Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά.όταν βάζω να παίξει βίντεο στο youtube κολλάει το internet μετά από λίγο και δεν μπορώ

να μπω πουθενά .το κάνει μόνο σε βίντεο στο youtube σε κανένα άλλο site με βίντεο .έχω το chrome σαν πρόγραμμα .όταν κολλήσει και κατεβάζω από torrent συνεχίζει να κατεβάζει κανονικά .εάν κάνω restart το router δεν γίνετε τίποτα πάλι δεν μπορώ να μπω .μπαίνει μόνο εάν κάνω restart το pc . έχω κάνει update java,flash player και πάλη τα ίδια .τι φταίει ???

Δημοσ.

LONGSHOT αλλα μηπως εχεις orbit downloader??? η καποιον download manager γενικα? ο orbit κανει ενα τετοιο προβλημα, αν εχεις θα προτεινα να κανεις ενα uninstall τον orbit και να δεις, επισης disable οτι χαζομαρα εχει μπει σαν add on στον chrome 

δωσε και αν με αλλον browser εχει την ιδια συμπεριφορα πχ IE η firefox

θα βοηθουσε αρκετα αν ξεραμε αν ανταποκρινετε με τον ιδιο τροπο και σε αλλους browser

Δημοσ.

Γεια, σε τι εταιρία είσαι; δεν ξέρω αν είναι το πρόβλημα στην εταιρία αλλά πάρε τηλέφωνο στην υποστήριξη. δεν έχεις να χάσεις κάτι ;)

Δημοσ.

μόλις το δοκίμασα με i explorer και πάλι έκανε τα ίδια έβαλα να παίξει ένα βίντεο μεγάλο 50 λεπτά και το προχωρούσα στα μέρη που δεν είχε φορτώσει  και κόλλησε πάλι  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...