salmp7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το cd player του αμαξιού μου βγάζει μόνο 3.5 (jack) έξοδο. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο ανταπτοράκι να μετατρέπεται σε usb ώστε να κουμπώνω πάνω φλασάκι και να παίζω με το aux απο εκεί μουσική.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν με την έξοδο 3,5 περνάει ρεύμα και αν χρειάζεται για το φλασάκι (που μία θύρα usb θα περνούσε και ρεύμα)Γνωρίζει κάποιος και αν ναι που θα βρώ τέτοιο ανταπτοράκι?
johnny.tifosi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δεν γίνεται γιατί πρέπει κάπως να διαβαστεί το usb stick, και το cd player δεν μπορεί να το κάνει αν δεν έχει τέτοια θύρα. Το 3,5mm jack είναι αναλογική σύνδεση που μεταφέρει ρεύμα, το usb είναι ψηφιακή και μεταφέρει δεδομένα. Όπως γράφει και ο ντινάρας πρέπει να παρεμβάλλεται κάποια άλλη συσκευή.
salmp7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό είχα καταλάβει και εγώ απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια λύση. Οπότε εφόσον λόγω χρημάτων τρώει άκυρο η σκέψη για αλλάγή cd player και αγορά νέου με usb θα την βολέψω με το jack καλώδιο και μουσική απο κινητό ή mp3. Αν και μάλλον πρέπει να κοιτάξω για καλύτερο καλώδιο jack γιατί με αυτό που έχω στην παραμικρή κίνηση ακούγονται πολλά παράσιτα.Καμία πρόταση για το τί πρέπει να κοιτάξω στην αγορά του καλωδίου 3,5 to 3,5?
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/290912360545?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Στην ουσία ελέγχεις τα τραγούδια σου από την έξτρα πλακέτα και μέσω AUX περνάς μόνο τον ήχο στην πηγή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα