιγα λεφτα, το lumia 520 ας πουμε για 150ε ειναι σουπερ. Νομιζω οτι πλεον τουλαχιστον στις entry level συσκευες ειναι καλη επιλογη, οποτε θα δουμε κοσμο να τα δοκιμαζει, ας ελπισουμε οτι δεν θα παθουν τα ιδια που παθανε οσοι πηραν τα 6x και 7x με το market και την μελλοντικη υποστηριξη.

Η μαγκια των wp ειναι οτι συσκευη και να παρεις,150€ ή 700€ η αποκρινση,smoothness και σταθερότητα θα ειναι η ιδια!

Οσο για την υποστηριξη τουλαχιστων μεχρι να εχουμε τα νεα windows στο desktop δε προβλεπεται να εχουμε δραμματικες αλλαγες στο πυρινα ωστε να τα αφησει πισω τα wp!

Τα wm6 δεν ειναι καν το ιδιο λογισμικο με τα wp7&8 και σαν κάτοχος htc hd2 ξέρω πολυ καλα πως δεν ηταν και το πιο εύκολο πραγμα στη arm να βάζεις ενα εντελως καινουριο λογισμικο σε ενα smartphone/tablet,ιδιως οταν πρόκειται για μη open source os!Θα έπρεπε να γινει τεραστια προσπαθει απο κατασκευεστε hardware&smartphones και της ms,για να πετυχουν μεταβαση απο τα wm6 στα wp!

Το μοναδικο λαθος της ms ειναι που αφησε τα wp7 εκτως νεων εφαρμογων στο market!Ολα τα υπολοιπα ηταν αναγκαια κακα και λιγο πολυ το γνωρίζαμε πολυ πιο πριν αγορασουμε μια wp7 συσκευη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...