Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.  Ελπιζω να το βαζω στη σωστη ενοτητα το thread.

Επειδη θελω να αγορασω ενα Iphone 3GS μεταχειρισμενο και γενικα ειμαι τελειως ασχετος, ουτε καν touch δεν ειχα ποτε, ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να αγορασω "σπασμενο-jailbreak" η οχι και γιατι?

Ξερω οτι με το jailbreak κερδιζω με το να κατεβαζω και να περναω δωρεαν apps αλλα δεν ξερω τι χανω, τα updates της apple μηπως, κατι ακομα..?

Σας ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησετε..

Υ.Γ. Κοιταω αγγελιες γενικα αλλα αν καποιος πουλαει το δικο του, σε οσο καλυτερη κατασταση/τιμη με τα παρεπλεκομενα, ας μου στειλει pm.

Δημοσ.

Το jailbreak είναι ταυτόχρονα κακό αλλά και καλό.Το κακό είναι πώς όταν πας να κάνεις restore/update θα "συναντήσεις" error, διότι δεν έχεις κάνει unistall τα apps τής Cydia όπως και το mobile substrate.

.Το άλλο κακό είναι πώς εφοσον είναι 3gs θα είναι στο ios 6.1.3.Αυτο σημαίνει πως το jailbreak θα είναι tetherd( κάθε φορά που θα κλείνει το κινητό πρέπει να το bootareis από pc συγκεκριμένα redsnow.  Το καλό είναι πώς άμα έχεις εγκατεστημένο το ultrasnow θα δουλεύει σε όλο τον κόσμο. 

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω το jailbreak δεν χρησιμευει απλα στο να κατεβαζω "σπασμενα" apps? Εχει να κανει επισης και με το αν ενα iphone ειναι "κλειδωμενο" σε αλλο δικτυο, π.χ. αλλης χωρας και δεν δουλευει Ελλαδα? Γιατι βλεπω σε πολλες αγγελειες που πουλανε και λενε θελει ξεκλειδωμα με 40 ευρω σε καταστημα Γερμανο/Wind/κλπ. Η λεω βλακειες?

Δημοσ.

Λες σωστά . Εάν πάρεις iphone από άλλη χώρα δεν θα έχεις δίκτυο στην Ελλάδα.Η λύση είναι το ultrasnow ( jailbreak).Απλά εκεί παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο το baseband διότι το ultrasnow υποστηρίζει συγκεκριμένα basebands.     

Δημοσ.

Καλως σε ευχαριστω, αλλα αν χρειαζεται καθε φορα που κλεινω το κινητο να το boot-αρω απο το PC για να ανοιξει και να εχω αυτη την διαδικασια συνεχως δεν με βλεπω για Iphone με jailbreak.

Δημοσ.

Όχι μην λες έτσι.Το μόνο που πρέπει να  Θυμάσαι είναι να μην κλείσει από μπαταριά ή να το κλείσεις  εσύ. Εκτός από  αυτό,   υπάρχει και το semi-untethered jailbreak το οποίο σε "προστατεύει" για 1 reboot. Δυστυχώς δεν έχει βγει untethered jailbreak για 6.1.3 :(   

Δημοσ.

δεν αξιζει να παρεις 3gs πλεον καθως ειναι πολυ αργο και ξεπερασμενο για την πλειοψηφια των εφαρμογων που κυκλοφορουν.

δεν αξιζει πλεον ουτε το 4... με το jb κερδιζεις κατεξοχήν απ τα παρα πολλα και εξαιρετικα tweaks που κυκλοφορουν, αλλα χάνεις σε σταθεροτητα, σε upd και σε ασφαλεια (πρεπει να εισαι εντελως ασχετος βεβαια για να σε εκμεταλλευτει καποιος, αλλα παυεις να εχεις το πιο ασφαλες λειτουργικο για κινητα τηλ).

Το jailbreak είναι ταυτόχρονα κακό αλλά και καλό.Το κακό είναι πώς όταν πας να κάνεις restore/update θα "συναντήσεις" error, διότι δεν έχεις κάνει unistall τα apps τής Cydia όπως και το mobile substrate.

.Το άλλο κακό είναι πώς εφοσον είναι 3gs θα είναι στο ios 6.1.3.Αυτο σημαίνει πως το jailbreak θα είναι tetherd( κάθε φορά που θα κλείνει το κινητό πρέπει να το bootareis από pc συγκεκριμένα redsnow.  Το καλό είναι πώς άμα έχεις εγκατεστημένο το ultrasnow θα δουλεύει σε όλο τον κόσμο. 

απο οσο ξερω το 6.1.3 δεν ειναι jb, ενω ολες οι προηγουμενες 6.χ ειναι untethered (evasi0n)

Δημοσ.

Απλα εγω ως 150 ευρω max μπορω να δωσω και βλεπω γενικα οτι σε αυτα τα χρηματα μονο 3GS παιζουν και ασε που δεν εχω επαφη ουτε καν με touch οποτε για αρχη μαλλον ειναι ok...

Δημοσ.

Λοιπόν μην ακούς πολλά πολλά γιατί κατ'αρχάς το οτι ειναι 3gs δε σημαινει αυτόματα οτι θαναι 6.1.3 και σώνει και καλά tethered. Αναλογα με το ποιας χρονολογίας ειναι και αν εχει κρατημένα SHSH από παλιότερες εκδόσεις, μπορείς και να το κατεβάσεις σε iOS έκδοση που να ειναι untethered jailbreak. Από κει και περα το jailbreak ειναι πολύ ωραίο ΕΦΟΣΟΝ μαθεις και καταλάβεις το τί μπορείς να κάνεις (εχει απεριόριστες δυνατότητες το αειφον οταν ειναι σπασμένο και δε μιλάω για τις πειρατικές εφαρμογές, μιλάω για παραμετροποίηση και ευκολίες).

Αν θες και μπορείς να μαθεις μερικές πληροφορίες του τηλεφώνου και να μου πεις, θασου πω τι ακριβώς παίζει με το θέμα του λογισμικού και του τζειλ μπρεικ. Στειλε μου πμ αν θες περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

<p>Οκ, σε ευχαριστω. Παντως μια καλη τιμη για 3GS μεταχειρισμενο ποσο πιστευεις ειναι? Jailbreak η μη.</p>

120€

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οκ, σε ευχαριστω. Παντως μια καλη τιμη για 3GS μεταχειρισμενο ποσο πιστευεις ειναι? Jailbreak η μη.

120€

Sent from my iPhone using Insomnia

Γυρω στα 120-130 αναλογα με την κατασταση του. Μιλάω για καλή κατάσταση. Και το 8αρι καπου εκει ισως κανα δεκάρικο πιο κάτω
  • Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω.

Ηθελα να ρωτησω ποσο παει μια καινουρια μπαταρια original για το Iphone 3GS 8GB και ποια θα πρεπει να επιλεξω, επειδη λιγο που εψαξα ειδα οτι υπαρχουν διαφορες? Αν ειναι ευκολο βαλτε μου καποιο link απο skroutz η ελληνικο e-shop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...